tasarimx
Üye
Ben sana birsey diyimmi ben o kullanım kılavuzlarını hatim ettimkardeş resmen haketmişsin bence..
öncelikle her elektronik cihaz kilitlenebilir. (bilgisayarın hiç kitlenmedi mi?)
yeni aldığın her elektronik cihazı kullanmadan önce, nasıl çalıştığı nasıl kapandığı nı öğreneceksin (kullanım kılavuzunda yazar.)
bunu bilmeden pok atmak kolay..
bu şeye benziyor kullanmayı bilmediğin arabayı kullanmak istemen gibi bişey sonra bilmediğin bişey olunca bu araba beni rezil etti .
kullanmayı bilmezsen rezil olursun ...
sana tavsiyem kullanma kılavuzun güzelce oku , açmayı kapatmayı öğren.
Ben zaten nokia suclamıyorumki bunu hepsi yapıyor ama bunu ilk bulanın apple oldugunu neden kabul etmiyosunuzaspahlt 5 de kodlama hatası var her ikisindede aynı olan oyunlar var isterseniz onlaı deneyin bakın sonra netlik isterseniz lcd tv ye bağlayın N8 dimi yani ayrıca o oturumlar olayı her akıllı cihazda mevcut zaten şu anda ve bence çakma değil her firma kendisininkini yapıyor
Ewt aldım nedei ise teknolojiyi cok sevmem ve cok ilgilenmemvalla donması ayrı birşey de siz almışsınız ama
gelin karşılaştıralım ki iphone 3gnin rami kaç biliyomusunuz 5800 la aynıshift te aynı değil yapmayın o kadar da evet bende akıcı olduğunu duydum ama bence bu akıcılık sadece ios dan kaynaklı birşey
yaw beyler tamam n8 oyunlarda daha iyi olsun, kodlama hatası yapmış olsunlar her oyunu ezer olsun...
android ve iOS, HD oyun kaynıyor, 3D yığını...
ya daha iyi olan n8?
Kaç tane HD oyun varahahahaaa
adamlar oyunları iyi kaldırsa da yapmıyor işte, sizde donanım var, donanımı kullanacak yazılım yok
yaw beyler tamam n8 oyunlarda daha iyi olsun, kodlama hatası yapmış olsunlar her oyunu ezer olsun...
android ve iOS, HD oyun kaynıyor, 3D yığını...
ya daha iyi olan n8?
Kaç tane HD oyun varahahahaaa
adamlar oyunları iyi kaldırsa da yapmıyor işte, sizde donanım var, donanımı kullanacak yazılım yok
üye olurken cihaz bilgisini girdim ama sonradan değiştiremedim orayı
iphone eziği seni
zuhaha ne zaman ağlamışım lentemiz ikinci el bi iphone 4 buldum n8'i
önce alır, kavrar:
74862631456962 ile çarpar
47892564895266 ile böler
17853265462626 ile toplar
tekmeyi de çakar ahahaaa
aspahlt 5 de kodlama hatası var her ikisindede aynı olan oyunlar var isterseniz onlaı deneyin bakın sonra netlik isterseniz lcd tv ye bağlayın N8 dimi yani ayrıca o oturumlar olayı her akıllı cihazda mevcut zaten şu anda ve bence çakma değil her firma kendisininkini yapıyor
nolduuu 0'ini almaya paran yetmedi mi yoksaa
aynen öylee...iPhone bi tutkudur ama n8 multimedyanın imparatorudurbu bnm şahsi görüşüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?