N8 için Symbian Anna Yüklemek istiyorum...Yardım

Sponsorlu Bağlantılar

mcnpl4

mcnpl4

Üye
phoenix versiyon 2010 demi?:hmmm
sen dil yamasi da uyguluyorsun sanirim.. Ingilizce olarak yuklemeyi dene.. Yamalarda sorun cikabiliyor..

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Türkçe yükledim hocam ohh be :D anna geldi telefona sonunda :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
hayirli olsun:D

gokturk_prensi

gokturk_prensi

Üye
en iyisi ingilizce dilin gelisirr :D

mcnpl4

mcnpl4

Üye
menu ve aciklamalardaki yazilar aklimda direkt turkce canlaniyo artik.. Baya alistim ingilizce annaya

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
İngilizce zaten anadilim gibi no prob :) ama Türkçe deneyim biraz olmadı ingilizceye geçerim artık telefonun bekareti gitti nasılsa :)

----------Eklendi @ 02:25:08 ---------- Yazıldı @ 02:16:47 ----------

Yalnız hocam bi sorun var. Dik klavyeyi tam kullanırken swype trial period is ended vs yazdı gitti klavye... nolcak şimdi

mcnpl4

mcnpl4

Üye
ovide tam surum var onu kaldir magazadan yukle..

----------Eklendi @ 01:30:57 ---------- Yazıldı @ 01:29:20 ----------

swype klavyede turkce karakter varmiydi?

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
evet vardı

mcnpl4

mcnpl4

Üye
turkce yamayi paylasan kisiye bi danis.. Oviden yeni swype yuklersen turkce karakter gider cunki..

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
nese artık yapacak bişi yok yükleyim biraz kullanalım orjinali cıkana kadar

----------Eklendi @ 02:39:56 ---------- Yazıldı @ 02:39:33 ----------

Teşekkürler bu arada yardım için gece gece:)

----------Eklendi @ 02:40:53 ---------- Yazıldı @ 02:39:56 ----------

Anna da fazla bi olay yokmuş valla hayal kırıklığına ugradım. Abarttıkları şey bu muydu diyorum. Telefondan soğudum valla. Hayal kurması güzeldi Anna şöyle böyle derken :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
pek yardim da edemedim ama neyse.. Anna zaten eksikleri giderme amacli.. Gorunus olarak cok fark yok.. Ben bellenin hayalini kuruyorum simdi:D

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Anna da fazla bi olay yokmuş valla hayal kırıklığına ugradım. Abarttıkları şey bu muydu diyorum. Telefondan soğudum valla. Hayal kurması güzeldi Anna şöyle böyle derken :)

mcnpl4

mcnpl4

Üye
nokia da bu yuzden yayinlamaya cekiniyo belkide.. Hayaliyle bi kac ay daha kazanmaya calisiyorlardir..

lolaman

lolaman

Üye
Çıkıcak ağustosun ortalarında.Merak etmeyin.

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Telefon hala hantallıgını koruyor... İki simge değiştirmişler, opera çakması bi browser koymuşlar, 5800 da olan dik qwertyi yeni bişeymiş gibi kakalamışlar o kadar...

----------Eklendi @ 02:54:37 ---------- Yazıldı @ 02:50:10 ----------

Hocam bu arada swype yi yeniden silip kurdum ekran beyaz... Yani klavye yok orası beyaz ama rastgele basınca yazıyo birşeyler

mcnpl4

mcnpl4

Üye
restart yapdin demi? Ne sorunlu bisey cikti o da.. Ben orjinal klavye kullaniyorum.. Swype guzel ama ondakit9 yuzunden normal sekilde yazarken harfler gec geliyo.. Kaydirarak yazmak icinde turkce t9 u olmasi lazim onla da ugrasmak istemedigim icin sildim swype i..

hotboy_ist

Üye
    Konu Sahibi
Ya swype zaten hiç beceremedim kullanmayı kendi orjinal qwerty si Türkçe oluyor hocam. Bende swype ne alaka dedim

mcnpl4

mcnpl4

Üye
orjinal bi swype turkce olsaydi ya., cok kullanisli aslinda.. Dik klavyede cok hizli yazilabiliyo..

veliahht

veliahht

Üye
slm arkadaşlar bende tele flash atmak istiyorum kapanma sorunları var die hemde anna sürümü olmuş olur programı sonunda kurdum lakin söylenenleri harfiyen yapmama rağmen bi hata mesajı var yani flash olayı başlamadı sorun ne olabilir varmı yardım edecek olan biri?
getting list of files to be flashed failed: 0x84210010(-2078212080) -
firmware; flashing file 'c:\program files(x86)\nokia\phoenix\products\RM-596\RM596_039_000_M032_16G.fpsx' is not found.
çözüm ü verene minnettar kalacağım şimdiden saolun...

Üst Alt