N79 Firmware Güncellemesi Sonrası Mesaj Yazarken Oluşan Yavaşlama Sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

kosovali2016

Üye
bunun bi cözümü olmalı arkadaslar bende ugrasıyom bu konuda n79 cu olarak bisi bulursak paylasalım

time_shift

time_shift

Üye
11.049 sürümünü harbi güzeldi nerden de güncelledim :S:S 30.019 sürümü çok kötü 11.049 kullananlar kesinlikle güncellemeyapmayın güncelleştirmeyi geri alabilirmiyiz NokiaSoftwareUpdater programıyla güncelledim

sabit5353

Üye
arkadaslar sorunu buldum sahibinden.com sitesinden telefonunuzu satiliga cikartin hic ugrasmayin :)

south

Üye
ben de 20.175 sürümü kullanıyorum. aldığımdan beri bu sürüm var, ilk hafta aynı problemi yapıyordu sinir oluyordum, sonra hack işiyle uğraştım hack yaptım, bi de jbak taskman kurdum birşeyler daha kurdum nedense bunları yaptıktan sonra bu problem kayboldu şuanda gayet hızlı yazabiliyorum

kardeş sen nasıl hack yaptın acaba bana acil lazım,bana yardımcı olursan sana minnettar kalacağımmm

jayson

Üye
konuuyla alakası olmayacak ama ben bu firmware olayını yapamadım bi türlü pc suit yardımıyla yapmaya çalışıyorum ama güncelleyemeye başladıktan sonra usb bağlantısı kesildi yazıyor ve tekrar deneyin yazısı çıkıyor nerde hata yapıyorum acaba??

sabit5353

Üye
servise gonderdim yeni guncellemeyi bekleyin diyorlar hatalar duzelcek merak etmeyin cikacak bos yere sitres etmeyin

frestasta

frestasta

Üye
iyide ne zaman gelcek bu güncelleme

dEs_

dEs_

Üye
Aldığım bilgilere göre yeni yazılım çıkmayacaktı ama hatadan dolayı çıkma ihtimali olabilir...

frestasta

frestasta

Üye
v31.101 sürümü yayınlandı wireless varsa *#0000# yaparak güncelleyebilirsiniz. yoksa pc den güncellemeniz tavsiye. bütün sorunlar giderilmiş

lucasford

Üye
merhaba arkadaslar ben buraya yeni üye oldım bende n79 aldım yeni , benimde mesj yazarken harfler arasında gecıs yaparken çok kasıyor hele hele 4.satıra geldıgımde. ( sethaa ) arkadasımın soyledıgı gıbı yazma dılını ıngılızceye çevirdim ve bu sorun duzeldı . acaba baska çözüm yolu varmıdır ? bide tv flan ızlenıyor denılıyor onu nasıl yapacagımı bılmıyorum bana bı yardımcı olursanız . sımdıden çok tesekkurler arkadaslar sitenizden çok memnun kaldım

--------------- Ekleme ---------------

arkadaslar mesajıma cevap vermıyeceksınız sanırım:S beyler biriniz yardımcı olun bana/ n79 da için facebook progrmaı buldum cok guzel ama sohbet etmek ıcın sag altta sohbet işaretı yok. acaba varmı baska bır program? bıde facebookta vıdeo ızlemek ıstedıgımde adobe reader dıyor onu nerden yukluyecegım yardımcı olun bana. sitenizde yorumları okudum ne guzel yardımlasma var ama ben yazınca bir anda sustunuz:(

efem213

Üye
Arkadaşlar ben nokia'nın sitesine girip
adresinde n79 ile ilgili herşey var ordan linkine tıkladım update klasörünü indirdim cihazı data kablosuyla bağladım bilgisyara sonra herşeyi hafıza kartına yedeğe aldım özellikle rehberi bu işlem sırasında kesinlikle internetin kesilmemesi ve cihazın kablosunun çıkarılmaması lazım yoksa tel gidiyo anca telefoncu halleder.neyse cihazın zaten son sürümünün yüklü olduğunu söyledi yine güncelleştir dedim mesaj sorunu hallolmadı zaten n79 da tek sorunum mesaj yazarken yavaşlamasıydı .Çok araştırdım en kısa ve rahat çözüm mesaj yazarken metni yazdığınız yerde seçenekler diyin sonra yazma diline basın ve english ' i seçin sorun tamamen ortadan kalkıyo son derecede hızlı yazıyo tek kötü yanı ı yok i war onun yerine ama bence değer yani :D

lucasford senin olayını bende yaşadım facebook uygulamasını indirip yükledim hiç bişey değişmiyo asla video izleyemiyosun ve sohbet bölümüde yok ama en iyi tavsiyem opera mini diye bi program var onu indir at tele hattasına ben telde internetteyken indirip kurdum webşın dedikleri olay war ya o süper bişey ekranı bilgisyar ekranı gibi yapıyo tüm sayfayı görüyosun tek tek sağa sola aşağı yukarı oynatmak zorunda kalmıyon ve normalden daha hızlı internete ulaşımı sağlıyo tv olayını bende ilk defa senden duydum walla bilen arakadaşlar varsa paylaşırsa iyi olur ya ..............

balistik07

balistik07

Üye
çözümü bulundu yeni çıkan 32.001 sürümünde sorun ortadan kaldırıldı telefonunuzu günceller seniz sorun ortadan kalkacaktır.

sorun ortadan kaldırmak için 32.001 yazılım sürümü çıktı yeni.güncelleyin sorun ortadan kalkacaktır.tarafımca denenmiştir.

gitarcışükrü

gitarcışükrü

Üye
selam balistik07 kardeşim.son sürümle sorun halloldu demişsin.Ben bikaç gündür araştırıyorum.Bu telefonu baya sevdim ama çok sık msj yazıyorum ve uzun oluyor.Hatta telefonu msj ve müzik için kullanıcam diyebilirim.msj kasma sorunu nedir tam bilmiyorum ama türkçe olarak yazımda sorun tamamen kalktımı şimdi?

ahmet yapar

ahmet yapar

Üye
helal olsun dogru soze ne hacett tüm düşüncelerimi dile getirdin

diger arkadaşlarım gibi bendede aynı sorun var malesef

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Arkadaşlar ben nokia'nın sitesine girip
adresinde n79 ile ilgili herşey var ordan linkine tıkladım update klasörünü indirdim cihazı data kablosuyla bağladım bilgisyara sonra herşeyi hafıza kartına yedeğe aldım özellikle rehberi bu işlem sırasında kesinlikle internetin kesilmemesi ve cihazın kablosunun çıkarılmaması lazım yoksa tel gidiyo anca telefoncu halleder.neyse cihazın zaten son sürümünün yüklü olduğunu söyledi yine güncelleştir dedim mesaj sorunu hallolmadı zaten n79 da tek sorunum mesaj yazarken yavaşlamasıydı .Çok araştırdım en kısa ve rahat çözüm mesaj yazarken metni yazdığınız yerde seçenekler diyin sonra yazma diline basın ve english ' i seçin sorun tamamen ortadan kalkıyo son derecede hızlı yazıyo tek kötü yanı ı yok i war onun yerine ama bence değer yani :D

lucasford senin olayını bende yaşadım facebook uygulamasını indirip yükledim hiç bişey değişmiyo asla video izleyemiyosun ve sohbet bölümüde yok ama en iyi tavsiyem opera mini diye bi program var onu indir at tele hattasına ben telde internetteyken indirip kurdum webşın dedikleri olay war ya o süper bişey ekranı bilgisyar ekranı gibi yapıyo tüm sayfayı görüyosun tek tek sağa sola aşağı yukarı oynatmak zorunda kalmıyon ve normalden daha hızlı internete ulaşımı sağlıyo tv olayını bende ilk defa senden duydum walla bilen arakadaşlar varsa paylaşırsa iyi olur ya ..............

Facebook sorunun için skyfire die bi program var sitede aratırsan bulursun.Telefonuna onu yüklersen face'te ve diğer her sitede video seyredebilirsin.Mesaj yazma sorunuda en son güncelleme ile giderildi.İnternet bağlantısının olduğu biyerde *#0000# yapıp gelen ekranda güncellemeleri kontrol et seçeneğine bakarsan telefonunu son süreme yükseltmiş olursunuz.Forumda bununla ilgilide bilgiler mevcut.Yani son sürümden sonra telde hiç bi sorun kalmıyor:)

hasanlafci

Üye
Kardesim ayni sorın bendde war msj yazma sorunun inglizce sozlugu kullanarak cozdum. Yavaslama tamamen ortadan kalkıyr. Ama bzi harfleri kullanamysn. alsman icn braz zman gecmsi lazm.

gurcu_selim

gurcu_selim

Üye
Kardesim ayni sorın bendde war msj yazma sorunun inglizce sozlugu kullanarak cozdum. Yavaslama tamamen ortadan kalkıyr. Ama bzi harfleri kullanamysn. alsman icn braz zman gecmsi lazm.

Hemşo telefonu güncellersen ingilizce kullanmana gerek kalmaz. v32.001'de mesaj yavaşlama sorunu süzeliyor;)

blackmail

Üye
nokıa clupta yeni bi version atıolar sorun kökünden halleluo

Üst Alt