N73 Turkcell 3G Sinyal (Şebeke) Sürekli Kopuyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
N73 Turkcell 3G Sinyal (Şebeke) Sürekli Kopuyor
Arkadaşlar dün gece yarısı 2'den itibaren N73 cep telefonum da 3g sinyal sürekli kopuyor şu anda çift mod üzerinden çalışıyor. Ama sadece GSM moduna aldığım da şebeke gayet sağlıklı çalışıyor çit modda gel gelelim sürekli şebeke her 5 dakika da bir sıfıra iniyor 1 dakika sonra tekrar geliyor . 3G burada çok net çekmesine rağmen neden böyle oldu acaba bilgisi olan varmı bu konu da? Yada aynı problemi yaşayan varmı? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim..

edim1979

edim1979

Üye
Arkadaşlar dün gece yarısı 2'den itibaren N73 cep telefonum da 3g sinyal sürekli kopuyor şu anda çift mod üzerinden çalışıyor. Ama sadece GSM moduna aldığım da şebeke gayet sağlıklı çalışıyor çit modda gel gelelim sürekli şebeke her 5 dakika da bir sıfıra iniyor 1 dakika sonra tekrar geliyor . 3G burada çok net çekmesine rağmen neden böyle oldu acaba bilgisi olan varmı bu konu da? Yada aynı problemi yaşayan varmı? Yardımcı olursanız gerçekten çok sevinirim..
bu durum normal

asigsasi

asigsasi

Üye
Aynı durum bendede var 3g tam lazım olduğu zaman kullanamıyorum sinir edici bir durum

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Aynı durum bendede var 3g tam lazım olduğu zaman kullanamıyorum sinir edici bir durum

Demek ki problem genel. Bir tek bende değilmiş..

Bilgilendirdiğiniz için teşekkür ederim arkadaşlar..

ramakm86

ramakm86

Üye
Arkadaslar baglantı profillerinin veya yapılandırmalarının icinden (yada hangisini begeniyosan) biraz kurcalama ile veri araması nı bulun o 5 dk falandır onu sınırsız yapın bakalım faydasını görecekmisiniz

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
Yardımlarınız için tekrar teşekkürler. Bugün problem düzeldi. Sinyal 'de herhangi bir azalma olmadı :) Demek ki geçici bir problemmiş..

mrtlkr

Üye
Şehir merkezinde UMTS,Şehir dışında GSM yi seç.Çift mod u seçersen sürekli 2g-3g arsında gidip gelirsin.Buda telefon verimini düşürür.

21sacraments

21sacraments

Üye
aksaray merkezdeyim turkcell hattı takınca 5800a 3g surekli gidip geliyor 3.5g hiç gelmiyor ama vodafone hattımı takınca 3.5g surekli duruyor hiç gitme olmadı şu gune kadar.. ben bile eskiden tukcell'e en iyi ceken hat gözüyle bakardım artık vodafon benim icin 1 numara VODAFONE ANI YAŞA :D

ramakm86

ramakm86

Üye
aksaray merkezdeyim turkcell hattı takınca 5800a 3g surekli gidip geliyor 3.5g hiç gelmiyor ama vodafone hattımı takınca 3.5g surekli duruyor hiç gitme olmadı şu gune kadar.. ben bile eskiden tukcell'e en iyi ceken hat gözüyle bakardım artık vodafon benim icin 1 numara VODAFONE ANI YAŞA :D

Sana bisey sorcam vadofone uludagın heryerinde cekiyosa hemen alırım sırf internet icin .
bunu arastırabilirmisin.merkezden hat almayı hep unutuyorum da

21sacraments

21sacraments

Üye
Sana bisey sorcam vadofone uludagın heryerinde cekiyosa hemen alırım sırf internet icin .
bunu arastırabilirmisin.merkezden hat almayı hep unutuyorum da

hic gitmedigim için bilmiyorum ama bugune kadar gittigim çoğu yerde neredeyse çekiyor 3G hız olarakta en fazla 4 megabit gördüm aksarayda ;) turkcell sürekli kopuyor 3Gde avea ise hiç yok kendin bilirsin yine ama bence vodafone hepsinden iyi ben avukatlıgını falan yapmıyorum hemen saldırır gibi yorum yazmazlar inşallah :bye2:

OğuzcanAbi

Üye
daha tam gelişmediki 3g türkiyede

♥SE®ENITY♥™

Üye
3G şebekede sorun avrdır alt yapı hala tam olarak oturmadı anlaşılıyor

ramakm86

ramakm86

Üye
uludag gibi turizmin göbeginde bi merkezde bile yok nası bişey buyaaa

ilo53

ilo53

Üye
sebekesıne bır baktır sorun olabılr. ortamla alakası yok bence sen telefoncuya bır gıt

WebStyle

WebStyle

Üye
    Konu Sahibi
sebekesıne bır baktır sorun olabılr. ortamla alakası yok bence sen telefoncuya bır gıt

Yardımın için teşekkür ederim bu konuyu açtıktan 1 gün sonra sorun çözüldü kardeşim o günden sonra da herhangi bir problem yaşamadım Allah'a şükür.. Demek ki 3G'den kaynaklanan bir sorun varmış..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt