n73 tema yükleme sorunu ve yüklenmiyor hatası

Sponsorlu Bağlantılar

Tuba

Tuba

Üye
bendede aynı sorun olmuştu.tema dosyaları yüklü iken teli yada h.kartını formatlamak bu gibi sorunlara neden oluyor aynı temayı tekrar yüklemek istiyorsan tek çare format.

geweze18

Üye
aynı sorun bende de var

bbcbbc

Üye
yaa ben e 65 kullanıyorum tema yüklemek isteyorum yardımcı olur musunuz bilgisayarıma yükleme yapamıyoruuuummm :(:(:(:(

qassal

Üye
öncelikle kendinize uygun olan program veya tema yüklemeniz lazım
yüklüceğiniz dosyaların dosya uzantısı sisx adlı dosya türü olması
lazım daha sonrada menüye girin uygulama yöneticisine girin seçenek
ayarlar deyin yazılım yükleme tümü deyin çevrim içi sertifika kontrolunu
kapalı yapın çıkın ordan son olarakda cebinizin tarihini 1yıl geri alın ve
öyle program
yükleyin yüklemeden sonra tarihinizi düzelte biliirsiniz
bide böyle deneyın arkadaslar

nino4u

nino4u

Üye
Format at dostm bence yedeqe al dosyalarını ilk s0nra tele we karta format at hem tel rahatlams olur

azrilll

azrilll

Üye
öncelikle kendinize uygun olan program veya tema yüklemeniz lazım
yüklüceğiniz dosyaların dosya uzantısı sisx adlı dosya türü olması
lazım daha sonrada menüye girin uygulama yöneticisine girin seçenek
ayarlar deyin yazılım yükleme tümü deyin çevrim içi sertifika kontrolunu
kapalı yapın çıkın ordan son olarakda cebinizin tarihini 1yıl geri alın ve
öyle program
yükleyin yüklemeden sonra tarihinizi düzelte biliirsiniz
bide böyle deneyın arkadaslar
arkadaşım çok saol bi yıl diil de ya 2007 yada 2008 yapın :)

mertcank

mertcank

Üye
Aynı sorun bendede 64 mb lik kartımda tema yüklüydü kartı çıkartıp 2gb liği taktım temayı bu hafıza kartınada yüklemek istedim sonuna gelince hata verdi tam anlamadım ama formatla çözülcek bir iş olduğu belli. Temayı hafıza akrtına da yüklesek c: ye bir dosya attığı belli o dosyayı bulup sildikmi düzelir bence ama uğraşmadım başka tema yükledim :)

Tuba

Tuba

Üye
konu tarihi geç olsada aynı sorun halen yaşanıyor ve pc ile bir çözümü var siscontent ile set-up ismini değiştirmek misal aaa1 ise temanın ismi aaa2 yapınca aynı temayı format atmadan yükleyebiliyorsunuz böyle bir çözüm bulduk :)

SHS

SHS

Üye
bu arkadaşlarda her temada mı sorun oluyormuş? :hmmm

Tuba

Tuba

Üye
bu arkadaşlarda her temada mı sorun oluyormuş? :hmmm
sanmıyorum ben de de oluyor zaman zaman n73 telefonlar da oluyor sen hiç karşılaşmadın mı ben eskiden hep formatlıyordum
1-yüklediğin tema uygulama yönetisisinde görünmüyor ise telefondan silemiyorsun toplu depolama ile tema klasörünü sildiğinde ise hata almaya devam ediyorsun
2-telefonu formatlarsan tema karrta yüklü ise o temayı tekrar kullanamıyorsun...

3 gün önce buldum sorunun çözümünü bulduk forumda böyle bir konu olduğunu bildiğim için N73 kullanıcılarını bilgilendirmek istedim :)

Üst Alt