N79 v 31.101 guncellestirmesi sonrası mesaj problemi ortadan kalkmıstır

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

candas177

Üye
    Konu Sahibi
N79 v 31.101 guncellestirmesi sonrası mesaj problemi ortadan kalkmıstır
Baslıktada belirttigim gibi bu guncellestirmden sonra turkce sozlukte 2.satıra gectigimizde hicbir takılma problemi yasanmıyor tavsiye ederm:)

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bu güzel ayrıntı için teşekkürler

candas177

Üye
    Konu Sahibi
ben tesekkur ederim tel.gayet hızlı oldu:)

xxyzff09

Üye
bu güncellemeyi yapmak hack işleminde bi sorun yaratıcak mı ? bu versyonda bi engelleme var mı

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
Baslıktada belirttigim gibi bu guncellestirmden sonra turkce sozlukte 2.satıra gectigimizde hicbir takılma problemi yasanmıyor tavsiye ederm:)
bu ayrıntıyı ve n79 için v31.101 in çıktını ilk ve tek olarak forumda ben duyurdum konumda zaten.lütfen konu kirliliği yapıp emek hırsızlığı yapmayalım.

nukleus

nukleus

Üye
bu güncellemenin son satrında yani güncellemeye son 14 dk yazısı çıktıktan sonra tel kapandı usb den görmedi bida başlattım kaldığı yerden devam etti sonra pc rest attı nedeni ne ola bilir ark lar bi güncelleyemedim ?

gülümm

gülümm

Üye
bende güncelleyemiorumm ne olurr yardımcıııı olunnn deliii oldummmmmmmmmmmmmmm n79 çok gzelllll ama şu programlarııııı yükleyebilsem bide güncelleeeyeebilcemmm :(

buzdolabım

Üye
slm arkadaşlar bendede n79 var ve versıon atılması gerek 30.olan versıon tel rehberımıde maffettı.yenı versionu nasıl yukleyebelırım yardımcı olabılen varmı.:)

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
bende güncelleyemiorumm ne olurr yardımcıııı olunnn deliii oldummmmmmmmmmmmmmm n79 çok gzelllll ama şu programlarııııı yükleyebilsem bide güncelleeeyeebilcemmm :(

slm arkadaşlar bendede n79 var ve versıon atılması gerek 30.olan versıon tel rehberımıde maffettı.yenı versionu nasıl yukleyebelırım yardımcı olabılen varmı.:)

bu güncellemenin son satrında yani güncellemeye son 14 dk yazısı çıktıktan sonra tel kapandı usb den görmedi bida başlattım kaldığı yerden devam etti sonra pc rest attı nedeni ne ola bilir ark lar bi güncelleyemedim ?

bu güncellemeyi yapmak hack işleminde bi sorun yaratıcak mı ? bu versyonda bi engelleme var mı

ben tesekkur ederim tel.gayet hızlı oldu:)

Bu güzel ayrıntı için teşekkürler

arkadaşlar lütfen artık n79 la ilgili soru ve sorunlarınızı açılmış olan n79 konumuzda sorun.en kısa sürede sorun ve sorularınız yanıtlanarak her türlü destek verilecektir.birde n79 kulübümüz açıldı üye olarak hem destek verelim hemde n79u tanıtmış olalım.resim albümümüzde var artık inceleyip yeni kendi çektiklerinizi de koyun.gelin n79 grubumuzun üye sayısını 100 lerce kişiye çıkarıp popüler yapalım.
işte link:

:megafon:NoKiAN79FaNaTiCs KONUMUZ (AÇıLdı.!)....!!!!.:megafon:

:megafon:NoKiAN79FaNaTiCs RESİM ALBÜMÜMÜZ YAYINLANDI.!. (AÇıLdı.!)....!!!!.:megafon:

:megafon:NoKiAN79FaNaTiCs GRUBUMUZ HAZIR.!.!. (AÇıLdı.!)....!!!!.
:megafon:
tüm n79 cuları bekliyorum.

candas177

Üye
    Konu Sahibi
evet hack olayına bır engl olmuyor merak etmeyın bu versıyonda

aa-tolga

aa-tolga

Üye
yeni güncelleme yaptım problem yok...

meftun71

Üye

Arkadaşım benim telefonu bir türlü güncelleyemedim. Nokia Software Updater i çalıştırdıgımda Güncel Sürümü 20.175 olarak gösteriyor hala ? Yardım Lütfenn:oke:

--------------- Ekleme ---------------

Sorun Hala Devam ediyor Yardım edin lütfen ? Ekran Görüntüleri Bunlar güncelleme yapmıyor...:@

Sorun Hala Devam ediyor Yardım edin lütfen ? Ekran Görüntüleri Bunlar güncelleme yapmıyor...:@

candas177

Üye
    Konu Sahibi
pc suite in son surumunu ındır nokia nın sıtesınden yani tel ile uyumlu olanı

electro77

electro77

Üye
Arkadaşım benim telefonu bir türlü güncelleyemedim.

Pc'den Guncelleme yapamayanlar eğer wi.fi varsa *#0000# yaptıktan sonra guncellemeleri kontrol et i secin yeni surum cıkıyor 5 dkda guncelliyor ve rehber, resim, mesajlar ve size ait olan hiçbir dosya silinmiyor. N79 umun hızın kontrol ettim guncellemeden önce hızı 160 tı şimdi 369 mhz toplam hafızada 120.50 ye çıktı. Ama en guzelide Türkçe karakterlerle mesaj yazarken eskisi gibi yavaşlamıyor. Herkese tavsiye ederim.

nihatozcan

nihatozcan

Üye
bilgi paylaşımı için teşekkürler

electro77

electro77

Üye
Rica ederim.

ahmetcakilca

Üye
nasıl download yapacaz arkadaşlar onu bulamadım....

sashs

sashs

Üye
NOKİA N79 da donma sorununu nasıl halledebilirim lütfen yardım edin...Batarya sök tak yapıyorum bazen açılıyor tel bazen açılmıyor...Açıldıdamı çok gitmeden donma yapıyor her türlü formatı denedim olmadı...Acaba navi tekerleğinden olabilirmi bu sorun....Güncellemede fayda etmedi sanırım...SAYGILAR

kosezade

kosezade

Üye

sashs abi sen ona bi format at hard format (*) (3) (yes) e basıion birlikte galiba ole oluyor bi forumlara bak abi format kesin cozum format atıncada formating yazar saten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt