N8 alacağım ama....karar veremiyorum Edit: [renk seçimi]

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
N8 alacağım ama....karar veremiyorum Edit: [renk seçimi]
N8 almaya karar verdim[edit] Hangi renk alayım Gri mi? Mavi mi?

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Bana sorarsan bekle iPhone4'ün beyazı çıksın yada Beyazla birlikte çıkacak olan siyahlardan birini al. Yani kısacası bekle ve iPhone4 al :)

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
iphone 4 zaten çıktı:kop:

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Utku™;3033549' Alıntı:
iphone 4 zaten çıktı:kop:

Şakacı şey seni Beyaz'ından bahsediyorum. Beyazı çıktı gibi bir haber görmedim gözümden kaçtıysa haberin verildiği bir link paylaş lütfen ;)

Emre-45

Emre-45

Üye
iPhone en ucuzu 1700 tl . N8 1000 tl arkadaşlar.Kıyaslamayı ona göre yapalım

abidin_22

Üye
Ben aldım 3 gün sonra sattım berbat bi telefon dokunmatiği iğrenç işletim sistemi klasik nokia yavaş ben tavsiye etmem bana sorasan.

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
Symbian^3'ü ben C7'de denedim. Nokia artık Symbian'dan vazgeçsin derim. Tam anlamıyla rezalet. C7 belki bana öyle hissettirmiştir ama ilk izlenimim bu.

Zaten iPhone 4 daha pahalı diye bekle diyorum adama para biriktirsin üstüne.

franzliszt

franzliszt

Üye
Ben aldım 3 gün sonra sattım berbat bi telefon dokunmatiği iğrenç işletim sistemi klasik nokia yavaş ben tavsiye etmem bana sorasan.

destekli sallarsan belki inanırım

--------------- Ekleme ---------------

n8 kötü,yavaş diyenler buyursun n8 bölümüne aydınlansınlar biraz hiç olmadı gecebekçisinin n8 üzerine makalesi var okuyun sonra konuşalım... benim tavsiyem mükemmel donanımlı bir cihaz

jeshogh

jeshogh

Üye
destekli sallarsan belki inanırım

--------------- ekleme ---------------

n8 kötü,yavaş diyenler buyursun n8 bölümüne aydınlansınlar biraz hiç olmadı gecebekçisinin n8 üzerine makalesi var okuyun sonra konuşalım... Benim tavsiyem mükemmel donanımlı bir cihaz

katılıyorum sana biraz daha destekli sallamalı bencede :):)

>Pessimistic.

>Pessimistic.

Üye
n8 benim hayallerimin telefonu sahip olabileceğimi zannetmiyorum ama dayımda var kamerası bizim canon marka 14megapixel kameramızdan daha net inanılmaz hızlı internete 8megabit hızla giriyor ekran cok canlı ses cok net 64 gb flash belleği takıp içindeki dosyalarla oynama yapabiliyorsun ve iphone4 le kıyaslayanlara söylemek istediğim tek daha n8 ve iphone4 ü yanyana eline almamışlar iphone4ün ismine bakıp aldanmayın 4g yok oda 3g sadece yazılımı iyi baska hiç bir yönde n8 ile kıyaslanamaz piyasadaki en iyi 3 telefon (bence) n8, black brry toch 9800,htc desire hd eğer iş adamı işletmeci falan değilsen pişman olmak istemiyorsan kesinlikle n8

denizci535

denizci535

Üye
kardes htc desire hd z modeli ve galax s bunlar hepsinden iyi bunlari dusun bence...

maxirabit

maxirabit

Üye
nokia sybian'ı bitirmediği sürece hız yönünden hep kaybedecek.En iyi kamerası da olsa noki'dan kaçarım çünkü mesaj bölümü bile menüye bile yarım saate giren başka bilinen marka bilmiyorum.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
hmm n8 in 1-2 haftaya kadar white grey rengini almak istiyorum ama kararsızım n9u bekleyeyim mi

franzliszt

franzliszt

Üye
nokia sybian'ı bitirmediği sürece hız yönünden hep kaybedecek.En iyi kamerası da olsa noki'dan kaçarım çünkü mesaj bölümü bile menüye bile yarım saate giren başka bilinen marka bilmiyorum.

dostum önceden gördüğün symbian lar gibi değil s3 sistemi tamamen yenilenmiş bende n900 babamda galaxy s (demek istediğim onlarında tadını gayet içlice biiyorum fark yok) var inan bana bahsettiğinle alakası yok geçişler mili saniyede bekleme falan yokki ? asıl mesajda hangi telefon yazarken kasıyor biliyormusunuz galaxy s buyrun deneyin o kadar komik bir durumki.

denizci535

denizci535

Üye
htc desire hd Z al o zaman kardes kafani bunlara takma ya da subat mart ayini bekle ya x9 yada kimbilir n920 gelir belki...

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
1-2 haftaya n8 alacağım kararım bu konu kilitlenebilir

TheDarKinq

TheDarKinq

Üye
n8 alacağına samsung wave almanı tavsiye ederim.

Utku

Utku

Üye
    Konu Sahibi
samsung asla almam l700 rezaletinden sonra

maxirabit

maxirabit

Üye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt