N79 ile resimleri internete yükleme?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

sahindertli

Üye
    Konu Sahibi
N79 ile resimleri internete yükleme?
arkadaşlar n79 telefon aldım fakat takıldığım bi nokta var telefondaki resimleri internete yükleyebiliyormuyuz? herhangi bi site üzerinden telefonun içinde flicker diye bi sistem var ama ondada başarılı olamadım yani upload diye bi seçenek yok yardımcı olursanız sevinirim.

Birde konu ile alakasız olacak ama benim telefonum kapanıp açıldığında arkaplandaki resim sıfırlanıyor bu normal bişey mi?

reactor1111

reactor1111

Üye
flirck üzerinden fotoğraflarını internet ortamında saklayabilirsin.
Bunun için ilk önce yahoo dan bir account(hesap açmak) alman gerekiyor. telefondan flirck bağlantısını açtığında account unu gireceksin. telefonda kullandığın bu programı onaylaman için ilk açılan sayfada ''authorized ok'' tıklaman gerekli.
Bu adımdan sonra ise photo or video upload kısmına gelip upload a başlayabilirsin.

Konu açılmışken bende birşey sormak istiyorum. flirck de 5800 üzerinden upload yaparken upload edilecek dosyalar açılırken fotoğraf dosyalarını isim olarak değilde önizlemeli bir şekilde nasıl görebiliriz?

sahindertli

Üye
    Konu Sahibi
ben "authorized ok'' a tıklayamıyorum yani tıklıyorumda sayfa değişmiyor :S

--------------- Ekleme ---------------

ha ama cancel e tıkladığımda iptal oluyor sayfayı yönlendiriyor ve dediğim gibi "authorized ok'' tıkladığımda hiç bir şey olmuyor sayfa öyle duruyor

reactor1111

reactor1111

Üye
hımm bende sorun olmuyor flirck e uploadda... ovidende upload yapılabiliyor.
daha önce oviye bakmamıştım ben. nokia çoşmuş valla 10GB depolama alanı sunuyormuş ücretsiz olarak. çok kullanışlı program olarakda.
peki sende ovi yüklü mü çevrim içi paylaşımlarda. yüklü ise. nokia dan account al ve bu account ile çevrimiçi paylaşımlarda oviye giriş yap ve upload a başla. ilk başta bir pragram yükler sonra otomatik upload aktif olsun mu gibisinden bir uyarı veriyor ona hayır de. bu kadar. kolay gelsin

sahindertli

Üye
    Konu Sahibi
reactor teşekkür ederim deneyeceğim dediğini

--------------- Ekleme ---------------

çok kullanışlı :) süper oldu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt