abicim siteye her zaman giremiyorum yeni bir guncelleme gelene kadar lutfen sabredin simdiden dilini ingilizce olarak kullanin t9 olmadan yazin bir ay bile surmedn 40.xx guncellemeleri gelecektir bekleyin sadece cok mukemmel o zaman olacak bu guncelleme de kamera da gece cekim sorunu giderilmis bircok ek ozellik gelmis yenisi de gelecek hic merak etmeyin sorun cozulecektir cok yakinda sabredin hersey hal olacak telefonunuzun kople beynini silip yeniden yuklersiniz ama telefona zarar verir yine 11.49 yuklenir ama zararli onun icin yeni guncellemeyi bekleyin
--------------- Ekleme ---------------
ya da cesitli programlar ile hal olur simdilik Fun.Software.Solutions.SMS.and.MMS.Diary.v0.96.S60v3.SymbianOS9.1.Crac bu programi google de yaz bulursun bununla hal oluyor bunla msj yaz msj tusuna onu ayarla sol secim tusuna cunku guncelleme her hatayi duzenlemek icin yapilir insallah son guncelleme de hic hata olmayacak sorunlara gore guncelleme ediyor bayilerimiz
bu arada az once soyledigim programi msjlar hangi hafizada ise ona kur mesela telefon hafizasina ayarli ise orada kur her turlu konuda bana danisabilirsiniz ikigunde bir ben bu siteye ugrarim
[email protected] bu adresim kardeslerim sorunlariniz icin beklerim siteye her zaman ugramayabiliyorum
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
verdigim bu linkte en yeni sms gonderme programi var unsigned imzalamayi bilmeyenler yukleyemez imzalamak isteyenlerde bana gelebilirler imeinizi sakin siteye vermeyin ozel olarak kendim de degil size sadece yol gonderiyorum kendim de hack etmiyorum sadece size soyluyorum imeinizi kimseye vermeyin
verdigim bu linkte en yeni sms gonderme programi var unsigned imzalamayi bilmeyenler yukleyemez imzalamak isteyenlerde bana gelebilirler imeinizi sakin siteye vermeyin ozel olarak kendim de degil size sadece yol gonderiyorum kendim de hack etmiyorum sadece size soyluyorum imeinizi kimseye vermeyin.. verdigim linktekini indirirseniz sol ya da sag secim tusuna ayarlarin tum sorun ortadan kalkar oradan msj yazin yeter size digerinden daha da hizli orjinalinden
verdigim bu linkte en yeni sms gonderme programi var unsigned imzalamayi bilmeyenler yukleyemez imzalamak isteyenlerde bana gelebilirler imeinizi sakin siteye vermeyin ozel olarak kendim de degil size sadece yol gonderiyorum kendim de hack etmiyorum sadece size soyluyorum imeinizi kimseye vermeyin.. verdigim linktekini indirirseniz sol ya da sag secim tusuna ayarlarin tum sorun ortadan kalkar oradan msj yazin yeter size digerinden daha da hizli orjinalinden
nokiada cozemediginiz sorun olamaz elinizde symbian canavari var cozemediginiz sorun olamaz asla!!!!
dedigim programi indirin anladunizmi karadenizli heykir derler bana...tesekkuru az gormeyin o programla is cozulur turkce ve t9 ile yazabilirsiniz hersey hal olur selametle
o verdigim linkteki program cok super gelen ve giden msjlari tek cirpida gorebiliyorsunuz ama ayarlardan metin tahminini kapatin yoksa t9 cok karakter yiyor.. programla msji 5 e basarak oto cevapliyorsunuz icinde hersey var zamanli sms atma bilmem neler ne varsa koymuslar icinde cok guzel programdir orjinalinden de iyidir herkesin sorununu cozdum tesekkuru az gormeyin