Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
n73'ünüzde en çok sevdiğiniz özellik ne?
Sponsorlu Bağlantılar
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
schumici
Üye
Konu Sahibi
n73'ünüzde en çok sevdiğiniz özellik ne?
n73 kullanıcıları olarak hepimiz onun hastasıyız onunla yatıp onunla kalkıyoruz ama onun en çok hangi özelliğine bayılıyoruz?
Tec/-/no
Üye
beğendiğim özellikleri ses ve görüntü olmayan özellik wi-fi:P
benim için en önemli özelliği symbian desteği olması.smartmovie'de çevirdiğim filimleri DVD kalitesinde izleyebiliyorum.+ Stereo hoparlörler çok iyi ses veriyor.+Kamera oldukça iyi reseimler çekiyor.+Kasa olarak hafif ve çok şık.-telefonun tek eksiği wireless olmaması.onun haricinde çok iyi
Hellboy®
Üye
N73 um yok ama en begendıgım ozellıgı Ses kalıtesı..
GuNSTuR
Üye
ses ve foto
toprakumit
Üye
Benim Eski telefonum N73 ME 'dı. Onda en sevdiğim özelliklerden birisi çok estetikli bir görüntüsü olması. Diğer şeyleri demicem ses+görüntü vs. falan....
yasininyeri
Üye
hiç bi özeligini sevmiyorum nokianın yapılmakta gec kalınmış bir kaç dandik özellik nokia nın hep işi ya sestir ya kamara başka bişi yapmaz saten nokia japonyada bu teknoloji 2004 yapıldı biz 2008 deyiz
bahattintunc
Üye
eee tabiki ses ve foto aynı zamanda hızlı bi telefon olması çok cazip
ern_16_02
Üye
bende her n73 kullanıcısı gibi ses ve foto diyorum....
arkadaşım otomatik tuş kilidini söylüyosun sanırım. o malesef n73te yok ama atacağın basit bi programla bunu halledebilirsin. forumumuzun içinde mevcut güle güle kullan
xkadir61
Üye
ses ve ekran çözünürlüğü
kemal51
Üye
bende ses ve resim kalitesi diyorumm.
drkayzer
Üye
kalemi sayesinde kopyala yapışıtır yapabilmek
technonur
Üye
arayan kişinin ismini okuması çok ilginç bi özellik her ne kadar kullanmasamda