n78 n gage acil

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
n78 n gage acil
arkadaşlar arkadaş geçen n78 aldı da n gage oyunlarını yüklemek istio bn kendi telime yükledimde n78 de olay değişikmiş sanırım symbian 9.3 olduğundan daha onun için programlar gelmedi fln diyolar internette bn biraz araştırdım özellikle app trk programı 9.1 ve 9.2 için var ama bn 9.3 için olanınıda buldum ama onu yükledim dahili bileşen değil fln diyo n78 de n gage oyunu oynayan varsa bana yardım etsin yada bu işin ustaları
versiyon değişikliğiyle de ilgisi olabilirmiş sanırım yardımlarınızı bekliorum

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Arkadaşım n78 sadece Ngagenin bazı oyunlarını kaldırıyor.

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
kardeş ii hoş bazı oyunları kaldırıo demişsinde bnim sorumla alakası yoq bu dediğinin n78 se bi türlü n gage modülünü yükleyemedim sanırım daha n78 için çıkmamış çıkmasını beklicez gibi görünüyo ama bi çözümü varsa lütfen yardım edin

karadavut37

karadavut37

Üye
arkadaşlar arkadaş geçen n78 aldı da n gage oyunlarını yüklemek istio bn kendi telime yükledimde n78 de olay değişikmiş sanırım symbian 9.3 olduğundan daha onun için programlar gelmedi fln diyolar internette bn biraz araştırdım özellikle app trk programı 9.1 ve 9.2 için var ama bn 9.3 için olanınıda buldum ama onu yükledim dahili bileşen değil fln diyo n78 de n gage oyunu oynayan varsa bana yardım etsin yada bu işin ustaları
versiyon değişikliğiyle de ilgisi olabilirmiş sanırım yardımlarınızı bekliorum

Arkadaş Sen Bana Mail At Ben De Var S60 ın 3rd 3.1 3.2 sinde Çalışıyor Foruma Koyacaktım Ama Altına Linki Koymadığım İçin Çöpe Gitmiş.
Mail: [email protected]
OK?

wersace93

Üye
arkadasım senibende ekledim benimde sorulaım olacak sana

eray28

eray28

Üye
n gae ıstıyen eklesın n78 e

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...