N8 Almayı düsünyorum Şuanki durumu nedir ?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

13eta

Üye
    Konu Sahibi
N8 Almayı düsünyorum Şuanki durumu nedir ?
arkadaslar N8 de bazı sorunlar vardı fakat ocak ayında cıkardığı güncelleme ile bu sorunlarının heps giderildiğni öğrendim gercektende ölemi kullanan arkdaslar bilgilendidrse sevinirim Tarih 11 şubat şuan nedir bu telefonun durumu güncellemeden sonra bir htası varmı varsa neler ?

Starsley

Güncelleme 013.016 pr1.1 geldi sorunlar kalktı tabi şuan hiç bir problem olamaz.

blackbird48

blackbird48

Üye
arkdaşım resmi olarak güncelleme henüz telefonlara gelmedi bazı arkadaşlar deneme sürümü olan yazılım güncellemesi yaptı doğrudur nokıa şu an yazılımı test aşamasında tutuyor henüz bütün cihazlara çıkmış değil sorun demişsin ALLAHA çok şükür bnm cihaz aldığım günden beri roket gibi hızlı ve sorunsuz ama alcak olursan sana tavsiyem bi hafıza kartı kullan ve sonradan yükleyeceğin uygulamalar ve oyunları hafıza kartına kurman cihazın kendi hafızası mükemmel 16 gb ama ben kendi hafızasını yormadım ve dediğim gibi hd oyunlarım ve hd filmlerimi karta kurdum inan çok faydasını gördm son olarak tavsiye ederim bu cihazı tek eksik şu an için yeni bi işletim sistemi oldu için adam gibi uygulama az

Starsley

Arkadaşım sen uyu çoktan geldi ve geçen pazartesi yayınlanacağı açıklandı ben c7 yimi güncelledim aynı sürüm zaten konu bile açıldı he pazartesi yayınlanmamıştır onu bilmem ama denemeden çoktan çıktı ve yoğunluk yüzünden n8 için yayınlanmamış olabilir ama bütün sorunlar ortadan kalkıyo bilginize.

--------------- Ekleme ---------------

Nokia C7 İçin PR1.1 (v013.016) Güncellemesi Yayınl

13eta

Üye
    Konu Sahibi
Hm sagolun arkadaslar yani telefonda şuan bir sorun yok tabi güncellestirmesini yaptıktan sonra hic bir sekilde kalmıyor anladıgım kadarı ile

Peki arkadaslar n8den daha iyi özelliklere sahip olan başka bir telefon modeli varmı

Peki arkadaslar n8den daha iyi özelliklere sahip olan başka bir telefon modeli varmı

Starsley

Tabiki yok

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
Siz neyden bahsediyorsunuz ne sorunu ben aldım alalı güncelleme müncelleme yapmadım telefon mottorr gibi hiç bi sorun yok

Hm sagolun arkadaslar yani telefonda şuan bir sorun yok tabi güncellestirmesini yaptıktan sonra hic bir sekilde kalmıyor anladıgım kadarı ile

Sana sunu söyliyim baska iyi özellikli telefonlarda var ama bir telefonun N8'den 3 tane fazla özelliği varsa bi saymaya başlıyoruz N8'in 10 tane fazla özelliği çıkıyor.

blackbird48

blackbird48

Üye
Siz neyden bahsediyorsunuz ne sorunu ben aldım alalı güncelleme müncelleme yapmadım telefon mottorr gibi hiç bi sorun yok

Sana sunu söyliyim baska iyi özellikli telefonlarda var ama bir telefonun N8'den 3 tane fazla özelliği varsa bi saymaya başlıyoruz N8'in 10 tane fazla özelliği çıkıyor.
işte bende bunu anlatmaya çalışıom arkadaş bu n8 deproblem dıyorsunuz hayret ediyorum arkadaşında dediği gibi ben cihazımı aldımdan beri hiç bir güncelleme yapmadım ve cihaz maşallah roket hızıyla saat gibide çalışıo ayrıyeten donma falanda yok test ettim 13 oyunu ki bunlar hd açık bıraktım bunların üstüne birde cihazdaki uygulamaların hepsini açık bıraktım birdeinternete girdim hiç bi kasma söz konusu deil ayrıyeten güncellemede geldi tamam ama bunu nokıa türkiye kabul etmedi müşteri temsilcisi test aşamasında oldunu söylüyor yani çıktığı bi gercek ama n8 de henüz bazı kesim güncelliyemedi

Starsley

arkadasım her telefon ayrı senınkı temızdır bırınde problem vardır sureklı benım telefonum temız dıyosun ama problemlı olanlarda var
ve ayrıca 1000 lıraya n8 den ıyısı yokkkkkk :oke:

KaTLeDeN67

KaTLeDeN67

Üye
düzeldi sorunlar merak etme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt