bu ayrıntıyı ve n79 için v31.101 in çıktını ilk ve tek olarak forumda ben duyurdum konumda zaten.lütfen konu kirliliği yapıp emek hırsızlığı yapmayalım.Baslıktada belirttigim gibi bu guncellestirmden sonra turkce sozlukte 2.satıra gectigimizde hicbir takılma problemi yasanmıyor tavsiye ederm![]()
bende güncelleyemiorumm ne olurr yardımcıııı olunnn deliii oldummmmmmmmmmmmmmm n79 çok gzelllll ama şu programlarııııı yükleyebilsem bide güncelleeeyeebilcemmm![]()
slm arkadaşlar bendede n79 var ve versıon atılması gerek 30.olan versıon tel rehberımıde maffettı.yenı versionu nasıl yukleyebelırım yardımcı olabılen varmı.![]()
bu güncellemenin son satrında yani güncellemeye son 14 dk yazısı çıktıktan sonra tel kapandı usb den görmedi bida başlattım kaldığı yerden devam etti sonra pc rest attı nedeni ne ola bilir ark lar bi güncelleyemedim ?
bu güncellemeyi yapmak hack işleminde bi sorun yaratıcak mı ? bu versyonda bi engelleme var mı
ben tesekkur ederim tel.gayet hızlı oldu![]()
Bu güzel ayrıntı için teşekkürler
Baslıktada belirttigim gibi bu guncellestirmden sonra turkce sozlukte 2.satıra gectigimizde hicbir takılma problemi yasanmıyor tavsiye ederm![]()
NoKiAN79FaNaTiCs KONUMUZ (AÇıLdı.!)....!!!!.
NoKiAN79FaNaTiCs RESİM ALBÜMÜMÜZ YAYINLANDI.!. (AÇıLdı.!)....!!!!.
NoKiAN79FaNaTiCs GRUBUMUZ HAZIR.!.!. (AÇıLdı.!)....!!!!.
Baslıktada belirttigim gibi bu guncellestirmden sonra turkce sozlukte 2.satıra gectigimizde hicbir takılma problemi yasanmıyor tavsiye ederm![]()

Sorun Hala Devam ediyor Yardım edin lütfen ? Ekran Görüntüleri Bunlar güncelleme yapmıyor...Baslıktada belirttigim gibi bu guncellestirmden sonra turkce sozlukte 2.satıra gectigimizde hicbir takılma problemi yasanmıyor tavsiye ederm![]()

Sorun Hala Devam ediyor Yardım edin lütfen ? Ekran Görüntüleri Bunlar güncelleme yapmıyor...Baslıktada belirttigim gibi bu guncellestirmden sonra turkce sozlukte 2.satıra gectigimizde hicbir takılma problemi yasanmıyor tavsiye ederm![]()

Arkadaşım benim telefonu bir türlü güncelleyemedim.