N79 Firmware Güncellemesi Sonrası Mesaj Yazarken Oluşan Yavaşlama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

sabit5353

Üye
abi kamerasi n73den cok daha canli ama ekran led oldugu icin ondandir ledler cok guc tasarrufludur ve goze kesinlikle zararlari yoktur n73den cok daha hizlidir oncelikle nokia pcsuite ile telefonunu pcye bagla pc suit programini ac orada yazan nokia uptade de internetten bir software update programi indirecek sonra oradan yukle bilgisayarin hata verirse programi yuklemeyle ilgili denetim masasina gir yonetici paneline gir oradan ise hizmetlere gir guvenlik yazan yeri kapat anladinmmi kardesin sonra yukle ama ben sizlere 30 u tavsiye etmem suan deneme asamasinda program aslinda 40 liyi yakinda cikaracaklar o zaman sorun cozulur simdi telefonun cok guzel hic kurcalama idare et bir ay daha sonra donanimli edersin yeni guncelleme hack ta verecegim

krool

krool

Üye
ya benim n79 v20 güncellerken tam güncellemenin biteceğinde hata verdi kapattım tlfnu açtığımda güncelleme neredeyse tamamen olmuştu ama video merkezindeki simgeler daha kalitesiz simgelerle değişmişti müzik ve yardımcı araçlar klasörlerinin simgeleride standat klasör simgesi olmuştu bilgisi olan yardım etsin lütfeeeen

sabit5353

Üye
o zaman sende guncellemeyi yeniden yukle hata vermez yukleme konusunda yardim etmemi isterseniz danisabilirsiniz

xxuuxx

Üye
meraba bende n79 kullanıcısıyım ortalama üç aydan beri kullanıyorum. sizde flas ile çekilen resimlerde flasın ısığı resimlerde belli oluyor mu karanlıkta cekilen resimlerde yumarlak bir şekilde nerdeyse resim kadar flasın dairesel bi şekilde belli oluyo resim anlasılmıcak kadar kötü yani sizdede aynı sorun var mı?
yardım ederseniz sevinirim .. teşekkürler böle bir paylaşma için

krool

krool

Üye
o zaman sende guncellemeyi yeniden yukle hata vermez yukleme konusunda yardim etmemi isterseniz danisabilirsiniz

yok kardeş farklı bi pcden sorunsuz güncelleme yaptım yine aynı ayrıca forumlardan okuduğum kadarıyla bu v30 güncellemesindede düzelmiyomuş farklı bi yol biliyorsan anlatırsan çok iyi olur kafayı yiyecem:vur

sabit5353

Üye
bu hatayi telefona nasil ettiler 15 gun sonra guncelleme cikiyor nasil ettiler demeyin gelecek olur kul yapimi ama mukemmel guncelleme geliyor

fatas

Üye
deneyelim kardeş eline emeğine sağlık bu arada verdim imeimi hackledim inş. bişey olmaz:oke:

cool_cat

cool_cat

Üye
versiyon 30,19 kullanıyorum aynı sorun bu versiyonda da devam ediyor.(benim fikrim) mesajda yazıların geç gelmesinin nedeni telefonun içine konulan arama uygulamasının sözcükleri arama kriteri gibi analiz etmesi. bunu gözlemledim ve sanırım böyle. yeni yazılımlarla aşılabilecek bir sorun. bekleyelim görelim. ayırca tuşlar bit kadar istediğne basana kadar altındakine üstündekine hepsine basıosun.

GrabellA

GrabellA

Üye
flash atmanızı tavsiye atmanızı istemem ingilizce ile idare edin derim

tedirgin21

Üye
arkadaşlar ben bu soruna çözüm buldum.not defterini açın mesajınızı türkçe olarak yazın hepsini kopyalayıp mesaj alanına yapıştırın.ben uzun mesaj yazacağımda öyle yapıyorum ki genelde uzun mesaj yazıyorum çünki benim hatun bişeyi on defa anlatmayınca anlamıyor. bu yöntem kesinlikle işe yarıyor ve maksimum on saniye zaman kaybı veriyor.

dEs_

dEs_

Üye
Kopyalamaya gerek yokki... Gönder seçeneği var zaten... Direkt mesajlar bölümüne geçiş yapıyo ve sadece kişiyi seçip göndermek kalıyo...

ultrasivas

Üye
kardes ayarlardan yazım ayarlarını ingilizce yap ywaslama SOrunu ortadan kalksın

ıspider

ıspider

Üye
@ultrasivas hocam dediğin işe yarıyor, yavaşlama problemi vardı ortadan kalktı teşekkrler.:)

meftun71

Üye
Lütfen yardım edin yoksa çıldırcagım.eski telefonumu 6630 u kullanıyorum artık :@

volkan__

volkan__

Üye
11.049 sürümünü kullanıyorum. tamda sürüm güncelleyecektim. desenize hiç gerek yok. senin ki kral. Allah a şükür hiç öyle msj sorunum yok. :islik

dEs_

dEs_

Üye
Yazılımınız sorunsuz ise sakın denemeyin...Çokta bi artısını bulamıyorsunuz zaten...

masacre4588

Üye
x plore dan bakıyorum msg editor diye bi dosya calıstırıyor sorun ondan kaynaklanıyo kendini ramın icine atıyor tüm sorun bu ilk acılınca ondan mesajı hızlı yazıyor sonra kendini ram a atıyor msg editoru ordan nasıl cıkarıcaz onu bulmak lazım

Üst Alt