dikkat.. telefonda rehber ve simkart yedekleme hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceyhunkajmer11@

Üye
    Konu Sahibi
dikkat.. telefonda rehber ve simkart yedekleme hakkında bilgi
Merhaba arkadaşlar.. bu siteye uzun bir süredir takip ediyorum..
Maxicep.com - çok özenle okuyun :n70 veya simkart bilgisayara yedekleme ilk defa işim düştü.. eli ayağı düzgün.. adam gibi anlatabilecek insanlara ihtiyacım var..

n70 marka cep telefonum var .değiştireceğim.. telefonumun içindeki .rehberi kopyalamak istiyorum..

şimdi. bana oxygen pro .kur.. nokia pc suiti kur.. .vs. gibi.. yalan yanlış şeyler yapn.. reklamada gerek ..sadece adam akıllı bilen arkaşlar cevaplasn lütfen..

eğer kopyalamayı bilen arkadaş varsa ciddi anlamda açıklayıcı bir şekilde bir mala anlatır edasıyla anlatrsa sevinirim..

bilgisayarım vista.. yani outblok dediğiniz şey yok.. tamam.

yardm eden arkdaşlara teşekkür ederim..

ifadem şsert oluyo gibi geliyor olabilir.. ama kaliteli insanların anlayabileceği şekilde yazdım..

ilgilenen arkadaşlara tek tek teşekkür eder..

ÇALIŞMLARINDA BAŞARILAR DİLERİM..

celibar

celibar

Üye
anlatacağım yöntemle bilgisayarsız telefon üzerinden hafıza kartına yedekleyebilirsin.rehber'e gir.seçenekler'den işaretle'den tümünü işaretle.sonra kopyala>hafıza kartına de.soru sorarsa evet, de ve kopyalamanın bitmesini bekle.kopyalama bittiğinde rehberin E:>Diğer>Contacts klasörune kopyalanır.kartı bilgisayara takıp baktığında Others>Contacts klasörunde olur.bu klasörun içindeki dosyaları diğer telefonun hafıza kartının E:>Others(diğer)>Contacts klasörüne at.sonra telefonun rehberine gir.sonra Seçenekler>Kopyala>Hafıza Kartından dediğinde numaraların eklenir.bu işlem anlattığım kadar uzun değil.

ceyhunkajmer11@

Üye
    Konu Sahibi
çok teşekkür ederim.. :D kardeşim. allah gani gani .. bilgi yağdrsın sana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt