N8 alacağım ama....karar veremiyorum Edit: [renk seçimi]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
her telefon donar

Εthnic

Εthnic

Üye
arkadaslar telefon kiyaslamalari yaparken nedense cihaz fiyatlarini hep goz ardi ediyorlar.. bir guresci ancak kendi kilosundaki bi guresci ile guresmek icin mindere cikar.. aksi halde adaletsizlik olur.. yani kalkip 1700 liralik iphone 4 ile 1350 liralik galaxy s' i n8 ile kiyaslar ve n8 den bu iki telefon kadar performans beklerseniz n8 e haksizlik etmis olursunuz... kaldiki okudugum kullanici yorumlarina gore n8 in bu iki cihazdan geri kalir tarafi yok..

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
telefonu sistem açısından temiz kullanırsan bsy olmaz ne donma ne takılma olmaz program yüklerken kaldırırken bilincli ve seçici harekt etcksn sık sık sistemi temizleyeceksin 1100tl ye kvklı n8 almak 1700tlye i4 almaktan mantıklı ve o kadar artısı varken!

maxirabit

maxirabit

Üye

daha ne diyeyim n8 e ben?

--------------- Ekleme ---------------

Nerdeyse 1 aydır iphone kullanıyorum tık etmedi ondan önce n96 kullanıyordum telefona haftada 2 kez format attım

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Peki ne almamı önerirsin maxirabbit :nono:

maxirabit

maxirabit

Üye
paran fazlaysa iphone al kafan yorulmasın ama elinde biraz varsa samsung wave.Neden diyeceksen bir iki hafta sonra nokiadan sııkılırsın.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
Samsung almam bütün telefonları b*ktan bence :D n8 forever :locked:

maxirabit

maxirabit

Üye
işe yaramaz samsung dediin bi aralar herkezin elinde e250 vardı:D tamam sen nokia alda gör:D

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
şu an 5800 var tamam iyi diyemem ama...samsung sgh-d600 sgh-l700 ve sgh-e251 kazığını yedikten sonra samsung alasım gelmiyor

maxirabit

maxirabit

Üye
samsung'un fiyat yönünden değil ama tek sevmediğim olayı lg gibi bataryası azalınca her dakika batarya zayıf uyarısı veriyor.Bende sinir olurdum o yönüne.5800 kız arkadaşımda var güncelleme yaptı bataryası daha az gidiyor dedi bide mesaj yazarken diyer tuşlar denk geliomuş.Teknoloji bu bir ürünü nasılsa iyi diyip aylarca elinde bırakınca çok zarar ediosun

Kingmortall

Kingmortall

Üye
ikisinide alma çok pahalı onlar n8 telefon değilmi 1 2 sene sonra ondanda bıkıcan bence telefona çok para vermeye degmez

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
haklısın ama sen neden n97 aldın?

bay kıytırık

bay kıytırık

Üye
destekli sallarsan belki inanırım

n8 kötü,yavaş diyenler buyursun n8 bölümüne aydınlansınlar biraz hiç olmadı gecebekçisinin n8 üzerine makalesi var okuyun sonra konuşalım... benim tavsiyem mükemmel donanımlı bir cihaz
iyi atmıslar n8 suan dünyada en süper telefon diyebilirim

franzliszt

franzliszt

Üye
millet öyle bir kıskanıyorki n8 i nasıl kötüleyeceklerini şaşırıyorlar vah yazık okuyup gülüyorum :D

Kingmortall

Kingmortall

Üye
Utku™;3040238' Alıntı:
haklısın ama sen neden n97 aldın?
2 sene önce aldım taksitle aklım başıma geldi telefona çok para verilmezz :hmmm

besir06

Üye
şu n8 kötüleyenlere bakarsan hepsi iphone fanboyları hiçbiri eline n8 alıp kullanmış adam değiller ben n8de real futboll acıp arkada müzik dinleyp face acık geziyorum telefon tık demiyor menü geçişleri çok hızlı tek kötü yanı ovideki program kıtlığı buda yeni işletim sistemi illaki gelişecek gidipte bir telefon 1700 lira verip unlock jb vs. sıkıntı cekme donanım yazılım ve malzeme kalitesi olarak on numara ah bide su wirelesslara şifre koymasalar pcyi toptan kaldırcam wLLa :D

lgkrfz

Üye
n8 de işletim sistemi cok yawaş 12mp lik kamrera fotorf cekimi sonrası bekleme yapıyor bizzat kendm test ettm bence ıphone al veya htc ikiside n8 le hemen hemen birebir telefonlar

ihsndrmz

Üye
n8 de işletim sistemi cok yawaş 12mp lik kamrera fotorf cekimi sonrası bekleme yapıyor bizzat kendm test ettm bence ıphone al veya htc ikiside n8 le hemen hemen birebir telefonlar
üsturuplu salla arkadaşım çektiğin an foto karşında eline almamışın sallıyon ya olmaz böle bişey :off:

romaryu

Üye
işe yaramaz samsung dediin bi aralar herkezin elinde e250 vardı:D tamam sen nokia alda gör:D

e250 dedinde 2 sene önce eşime bir e250 almıştım hiç bir faydasini görmedik halen evin bi köşesinde duruyor bi kere nokia ile samsung bir olamaz nokianin kulandiği malzemeyi samsung kullanamaz tabiki herkesin zevki ayrı ona bişey diyemem bekleyin nokia 2011 güzel markalar çıkaracak işlemci hızı 1 g ram 250 ve üstü sabit disk 32 ve üstü işlemci markası intel nokia geçenlerde intelle anlaştı işletim sistemi s3 ve s4 ayrıca başka işletim sistemleride var açıkçası ben 20 lirayı samsunga vermem kullandığı malzeme dandik benim bildiğim nokia cep telefonu pazarını kolay diğerlerine bırakmaz tabiki herkesin zevk ve düşüncesine saygı duymak gerek

e250 dedinde 2 sene önce eşime bir e250 almıştım hiç bir faydasini görmedik halen evin bi köşesinde duruyor bi kere nokia ile samsung bir olamaz nokianin kulandiği malzemeyi samsung kullanamaz tabiki herkesin zevki ayrı ona bişey diyemem bekleyin nokia 2011 güzel markalar çıkaracak işlemci hızı 1 g ram 250 ve üstü sabit disk 32 ve üstü işlemci markası intel nokia geçenlerde intelle anlaştı işletim sistemi s3 ve s4 ayrıca başka işletim sistemleride var açıkçası ben 20 lirayı samsunga vermem kullandığı malzeme dandik benim bildiğim nokia cep telefonu pazarını kolay diğerlerine bırakmaz tabiki herkesin zevk ve düşüncesine saygı duymak gerek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt