N79 Firmware Güncellemesi Sonrası Mesaj Yazarken Oluşan Yavaşlama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
N79 Firmware Güncellemesi Sonrası Mesaj Yazarken Oluşan Yavaşlama Sorunu
Yıllardır kullandığım n70 im artık emekli oldu :)

N79 aldım.. Fakat telefondan wifi ile sürüm güncellemesi yaptıktan sonra mesaj yazarken 2. satıra geçildiğinde acayip bi kasılma sorunu ortaya çıktı.. Tuşlara basıyosun ama çok çok geç geliyo harfler.. Yani hele 2. mesaja falan geçtiyse uzunluk..... oo bittin yani.. Bu sorun sürümü yükselten (güncelleme yapan) tüm n79 kullanıcılarında war..

Bunun şuan bulabildiğim tek çözümü "Yazma Dili"ni İngilizceye çevirmek.. (Bunu ayarlardan yapmak mümkün)
Fakat benim gibi Türkçe kullanmak isteyenler naapcak ?

Eski sürüme getirmek istesek nasıl olacak ? (Hard format atınca ilk sürüme dönermi?)
Acaba başka bi çözümü warmı ?

• Beğen
Tepkiler: yıldız91

aa-tolga

aa-tolga

Üye
N79 20.175 bu sürümü mü yüklediniz?

Format atınca erski versiyona dönmez ,sadece downgrade yöntemi ile telefonunuza eski versiyon flash attırmanız gerekmektedir.Phoenixle atılıyor ,ama hiç denemediğim için kimseye tavsiye etmiyorum.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
ewet sürüm
N79 20.175

asnf

Üye
Aynı sorun benim 6220 classic de firmware güncellemesi yaptıktan sonrada olustu.Konu actım fakat kimse bişi yazmamıs bu konuda bir çözüm bulan olursa sevinirim.

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Hala bi bilgisi olan yokmu ?
Bi çözüm bulan ?

huseyinss

Üye
bende de aynı sorun var üstelik 20.175 ten sonra 30.019 da yayınlandı ama sorun hala devam ediyor. tavsiyem şikayeti nokia ya iletmek ama ne kadar etkili olur bilemiyorum. ben sitelerinden ilettim. şu anda ingilizce harflerle yazıyorum sorun yok. iyi günler dilerim.

utkuo

Üye
bendede aynı sorun var telefonu kapatıp açınca bir kaç mesajı hızlı yazabiliyorsunuz

aLone

aLone

Üye
evet bu sorun herkeste oluyo yapcak bişey yok arkdalar i harfine basmaktan nefret eder oldum artık

dinorfin

Üye
ben de 20.175 sürümü kullanıyorum. aldığımdan beri bu sürüm var, ilk hafta aynı problemi yapıyordu sinir oluyordum, sonra hack işiyle uğraştım hack yaptım, bi de jbak taskman kurdum birşeyler daha kurdum nedense bunları yaptıktan sonra bu problem kayboldu şuanda gayet hızlı yazabiliyorum

yıldız91

yıldız91

Üye
Hocam bende 30.019 u yükledim 20.*** ye göre nispeten daha rahatlamış mesaj yazmak ama gene de çok yawaş deli ediyor.N73ten geçtik N79a yawaş diye güyya ama...:)) Acaba bunun bi programı falan yok mudur ne bileyim mesela diğer dillerin yerine yeni bi türkçe dili yüklemek ayar değiştirmek vs. gibi

Bir de dinorfin arkadaşım tam olarak sorunu çözen hangi program anlayabildiysen paylaşır mısın????

Saygılar....

sead2006

sead2006

Üye
ben de 20.175 sürümü kullanıyorum. aldığımdan beri bu sürüm var, ilk hafta aynı problemi yapıyordu sinir oluyordum, sonra hack işiyle uğraştım hack yaptım, bi de jbak taskman kurdum birşeyler daha kurdum nedense bunları yaptıktan sonra bu problem kayboldu şuanda gayet hızlı yazabiliyorum

Daha ayrıntılı şekilde paylaşırmısın.

sethaa

sethaa

Üye
Bu sanırım yazılım hatası ve ileriki gunlerde gelecek olan yeni guncelleme ile ortadan kaldırılacak bir durum. (Henuz 30 surumune guncelleme yapmayı beceremedim. Bu yuzden guncellemenin sorunu çözüp çözmediğini bilmiyorum ama forumlardan okudugum kadarı ile henüz bu güncelleme yavaş mesaj problemini çözmemiş..)

Şimdilik şu 2 yöntemi önerebilirim:
1. MEnü - Uygulama - Office - NOTLAR kısmından istediğiniz şeyi rahatlıkla yazıp, seçeneklerden gönder ile mesaj atabilirsiniz.

2. Mesaj dilini ingilizce seçmek gerekiyor. Ama bana 1. yöntem daha pratik geliyor :oke:

sabit5353

Üye
slm bana herkes gelebilir her konuda telefon hack uzmaniyim her telefonu kesinlikte sorununu cözerim suanadek cözemedigim sorun yoktur telefonda her sorun icin bana müracat etseniz sevinirim adresini versin sorunu sözmek isteyen bana özel msj yazsin buradan ben hertürlü sorununuzu cözerim

--------------- Ekleme ---------------

guncellemenin en iyisi 2.0 versiyonu msj roket gibidir sorunu yoktur fark etmiyor burda anlattigi gibi siz edin bakin sorun ortadan kalkacak iki ile 3 arasinda hic vark yok nadir vardir anlasilmaz kadar az

omrkskn

Üye
mesajlarda ayarlara gir,karakter kodlaması diye bi seçenek var,onu "indirgenmiş destek"ten "tam destek"e değiştir sorun ortaadan kalkıyo,ayrıca konulara giripde o sorun herkeste var yapacak bişey yok diyen arkadaşlar bunu neden yapıyo anlayabilmiş değilim...

aLone

aLone

Üye
tam destek benm ki ama genede kalkmadı en güzeli mesaj dlini ingilizce yapmak çok rahat oluyor

sead2006

sead2006

Üye
slm bana herkes gelebilir her konuda telefon hack uzmaniyim her telefonu kesinlikte sorununu cözerim suanadek cözemedigim sorun yoktur telefonda her sorun icin bana müracat etseniz sevinirim adresini versin sorunu sözmek isteyen bana özel msj yazsin buradan ben hertürlü sorununuzu cözerim

guncellemenin en iyisi 2.0 versiyonu msj roket gibidir sorunu yoktur fark etmiyor burda anlattigi gibi siz edin bakin sorun ortadan kalkacak iki ile 3 arasinda hic vark yok nadir vardir anlasilmaz kadar az

Arkadaşım,buradan paylaşmayı denesene bildiğini.Yardımcı ol biraz.

bu arada indirgenmiş destekten tam destek yapmamıza rağmen 4.satırda yine çok felaket yavaşlama mevcut.. sürekli mesaj yazan biri değilim ama böyle olması bile çok sinir bozucu .. yani çok mesaj yazan biri olsam muhtemelen N79 almam.
Yüzyılın en iyi telefonu , şu hataya bak..şaka gibi birşey o kadar herşeyi düşünenen nokia böyle bir hata nasıl yapar.
Kul yapısı tamam ama , sıradan bir hata değil.o biçim telefonu ne hale getirmişler

keremerson

keremerson

Üye
    Konu Sahibi
Yüzyılın en iyi telefonu , şu hataya bak..şaka gibi birşey o kadar herşeyi düşünenen nokia böyle bir hata nasıl yapar.
Kul yapısı tamam ama , sıradan bir hata değil.o biçim telefonu ne hale getirmişler
çok haklısın sead...:oke:

sabit5353

Üye
abicim siteye her zaman giremiyorum yeni bir guncelleme gelene kadar lutfen sabredin simdiden dilini ingilizce olarak kullanin t9 olmadan yazin bir ay bile surmedn 40.xx guncellemeleri gelecektir bekleyin sadece cok mukemmel o zaman olacak bu guncelleme de kamera da gece cekim sorunu giderilmis bircok ek ozellik gelmis yenisi de gelecek hic merak etmeyin sorun cozulecektir cok yakinda sabredin hersey hal olacak telefonunuzun kople beynini silip yeniden yuklersiniz ama telefona zarar verir yine 11.49 yuklenir ama zararli onun icin yeni guncellemeyi bekleyin

ya da cesitli programlar ile hal olur simdilik Fun.Software.Solutions.SMS.and.MMS.Diary.v0.96.S60v3.SymbianOS9.1.Crac bu programi google de yaz bulursun bununla hal oluyor bunla msj yaz msj tusuna onu ayarla sol secim tusuna cunku guncelleme her hatayi duzenlemek icin yapilir insallah son guncelleme de hic hata olmayacak sorunlara gore guncelleme ediyor bayilerimiz

bu arada az once soyledigim programi msjlar hangi hafizada ise ona kur mesela telefon hafizasina ayarli ise orada kur her turlu konuda bana danisabilirsiniz ikigunde bir ben bu siteye ugrarim [email protected] bu adresim kardeslerim sorunlariniz icin beklerim siteye her zaman ugramayabiliyorum

verdigim bu linkte en yeni sms gonderme programi var unsigned imzalamayi bilmeyenler yukleyemez imzalamak isteyenlerde bana gelebilirler imeinizi sakin siteye vermeyin ozel olarak kendim de degil size sadece yol gonderiyorum kendim de hack etmiyorum sadece size soyluyorum imeinizi kimseye vermeyin

verdigim bu linkte en yeni sms gonderme programi var unsigned imzalamayi bilmeyenler yukleyemez imzalamak isteyenlerde bana gelebilirler imeinizi sakin siteye vermeyin ozel olarak kendim de degil size sadece yol gonderiyorum kendim de hack etmiyorum sadece size soyluyorum imeinizi kimseye vermeyin.. verdigim linktekini indirirseniz sol ya da sag secim tusuna ayarlarin tum sorun ortadan kalkar oradan msj yazin yeter size digerinden daha da hizli orjinalinden

verdigim bu linkte en yeni sms gonderme programi var unsigned imzalamayi bilmeyenler yukleyemez imzalamak isteyenlerde bana gelebilirler imeinizi sakin siteye vermeyin ozel olarak kendim de degil size sadece yol gonderiyorum kendim de hack etmiyorum sadece size soyluyorum imeinizi kimseye vermeyin.. verdigim linktekini indirirseniz sol ya da sag secim tusuna ayarlarin tum sorun ortadan kalkar oradan msj yazin yeter size digerinden daha da hizli orjinalinden

nokiada cozemediginiz sorun olamaz elinizde symbian canavari var cozemediginiz sorun olamaz asla!!!!

dedigim programi indirin anladunizmi karadenizli heykir derler bana...tesekkuru az gormeyin o programla is cozulur turkce ve t9 ile yazabilirsiniz hersey hal olur selametle

o verdigim linkteki program cok super gelen ve giden msjlari tek cirpida gorebiliyorsunuz ama ayarlardan metin tahminini kapatin yoksa t9 cok karakter yiyor.. programla msji 5 e basarak oto cevapliyorsunuz icinde hersey var zamanli sms atma bilmem neler ne varsa koymuslar icinde cok guzel programdir orjinalinden de iyidir herkesin sorununu cozdum tesekkuru az gormeyin

fatihbabababa

Üye
arkadaşlar bende n73ümü sattım n79 aldım ama kamerasından pek memnun değilin n73 kadar canlı çekmiyor kayıt ederken resmi biraz daha beyazlaştırıyor 20.175 var 30.019q nasıl geçebilirim bilen varsa bana anlatabilirmi?

Üst Alt