n79 un fiyatı ne kadar daha düşer?

Sponsorlu Bağlantılar

Round-Saturn

Round-Saturn

Üye
adanada 570 tl ye kadar var

illegend66

illegend66

Üye
Ben 8 aydır n79 kullanıyorum telefon yazılımsal olarak çok iyi ve navi tekerleği, ekran sensörü, fm verici yeni eklenen özellikler çok güzel olmuş, gps ve wlan'ı çok güçlü hatta bazı laptopların wlan bulamadığı yerde wlan ağı buluyor. Turlarını kullanmak biraz zor ama alışmak uzun sürmüyor. Ama telefonun kamerası berbat resim çekiyor, özellikle gece çekimlerinde hele flaş kullanırsanız sonuç garabet. N73 bu telden daha iyi resim çekiyor 3.2 mp olmasına rağmen.nasıl 5 mp ise. (Yalnız makrosu ve yakın çekimleri güzel hakkını vermek gerekir.) Ön kamerası da çok zayıf 0.08 mp nokia diğer n serilerinde 0.3 mp kullanıyor. Vidyo çekimleri de aynı şekilde vasatın altında. bu telefon kamerası 5 mp diye alınmaz. Kamera takıntınız yoksa alın fiyatı da uygun. Ama kameraya önem veriyorsanız n86 derim.

winsomexx

Üye
Arkadaşlar n79 nerde bulabilirim? Beyaz ya da gri renk..

tayfoon

tayfoon

Üye
kardeş tuşlar hakkında söylenenlere aldırma.abartıldığı gibi değil.1 günde alışırsın.ben aldım 730 liraya geçen sene nisan ayında 1 sene oldu çok mükemmel telefon :) aslında telefon demicem tamamen cep bilgisayarı desem yeridir.kullanıyorum.tavsiye ederim.

ykarizma

Üye
telefonun kamerasıda gayet iyi netlik olsun renk kalitesi olsun çözünürlüğü filan süper gecede yakın çekimi süper n73 istisna ben çözemedim o teli biraz daha ince olsa 10 numara tel harbi harbi 3,2 kamerasının hakkını veriyo gece olsun gündüz olsun.ama n79 farklı foto çekerken eliniz sabit durması yeterli 5mp hakkını veriyo

jeki01

jeki01

Üye
selam
N79 gri telefonum alalı 1 sene oldu.
Sadece tuş takımında sorun oldu o kadar. resimler ve videolar güzel.
Bilgisayardan bakarsanız daha iyi anlarsınız?
Tavsiye ederim.
iyi günler.

crycry

Üye
Usta ne donması masıl donuyor buzdolabına mı koydunuz :)

sirdas_28

Üye
valla N79 kullanıyorum camerası foto çekimi dehşet wlan fm verici özelllikleride cabası ve saymadığım bir çok özellikleri hangi telefonda bu kadar özellik bir arada olanda dünyanın parası 1.5 milyarlık telefonlara bile taş çıkartır dokunmatik değil sağlık olsun canavar

Jovi

Jovi

Üye
Özeliik ve kullamış bakımında harika telefon arkadaşların dedikleri gibi wlan fm verici vs vs harika fakat tuşların kilitlenmesinden dün 3.kez servise verdim. aynı arızayı tekrarladı tuş boardı değişmesine rağmen tuşlar kilitleniyo sadece açma kapama tuşu çalışıyo. aynı sorunu yaşayanlar var mı acaba ?

Üst Alt