Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n79 numara kaydetme sorunu
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
lion_35
Üye
Konu Sahibi
n79 numara kaydetme sorunu
konuyu nereye acacagımı bulamadım ve buraya actım.
nokia n79'a son yazılımı yükledim ve sim karta numara kaydediyorum teli kapatıp actıgımda. kaydettigim noyu siliyor
sanki hic kaydetmemişim gibi...
acaba neden böyle yapar..????aglaagla
masterayfox
Üye
son yazılım dediğin 20.175 olandan mı bahsediyorsun eğer o ise bende de yüklü öyle bir sorunum yok.eğer düzelmessi bir telefon bayisine götürmelisin kronik bir sorun olabilir.
savurrr
Üye
kaydetme sorunu bende de var arkadaşlar, en fazla sekiz karakter alıyor sonra hemen kaydetmeye geçiyor, karakter sayısını arttırmanın yolunu bilen varsa söylesin lütfen... teşekkürler
medcezir2008
Üye
evet aynı sorun bende de var ben v30 kullanıyorum yenı gunelldım. nolduu hiç bilmıyrumm.. kaydetmıyorer hatta kayılıtlı bazı noları ıd gormuyorrr enteresan zaten aldıgım ilk gunden beriii .sasıyorum bu tlf...
create_jem
Üye
aynı sorun bendede var arkadaslar.telefon geldıgınde versiyon 20 vardı 30 a guncelledıkten sonra oldu.sim hafızasında 120 numara var ama acıp kapatınca 80 tane grnyo ama başka telefonda 120 gorunyo acaba versiyondan mı kaynaklı çok sinir bozucu bişey yaaa
--------------- Ekleme ---------------
eğer çözüm bulan olursa paylaşssın.ben sanmıyorum kroniik bi sorun olduğunu
aynı sorun bende de var şimdi bir güncelleştirme yapacam acaba ne olacak bakalım telefonu hackledik acaba ondan mı oldu diyeceğim ama hackten sonra eklediğim numaralardan bazıları gözüküyor... ama sanki belli bir tarihten sonra numara kaydettiklerimgözükmüyor gibiii....