N73 ten N73 Music Edition (ME) Firmware Update Anlatımı(Resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

HÜSOLİNE

HÜSOLİNE

Üye
teşekkürler

cetincubuk

Üye
arkadaslar bende n73 telefon vardı kafyı yedi bende telenfoncuya verdim vatandas da bana sormadan n73 me yapmıs simdi de eski haline gelmiyor yani n73 olmuyor.n73 me olan telefonu n73 yapmayı bilen varmı varsa yardımcı olabilirmi.ilginize ve alakanıza simdiden tesekkurle

crazy_fedo

Üye
error veriyor phone info ya tıkladığımda bir şey olmuyor

--------------- Ekleme ---------------

ayrıca resimlerde kırık ya bi işi tam yapın yada hiç yapmayın...

ali_42_320

Üye
hic bir fark yok sadece programalar farklı

OğuzcanAbi

Üye
yok galiba

ahmetoski

Üye
n73ME

cellat2

Üye
haCı abi bnde ypmak istiorum N73 me ama sorun çıkmaz inş... payLaşım için sağ olun bu arada :D

yku86

yku86

Üye
Saol

--------------- Ekleme ---------------

Teşekürler

zx6r

zx6r

Üye
ne gerek varki N73 ile N73M arasında tek fark yazılımları başka hiç bir donanımsal fark yoktur
uğraşmaya değmez temasını bul yükle daha iyi

musty_85

Üye
me yaptım güncellemede sorun cıkmadıgı halde radyo calısmıyo cok nadir kafasına göre calısıyo ahizeden gelen cızırtıda cabası me yaptıktıktan sonra oldu oda neyse acıkcası görsel acıdan bi değişiklik olmadıgı için ve üstüne sorunlar cıktıgı için normale dönmek istiyorum ürün kodunu tekrar değiştirdim ama maalesef güncelleme yapmıyo zaten güncel diye şimdi ne yapmam lazım cok sinir bozucu bi durum lütfen yardım edin:vur:vur:vur:vur:vur

cins.lord54

Üye
çooook teşekkürler n73 me oldu :D süpersiniz:D

meyymetbaba

Üye
ya arkadaşlar ben yapıyorum da bunu NSS programında benim telefon görünmüyor galiba neden yaa

12afat12

Üye
eywalla kardeşş

u_cosar

u_cosar

Üye
Bilgi için saol :oke:

salman58

Üye
ßenim telefon güncelleme esnasında gitti pc hata uyarısı verdi telefon açılmıyor bilen varsa lütfen bi mesaj atsın...:angry:

kopuk___

kopuk___

Üye
ya ben n73 me yaptım ama nasıl anlarım n73 me olup olmadıgını yardım eden olursa sevınrım tskler

Blue023

Üye
inş. olur tşk kardeşm

JaoDeka58

JaoDeka58

Üye
tşk ederm krdşm

Üst Alt