Arkadaşlar ben nokia'nın sitesine girip
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
adresinde n79 ile ilgili herşey var ordan
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
linkine tıkladım update klasörünü indirdim cihazı data kablosuyla bağladım bilgisyara sonra herşeyi hafıza kartına yedeğe aldım özellikle rehberi bu işlem sırasında kesinlikle internetin kesilmemesi ve cihazın kablosunun çıkarılmaması lazım yoksa tel gidiyo anca telefoncu halleder.neyse cihazın zaten son sürümünün yüklü olduğunu söyledi yine güncelleştir dedim mesaj sorunu hallolmadı zaten n79 da tek sorunum mesaj yazarken yavaşlamasıydı .Çok araştırdım en kısa ve rahat çözüm mesaj yazarken metni yazdığınız yerde seçenekler diyin sonra yazma diline basın ve english ' i seçin sorun tamamen ortadan kalkıyo son derecede hızlı yazıyo tek kötü yanı ı yok i war onun yerine ama bence değer yani
--------------- Ekleme ---------------
lucasford senin olayını bende yaşadım facebook uygulamasını indirip yükledim hiç bişey değişmiyo asla video izleyemiyosun ve sohbet bölümüde yok ama en iyi tavsiyem opera mini diye bi program var onu indir at tele hattasına ben telde internetteyken indirip kurdum webşın dedikleri olay war ya o süper bişey ekranı bilgisyar ekranı gibi yapıyo tüm sayfayı görüyosun tek tek sağa sola aşağı yukarı oynatmak zorunda kalmıyon ve normalden daha hızlı internete ulaşımı sağlıyo tv olayını bende ilk defa senden duydum walla bilen arakadaşlar varsa paylaşırsa iyi olur ya ..............