milestone
Üye
n73me Yedeklenmiş Rehber sorunu
Arkadaşlar öncelikle herkesin bayramı şimdiden kutlu olsun,,,
N73 telefonum kırılıdı, şimdi geçici olarak nokia dışında bir marka kullanmak durumundayım, malum bayram geldi, küçüklerimize büyüklerimize bayram tebriği yapıcaz telefonla lakin sim kartımda numara saklamak gibi bir adetim olmadığından tüm numaralar gitti diye üzülüyordum,bu sabah bilgis
N73 telefonum kırılıdı, şimdi geçici olarak nokia dışında bir marka kullanmak durumundayım, malum bayram geldi, küçüklerimize büyüklerimize bayram tebriği yapıcaz telefonla lakin sim kartımda numara saklamak gibi bir adetim olmadığından tüm numaralar gitti diye üzülüyordum,bu sabah bilgis
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
ayarda birşeyler araştırırken daha önceden nokia pcp suite ile rehberimin yedeğini aldığımı farkettim ve çok sevindim, tekrar pc suite kurdum bu yedeklenmiş dosyayı açmaya çalıştım ama "Takılı herhangi bir nokia telefon bulunamadığından işlem devam edemiyor" diye hata alıyorum. Malum evde başka nokia telefonda yokki ona yükleme yapayım, dosya "rehberyedek.nbu" isminde bilgisayarda bunu neyle açabilirim ve içindeki rehberime ulaşabilirm? yardımcı olursanız çok sevinirim