futbol123
Üye
96mb ram var 128mb değil işlemci 369mhz diye biliyorum zaten bir fark yok n73 ü her özellikte solluyor
128mb ram 332mhz işlemci dostum
n82 arttırılabilir hafıza maksimum 4gb diye biliyordum
n82 y e 2 gb takın 4 ü takınca kasıyor n73 gibi
96mb ram var 128mb değil işlemci 369mhz diye biliyorum zaten bir fark yok n73 ü her özellikte solluyor:good
dostum bak burdada 96mb ram olduğu yazıyor
Yok dostum 332mhz ve 128mb ram.Buyur bak: Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
arkadaşlar çok moralim bozuldu. Nedeni ise telefonu alamadım. Adi telefoncu şimdide telefon şarj almıyor diyor. Bende alamadım yani sinirlerim alt üst oldu. Başka telefoncuda 300 tl istiyor. Umutlarım başka bahara kaldı. Offf offf offf
teşekkürler dostum. Ama çok arzu etmiştim. Demekki bir şeyi çok arzu etmemek lazim (tabi bu arzu etme meselesi duruma görede değişir.)
Sağlık olsun dostum.
teşekkürler dostum. Ama çok arzu etmiştim. Demekki bir şeyi çok arzu etmemek lazim (tabi bu arzu etme meselesi duruma görede değişir.)
arkadaşlar n82 için anlaşma yapıpta alamadığım telefoncuyla dün akşam görüştüm. Bugün için birisi n82 telefon getirecekmiş. Ancak telefonun tek sorunu ön kameranın bulanık göstermesiymiş. Sebebi ise ön kamerayı muhafaza eden kapağın olmamasıymış. Ön kapağı değiştirirsen sorun kalmaz diyor. Benim anlamadığım nokta ise kamera ile kapak arasındaki bağ nedir. Acaba ôn kameranun önündeki cam büyüteçli yada özellikli bir cammı? Bu konuda bir bilgimde yok. Eğer sorun kamera ise değiştiriliyormu? Buna rağmen telefonu almam mantıklı olurmu
kamera bozuk olma ihtimali yüksek ama belki kapağı değiştir derken hani kapakta kamera kısmında çizikler var değiştirirsen gider mantığıyla demiş olabilir
yok dostum keşke dediğin gibi olsa hiç dert etmezdim. Telefoncunun demesine göre ön kameranın önündeki cam kırılmış yada düşmüş vs vs.yani cam hiç yokmuş.
hmm anladım sen şeyi diyorsun kamera LENSinden bahsediyorsun eğer öyle bişeyse kameranın değişmesi lazım da onu nasıl düşürmeyi becermişler hayret doğrusu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?