N79,N80,N81,N82 kıyaslama

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
hepinize teşekkür ederim çok yardımcı oldunuz çok sağolun :D:D:D kardeşlerim benim

zeki361

zeki361

Üye
kardeş bence egerki telefon alacaksan benim gibi azdaha sabırlı olup ipod 3g al oyun ve program bakımından ve telfonun tıpı ve güzelligi bakımında nokıa ve sony ericson samsung bunların hepsı boşta kalıyor sana onun oyunlarının oldugu internet kısayolunu bırakacam bak bakalım n97 bile almssın
iPhone 3G Uygulama / Oyun / Tema iyice bak sayfalara baktıktan sonra fikrini yaz haydı kolay gelsin

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
zeki361 kardeşim önerin için çok teşekkür ederim şimdi netten sadece bir fiyatına baktım da 1500tl den aşağı değil ben fiyat bakımından da uygun bir telefon bakmıştım. hı dediğin gibi geröekten güzel bir telefon ama ben daha lise öğrencisiyim ve ailemim alması taraftarı değilim alnımın teriyle almak istiyorum. aileme yük olmak istemiyorum 400-500 milyona gücüm yeter yzın çalışmaya başlayınca alıcam ama ipod 1500 lira:D:D değil çalışmak bir yerimi yırtsam(affola) alamam:D:D: ama güzel telefon önerin için teşekkür ederim hı yine de önerin varsa neden olmasın gerçekten dikkate alırım kardeşim çok teşekkür ederim sağol tekrar

toligargala

toligargala

Üye
5800 ustünde telefon yok fiyat açısındanda özellik açısındanda nokialar içinde ekran çözünrlüğü 5800 in çok daha iyi n79 dan

cans784

Üye
birader ben n82 kullanıyorum seste 3d var çok kaliteli ama ses düzeyi biraz düşük müzik dinlerken kamera 5 mp ve süper djital fotograf makinasına gerek kalmıyor inan wifi özellği var ve iyi çekiyor ben memnunum n95 kalitesinde bi telefon benim tlf. şarj sorunu var sadece oda galiba bataryadan onun için şarj konusunda bişi diyemem ben almadan önce senin söylediğin tlf.ları karşılaştırdım ve çok inceledim ama en iyisi n82 bence...

Godfather

Godfather

Üye
N82 nin ayrı bir özelliğide var 5800 daki gibi sensörüde var onun ;)

halfur

Üye
diğer telefonları bilmiyorum ama n79 grçekten hakkını veren bir telefon....bi kere sarjı n82 ve n95 göre dha uzun gidio.2 arkdşlar wireles aradık n95 8 gb ın bulamadıgnı n79 buldu.kamerası gndülzeri grçekten cok kaliteli.ama gce ckimlerinde xenon flas olmadıgı içn kamera geceleri o kdar iyi değil...smbian versiyonu 9.3 ve çok rahat program oyun ws blablirsn..1000 tl lik telefonların özllği war ama 600 tl.buna anlam weremiorum ama olsun çok memnunum :)

alfonso_edishon

alfonso_edishon

Üye
peki 9.1 ve 9.2 uygulamalarınıda yükleyebilirmiyim??

--------------- Ekleme ---------------

peki 9.1 ve 9.2 uygulamalarınıda yükleyebilirmiyim??
uygulama tema oyun vb. derdin olmasın n79da

zeki361

zeki361

Üye
vala kardeş anladım bence sen acele karar veripte aceleye getirme bence arkadaşların dedgi gibi 5800 bi bk gözüne sinmesse alma ama bende 5800 almayı düşündüm ama para tutturamadım herikiside süper bide sen n85 yanlarındayken düşünme fotosunu anca boyle buldum

golge__m

Üye
kardes yaklasık 8 aydır n 82 kullanıyorum ve cok memnunum hareket sensoru var gps var her sey var kısacası ve rem olayıda muthıs cok hızlı bır telefon kamerasına kımse laf edemez carl zeiss 5 mp kamera xenon falsh ile mukemmel fotograflar cekıyor sıradan bır dıjıtal fotograf makınesınden kat kat kalıtelı bu telefonun tek kusuru tusları kucuk ama zamanla alısıyor ınsan ve ekran belkı bıraz daha buyuk olabılırdı telefonda kullanacagıjn programlar nelerdır bılmıyorum ama benım telde skyfıre-google-crypto-x-plore-kapersky9.0-blacklıst-taskman-safe sıreleme prg-google maps- sygıc mobıl maps kurulu ve bu programlar dort bes tanesını telefon aynı anda sorunsuz calıstırabılıyor bılmem bır fıkır edınmende yardımım oldu

AKATLI

AKATLI

Üye
N79 la diğer telefonları kıyaslayamassın N79 u N97 ıphone filan onlarla kıyaslaya bilirsin

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Parana göre gerçek kalite istiyorsan tabiki nokia n79 şu anda nokia ürün mimarisi içinde en iyi monoblock cihazdır kendısı şu ana kadar icat edilmiş bütün teknolojik buluşlar mevcut diğer cihazları arastırsan ondan eksiği olan fazla atıyorum n86 ile n79 kıyaslıyalım n86 navi tekerleği yok tip kaba tuş takımı berbat ötesi tek artısı 8 mpx kamera ancak bu eksilerin n79 olmadıgını acık sekılde gorursun kibar ve karizma bi durus tuslar ele avuca gelir rahat msj yazarsın navi tekerleği buyuk kolaylık ki ben cok kullanıorum kamerada 5 mpx bana gore yeter zaten nokia tam oturtamadı 8 mpx işinide yeni bi model beklıorum n86 elinde patladı fiyat cekerek satmayı planlıyor son söz olarak n79 bir numara demelıyım benım konuma gir arastır cihazı bakalım boylesi varmı n79 fun club a beklerım by

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim çok sağolun kardeşlerim

chass13

Üye
n81 in kamerası mı iyi değilmiş saçmalama be kardeşim kamera da önemlı olan pixel degldr bunu untma kardeş 5 10 15 hıc onemlı deıl ne de onemlıdır o yakınlastrmada onemlıdır kamera netlıgı ıcın önemlı olan mercek kalitesidr n81 war bende bulrsam 2.yı alcam eger suan bulablrsen al :)

hayabusa77

hayabusa77

Üye
bence de n79 istedğin kadar hızlı kullan tlfonu hiç yavaşlamıyo kamerası çok çok iyi bide tuşlar iyi değil diyolar ama ben kaç kere düşürdüm hiç bişey olmadı malzeme sert plastik

intik

Üye
alcaksan n79 al sensörü flan da varrr!! daaa isini bulursan bana da haber verrr.. 600tl'ye tabiii vlan flan cok hızlı

yani diyom ki n79 al sennn ...

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
teşekkür ederim sağolun 5800 da karar kıldım :D

dardi

Üye
arkadaşım googleye n79 özellikler yazsana wi fi varmı die soruosun ya olmazmı

yanlış mesaj oldu pardon

aporep

aporep

Üye
    Konu Sahibi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt