n73'ünüzde en çok sevdiğiniz özellik ne?

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
m.furkan1993

m.furkan1993

Üye
ses ve kamera wifi bağlantısı koysalar çok daha güzül olurdu

ahmetmemet

ahmetmemet

Üye
mesaj cekmesı :) bence fiyatının uygun olması ozellıklerı ıyı bır tel bu kadar ıyı bır fıyatla satılması

bomemunzur62

Üye
ses tabıkı

CanceR

CanceR

Üye
n73 için resim filan iyidide n73 me için ses ön planda ;)

Dawn

Dawn

Emekli Yönetici
n73 me kullanıyorum her yönuyle kusursuz wifi yok olup olmaması bana gore sorun degil arkaşlar size bir konu hakında bilgi veryim eminimki bir kaç yıla kadar türkiyede ads wifi agi kuracak bunun temellerini attıda kktc oldugu gibi bir firma tum adaya wifi agı kurmuş kablolu baglanma diye birşey yok ücretli wifi baglantısı gunluk satlik aylık diye ücretleri var eminim pek yaında türkiyede böyle olcan yani bedava wifi tarihe karşacak ha kendi evinde ve ya kendi wifi agında yararlanan için sorun yok tabi

Dampierre

Dampierre

Üye
ses, fotoğraf (carl zeiss tessar lens), çokta ağır olmaması:)

huseyinkarabal

Üye
işletim sistemi ve ekranı:oke:

goktug120

goktug120

Üye
wi-fi harıcınde mukemmel bı telefon

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
Herşeyi :)........

System X

System X

Üye
yawaşlığı:ehe

willrock

willrock

Üye
en 73 video çekimi berbatya ne biçim şey o öyle ya foto süper çekiyo video tek kelimeyle berbat pişman oldum aldığıma 6280 bile daha iyi çekiyo

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
malesef n73 üm yok ama ses konusunda iyi olduğunu biliyorum

Fatih[Sag0]HiphoP

Fatih[Sag0]HiphoP

Üye
ses kalitesi

willrock

willrock

Üye
ses ve foto süper ama wlan yok ve video çekimi berbat

furkano

furkano

Üye
En beğendim özelliği olmadığı için hayallerimi süslemesi:D:D

safakk

safakk

Üye
ses kamera videeo ekran işletim sistemi hızı herşeyine bütün telefonlar kurban olsun be :islik:ehe:sukur:

prince_kenan

Üye
benim için en önemli özelliği symbian desteği olması.smartmovie'de çevirdiğim filimleri DVD kalitesinde izleyebiliyorum.+ Stereo hoparlörler çok iyi ses veriyor.+Kamera oldukça iyi reseimler çekiyor.+Kasa olarak hafif ve çok şık.-telefonun tek eksiği wireless olmaması.onun haricinde çok iyi

arkadaşım smartmoviede nası çeviriyoruz yaa öğretseniz sevinirim hem smart movie telefondamı çalıştırılıyor yoksa pc demi:islik

speedy80

speedy80

Üye
Telefon her yönüyle çok güzel ama biraz cepte kaba duruyor bunu kabul etmek lazım

abdurrahmanz

abdurrahmanz

Üye
Her Şeyini Seviyorum :box

DJ GENTLEMAN

DJ GENTLEMAN

Üye
benim babamda n73 var ses kalitesi çok harika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt