saçmalık hey Allahmbu n8in değil Türkcellin olayı sanırım n8 e olan talep azlığından bu da nokia ve turkcell anlaşması heralde ama yok yani ne yapsalar olmaz
![]()
N8 imle gurur duyuyorummmmm!! yine üşüşmüşler hey allahimN8 imle gurur duyuyorummmmm!!
![]()

once turkcell yazmasini ogren ..konunun basligina hic bakmadin galiba yada konuyu sen actin? n8 e ozel birseymi 4 cekmesi sankireklam türkcellin internet hızı hd ses ve görüntü taşıma hızı ile alkalı. Bu anlamda tabiki n8 kullanacakdiğerlerinin neden zoruna gitti anlamadım
)
yani yazmayim yazmayim diyorumda bu kadarda olmazki..bir : yoldayımiki : mobilimüç : evet n8 özel birşey sen elindeki telefonla 48mbps nete bağlan hd görüntü ve ses taşı sonra gel bu konuya yaz. Elindeki telefonunnbeş para etmediği forumun kendi bölümünde değilde burda takılmandan belli değil mi?once turkcell yazmasini ogren ..konunun basligina hic bakmadin galiba yada konuyu sen actin? n8 e ozel birseymi 4 cekmesi sankiyani yazmayim yazmayim diyorumda bu kadarda olmazki..
türksell reklamı N8 in çift mikrofonu yüzünden 4 çekiyor galiba![]()
çift mikrofonlu telefonlar, görüşme esnasında dışarıdan gelen sesleri azaltır ses kalitesine de katkısı vardır bu nedenle. normal bir telefonla arada farkedilir bir fark vardır.Cift mikrofonla alakasi nedir anlıyamadım?Mıkrofn anten görevımı yapıyor yanı?
Beyler yine n8 c7 karşılaştırmasına döndü yapmayın ama kırmayalım birbirimizi, ram aynı, işlemci aynı, gpu aynı, 3g kamerası aynı mikrofon aynı... Aynı reklam c7 ile de yapılabilirdi.

ne reklam mış be arkadaşlarımızı birbirine düşürüyor ben kırıcı olalım diye değil sadece n8'in diğer telefonlara göre ses kalitesinin daha önde oldugunu tespit etme amaçlı açtım konuyu reklamlarda video kliplerde falan kullanılıyor diye genelde N8 telefon değil diyen arkadaşlar için eğer telefon gerçekten hakkını vermiyorsa neden filmlerde reklamlarda ve video kliplerde kullanılıyor amaç buydu fakat burada c7 ve n8 karşılaştırması yapılıyor c7 'de güzel telefon ben özelliklede tasarımını beğeniyorum ayrıca c7 ile n8 arasında ne kadar fark var ki ? karşılaştırmaya tabi tutuldular anlamadım
arkadaşım biraz daha saygı çerçevesi içinde buluşup konuşalım ben kötü birşey mi dedim c7 söyledir böyledir mi dedim ben c7'yi mi kötüledim okuduklarınızı anlamadan yorum yazmayın birde birader falan bilip bilmeden ne konuşmuşuz hala c7 n8 davasındasınızbrader cift mıkrofon c7 dede var girin kullanma klavuznuznuzu okuyon ayrıca nokia turkcell ile anlaştı n8 pahalı oldug ıcın c7 yaptılar mıllet c7 ye dönunce n8 satılmaz oldu oo yüzden bu reklam bılıp bılmeden konuşuyorsunuz...
sacmaliyorsun gelmissin bana hd goruntu diyosunya n8i goklere cikarmaya gerek yok altiustu bir telefon tamam gidin fotograf cekin konunuzu acin ama boyle konu acmayin bilmem anladiniz mibir : yoldayımiki : mobilimüç : evet n8 özel birşey sen elindeki telefonla 48mbps nete bağlan hd görüntü ve ses taşı sonra gel bu konuya yaz. Elindeki telefonunnbeş para etmediği forumun kendi bölümünde değilde burda takılmandan belli değil mi?