N79 titreşim tipi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

serhan94

Üye
    Konu Sahibi
N79 titreşim tipi
Merhaba N79 telefonumu sesli olarak ayarladığımda titreşim uzun oluyor. Fakat zil sesini kapatıp treşimi açtığımda titreşim kısa oluyor. Benim istediğim hem sessiz hem de uzun titreşimin olması. Bunu nasıl yapabilirim?

• Beğen
Tepkiler: 58kadir58

serhan94

Üye
    Konu Sahibi
cevap yazcak kimse yokmu arkadaşlar

arda521002

arda521002

Üye
Öyle bir şey yapamazsın serhan94 üsgünüm bende kullanıyorum bu telefonu hiç memnun deilim deiştirmeyi düşünüyorum hatta

gvz123

gvz123

Üye
ben ilk kez dün gece denedim sessiz ve titreşimli sendeki yine kısada olsa titreşim çalışıyormuş bende hiç çalışmadı. ama şunu dene istersen sessiz ortamda ses kaydını başlat bi 5 saniye falan kayıt yap daha sonra zil sesi olarat ata ben daha önce bunu bazı kişiler için yapmıştım. :oke:

BuRoCk41

BuRoCk41

Üye
bende m620 var gayet memnunum denemesini tavsiye ederim ama müzik acarkenn az ses geliyor

güverteq

Üye
sizinki gençlğin verdiği heyacan olsa gerek nekadar ufak şeylere kafayı takıyorsunuz bence bu telefon çok iyi ben gayet memnunum

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
Ya illaki bi yöntemi olması gerek

mhmtozturk

mhmtozturk

Üye
sizinki gençlğin verdiği heyacan olsa gerek nekadar ufak şeylere kafayı takıyorsunuz bence bu telefon çok iyi ben gayet memnunum

sana katılıyorum arkadaşım bencede çok ufak bişi takılmak gereksiz.;)

UltiCode

UltiCode

Üye
ben n78 kullanıyorum. sessizdeyken mesaj geldiğindeki titreşim tipini, sessiz tercihinin mesaj zil sesini değiştirerek halletmiştim. mesaj zil sesini değiştiriyorsunuz telefon sessizde olduğu için ses çalmıyor o melodiye ait olan titreşim tipi çalıyor

masterayfox

masterayfox

Üye

serhan94

Üye
    Konu Sahibi
teşekürler ses klibi yöntemiyle sorunu çözdüm

yalandünyaa

Üye
telefonum hiçbir şekilde titremiyor ne yapmam gerekir yardım eder misiniz lütfen :(:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt