N8 1 değil 4 çeker :) işte N8 farkı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
engin_erg

engin_erg

Üye
    Konu Sahibi
N8 1 değil 4 çeker :) işte N8 farkı

----------Eklendi @ 22:19:32 ---------- Yazıldı @ 22:16:34 ----------

reklamlarda,kliplerde,cebimde kısaca her yerde NOKIA N8

• Beğen
Tepkiler: -omer-

kenan_dkaya

kenan_dkaya

Üye
Gerçekler Acıdır. Kadıköy vapuru iskeleden çıkınca Haydaypaşa Garına yaklaştığında 3G gidiyor ki taa Eminönü iskelesine yanaşana kadar EDGE ile tıs tıs gidiyoz. Daha Başka Alanlarda söz etmeye gerek duymuyorum :)

PriZm

PriZm

Üye
böyle konular açmayın.yada açın sizbilirsiniz:D

nede olsa kilitliyorlar:locked:
:D

aydnzara

Üye
Harika,N8'imle her zaman gurur duyuyorum...! :)

• Beğen
Tepkiler: Elektr0
engin_erg

engin_erg

Üye
    Konu Sahibi
evet ama ben N8 kötüleyenler falan oluyor yaa madem o kadar kötü neden her yerde N8 var manasında böyle bi konu açtım tabi konuyu kilitleyebilirler saygı duyarım :) ne gerekiyorsa o olmalı :)

Quaresma53

Quaresma53

Üye
saçmalık hey Allahm :D bu n8in değil Türkcellin olayı sanırım n8 e olan talep azlığından bu da nokia ve turkcell anlaşması heralde ama yok yani ne yapsalar olmaz :D

engin_erg

engin_erg

Üye
    Konu Sahibi
en altta klip var onda da sadece N8 kullanmışlar :)

PriZm

PriZm

Üye
türksell reklamı N8 in çift mikrofonu yüzünden 4 çekiyor galiba:D:ehe

polluxea♪

polluxea♪

Üye
​begendm kardes symbian'a taam destekk ;) :D

engin_erg

engin_erg

Üye
    Konu Sahibi
bi destek te benden bende beğendim

burakkuz

Üye
ne alaka bu nokia nın satış politikası :))

onur027

onur027

Üye
N8 ilk piyasaya çıktığındada bir tane yabancı filmde telefonun usb girişini kullanarak kapı kilidi ni kırıyodu.hack olarak kullanıyordu n8 i.ama hatırlayamadım filmin ismini.

PriZm

PriZm

Üye
N8 ilk piyasaya çıktığındada bir tane yabancı filmde telefonun usb girişini kullanarak kapı kırıyodu.hack olarak kullanıyordu n8 i.ama hatırlayamadım filmin ismini.
OHA:ehe

_ardaa

_ardaa

Üye
N8 ilk piyasaya çıktığındada bir tane yabancı filmde telefonun usb girişini kullanarak kapı kırıyodu.hack olarak kullanıyordu n8 i.ama hatırlayamadım filmin ismini.

Tron

CnFk

CnFk

Üye
keşki turkcellde reklamlar ve N8 Kadar KALİTELİ OLSA. adamlara şikayet maili attım çekmiyor hattınız diye adamlar her aradığında çekmediği ana denk geldi :D ben normal bi vatandaş olarak anlıyorum uzun süreli ulaşılamadığı zaman OPERETORLER hala anlamıyor çekmediğini :) ulaşamadık diyorlar :D

engin_erg

engin_erg

Üye
    Konu Sahibi
:) :D ahaahaa

Uruloki

Uruloki

Üye
serdar bunu fevzi abi vermemiş miydi yani çekme turkcell in reklamlarıysa(izlemedimde videoları) o verildi diye hatırlıyorum

Uruloki

Uruloki

Üye
biri söylesin o zaman turkcell reklamları mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt