N73 ten N73 Music Edition (ME) Firmware Update Anlatımı(Resimli)

Sponsorlu Bağlantılar

engin_erg

engin_erg

Üye
resimler görünmüyor

Lucciiii

Lucciiii

Üye
TeLefon açıLmıyordu versiyon yeniledim canavar oLdu allah razı oLsn sizden...:oke::kop:

djsalih91

djsalih91

Üye
bende n70 me var normalinden farkı yok gibi

..escape..

..escape..

Üye
Bende N70 kullanıyorum N70 Me ile karşılaştırdım ama farklılık yok gibi

delicocco

Üye
telefon -kapadı açılmıyor ne yapcam aciilll yardımm :agla babam benı öldürecek

cypfaruk

Üye
türçemi oluyor

malkocoogluu

Üye
arkadaşlar merhabalar.yeni üyeyim.ben N73 üme yeni versiyon yükledim ve versiyonu yükledikten sonra telefonum ingilizce oldu.türkçe dil seçeneği maalesef yok.şimdi versiyon yüklediğime bin pişmanım.telefonu türkçeye çevirmek için ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olun.kusura bakmayın foruma daha şimdi üye oldum yanlış konuya yazdığımın farkındayım ...affola.çünkü moralim acayip bozuk şu an.bi yardım edin lütfen.ilgili link verirseniz ve detaylı resimli anlatımı varsa çok makbule geçer.saygılarımla...

akababa

Üye
arkadaşlar merhabalar.yeni üyeyim.ben N73 üme yeni versiyon yükledim ve versiyonu yükledikten sonra telefonum ingilizce oldu.türkçe dil seçeneği maalesef yok.şimdi versiyon yüklediğime bin pişmanım.telefonu türkçeye çevirmek için ne yapmam gerekiyor bi yardımcı olun.kusura bakmayın foruma daha şimdi üye oldum yanlış konuya yazdığımın farkındayım ...affola.çünkü moralim acayip bozuk şu an.bi yardım edin lütfen.ilgili link verirseniz ve detaylı resimli anlatımı varsa çok makbule geçer.saygılarımla...

nokıanın kendı update eden programını kullandıysan sorun olmaz bn onunla atıyorum turkce gayet guzel aksam me ye geçiş yapmayı planlıyorum yıne olmazsa bak yukarda arkadas dıl kodları vermıs nssyı kullan tekrar versıyon at :oke:
http://www.maxicep.com/symbian-dest...-olmadan-istedigin-dili-sec-yukle-225547.html

--------------- Ekleme ---------------

Nokia Türkiye resmi sitesinden aldığım karşılaştırma tablosundaki değişiklikler ;

- N73 normal ile N73-ME'den 6 dakika daha fazla telefon görüşmesi yapılabiliyor,

- N73 normal N73-ME'den 10 saat daha fazla bekleme durumunda durabiliyor,

- N73 normal'in N73-ME'nin 40 mb'lık dahili hafızasından 2 mb fazlası var,

- N73-ME'de normal versiyondan farklı olarak "Chat" özelliği mevcut (ama açıkçası ben bu özelliği kullanan birini tanımadım. özellikle operatörlerin verdiği bedava mesaj paketlerinden sonra kullanan olacağını da sanmıyorum).

Bu yazdıklarım Nokia Türkiye'den baktığım donanımsal farklılıklar. Bunların dışında sağda solda görebileceğiniz "batarya serisi farklı" vb gibi ahkamların büyük kısmı da doğru değil. İki telefon birden BP-6M tipi batarya kullanıyor. Hafıza konusunda da 2gb hafıza kartı alan bir normal N73 kullanıcısının N73-ME sahibi birisinin telefonun satış paketinden çıkardığı 2gb'lık hafıza kartıyla yapabildiklerinden eksik kalacağını sanmıyorum. Ancak telefonun çalışma hızını belirleyen unsurlardan biri de RAM. Elimde bu telefonların ikisi de olmadığından o konuda birşey söylemek istemiyorum. Elinde veriler olan biri buraya eklerse sevinirim.

Düzenleme : Birkaç internet sitesi gezdikten sonra normal N73'ün 64 mb RAM'ı olduğunu, bunun 22mb'ının sisteme atandığını, telefonun bir ay kullanım sonunda kurulan uygulamalar vb nedeniyle bu kalan miktarın 5-6 megabaytının da elden gittiğini öğrendim beyler. Duyurulur =)

ewet kardes sırf bu ram olayından atjam me yı cunKu 2 3 aya bir hafıza boş oldugu halde dolu dıye hata werıp herseyı sakatLıyo msj dahi aLmıyo telefn

master10

Üye
ararken eror veriyor arkadaşım neden scan yapınca altta eror yazıo imei cıkmıyor neden bilen var mı

habbuj

habbuj

Üye
sağol kardeş

master10

Üye
ararken eror veriyor arkadaşım neden scan yapınca altta eror yazıo imei cıkmıyor neden bilen var mı

mejnur52

Üye
arkadaslar bn yaptım bu ıslemı ve oldu artık musıc edıtıonum var.....

Silinen Üye 476002

Silinen Üye 476002

Kapalı Hesap
0542478 bu product kodla baktım ve yeni bir sürüm (4.850.43.01) olduğunu gördüm .Fakat product kod turkce degıl . Bana bu surumun turkce product kodunu verebılecek var mı ??? Şu an ki product kodumla olan son versıyon 4.839.42.2.1 ....Şimdiden teşekkürler ....

cellat2

Üye
bi deniCem bakalım xD

cellat1993

Üye
n73 ümü me yaptım saol kardeşim süper oldu :)

naiff_65

Üye
tmm kardeş güzel diyorsun da bende data kablosu yok bluetooth la yapmak mümkün mü? acil

tecoali

Üye
arkadaşım çok saol bende su an 80 mb cıvarında dosya guncellestırıyorm cok ıyı oldu acık anlasılır bır dılle anlatmışın cok saol :)

mugo93

mugo93

Üye
tel bumuyor ne yapmam lazım..scan diyorum bir şey olmuyor data kablıosu takılı

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Resimler kırılmış, bilgine :oke:

sedat_2121

Üye
resimler görünmüyor???

Üst Alt