N8-00 telefonum kitlendi resmen rezil etti beni !!!

dostum telefonu alınca kullanma klavuzunu okuma zahmetini gösterseydin rezil olmazdın telefon seni değil sen telefonu rezil etmişsin
katılıyorum herhangi bi teknolojik ürün vs. aldığınızda kullanmadan önce kullanım klavuzunu okumanızı tavsiye ederim bazen öyle oluyorki okumazsanız çok sonradan keşfedebileceğinz veye bigün ihtiyacınız olabilecek bi özellik karşınıza çıkıyo telefonunun kilitlenme durumuna gelincede telefonu hor kullanmadıkça gerekli gereksiz uygulama yüklemedikçe yani telefonu doğru kullanırsan hiç bir sorun çıkmaz gerisi allaha kalmış..

----------Eklendi @ 17:02:24 ---------- Yazıldı @ 16:56:59 ----------

böylece n8 in çakma iphone olduğunu sende kabul etmiş oldun dostum iphone nerde n8 nerde zaten kalaslığıyla yeterince ön planda olan n8 bide batarya problemiyle tamamen bitti gözümde

al işte bi n8 iphone tartışması daha =D ilk önce şunu oku

çakma iphone olsa bi dolu üstün özelliği olmazdı ve iphoneda da olan batarya çıkartmama özelliği nedense n8 de olunca sorun gibi görülüyo bence 2 dk da bi batarya çıkartmak yerine böyle gayet güzel bi özellik

way be mouse takincada oynaniyor demek n8de oyun

eaagent

Üye
Tabi kullanma kılavuzunda yazıo koskocaman dimi telefon kitleneblr takılablr die... töbe töbe ya..

yaa kullanma klavuzunu okmazsan bole olur

abi bnm anlamadıgım sey su iphoneun yıllardır klasik olan özelliklerine n8 ile nokia 2010da ulasmıs daha dogrusu ulasmaya calısmıs ve siz hala n8i savunabiliyorsunuz nası bi mantık ya

DeaDLoST™;3458953' Alıntı:
abi bnm anlamadıgım sey su iphoneun yıllardır klasik olan özelliklerine n8 ile nokia 2010da ulasmıs daha dogrusu ulasmaya calısmıs ve siz hala n8i savunabiliyorsunuz nası bi mantık ya

ulaşmaya çalışmış mı haha güldürme git önce n8'in özelliklerini iyice öğren kardeş
usb on the go ve hdmi çıkışı yeter.tam bir multimedia telefonu n8

Tepkiler: Silinen Üye 627977

Uruloki

Üye
ya ulaşmaya çalışmış ne demek acaba neden amerikadaki patent davasını nokia kazandı apple nokianın geliştirdiği bilgileri çaldığı için olabilir mi?

Tepkiler: n000k

Silinen Üye 627977

Kapalı Hesap

tuşlar kitlenmeden elini ekrana değmişsindir birkaç uygulamada açık bıraktıysan o anda donmuştur bu symbian ın özelliği symbianı symbian yapan budur zaten ondan dolayı kullanıcıların nokiayı bırakmasıda bundandır

eaagent

Üye
:d :d

bu kadar basit olduğunu sanmıyorum bence telefona fazla yüklenilmiş hor kullanılmış aşırı uygulamalar felan virüste olabilir

ya ulaşmaya çalışmış ne demek acaba neden amerikadaki patent davasını nokia kazandı apple nokianın geliştirdiği bilgileri çaldığı için olabilir mi?
ya gercekten inanılmassınız allah askına batarya işini ilk apple cıkardı ayrıca appleın hangi telefonunda bir allahın kulu telefonum takılıyor dedi. n8 cıktı sorunlarıda peşine yok anna güncellemesi geliyomuski en basitinden klavyesi bile iphone çakması

Uruloki

Üye
klavye bile iphone çakması vay arkadaş hiç belli olmuyor yani simsiyah font üzerine koyulmuş butonlar ve kare şeklinde nokia da apple da ise beyaz font üzerine mavi dikdörtgen şeklinde tuşlar helal olsun bravo yani biraz mantıklı atın lütfen

Ben renklerden bahsetmiyorum neden acaba nokia klasik rakamlı yada qwerty klavyesinden vazgectide kücük klavyeye gecti bundan bahsediyorum

Uruloki

Üye
portre modunda klavye daha önce nokia da mevcuttu mesela N97 ama bu symbian 3 yoktu fakat kullanıcı isteği üzerine bunu da koyacaklar ki androidlerde olan bir özellik yani apple dan çalınma filan değil lütfen doğru dürüst takip edşn teknolojiyi

Emin olun teknolojiyi bnm kdr takip edemessiniz. n8imde var iphone 4 ümde 3gsimde bilinki 3gs de bile fps bakımından n8 asla yetişemez netlik derseniz kabulki bu açıgıda iphone 4 le kapanmış oturum şeklinde msjlaşma bile basit bi ornek olabilir

Uruloki

Üye
fps derken video fps den mi bahsediyorsunuz isterseniz mod atın fakat youtube dan izlediğim yanyana video çekimlerinde herşey belli yani herşey fps değildir ve ayrıca klavye kısmını bıraktınız şimdi oturumlar kısmına mı geçtiniz madem çalıntı niye apple dava açmıyor nokia ya bir yeri mi yemiyor yoksa onu da çaldığı için olabilir mi bu bakın amerikadaki davayı nokia kazandı ve dolu davası var diğer firmalara karşıda ve hepsi nokia lehine işliyor

bakın çalıntı demedim çakma dedim akıcılıkdan bahsediyorum ben oyunlardaki n8de asphalt 5 ile 3gsdeki asphalt 5 arasında dünyalar kdr fark var bakın netlik bakımından demiorum akıcılık bakımından diyorum netlik bakımından zaten iphone 4 var ama buna inanın yanyana oynarken n8 sanki ilerlemiyo bunu sitede bulunan hüseyin arkadaşta kabul ettiki yılların nokiacısıdır