n73 tema yükleme sorunu ve yüklenmiyor hatası

Sponsorlu Bağlantılar

speeds

speeds

Üye
    Konu Sahibi
n73 tema yükleme sorunu ve yüklenmiyor hatası
arkadaşlar bende n73 var tema yüklemesi yaptığım zaman herşey gayaet normal bir şekilde ilerliyor ama yükleme çubuğu tam bittiği anda 4-5 saniye bekleyip ''yüklenemiyor'' hatası veriyor
ne yapmam gerek bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun
not: telde hafızam çok daha önce yükleme yapıyordum ama artık olmuyor sertifika sorunu olabilirmi bilmiyorum ama sertifika kısmında sorun yok yüklüyor ama yükleme bittiğinde hata veriyor
:bilmem:

• Beğen
Tepkiler: ziyaacat

cCeaNn

cCeaNn

Üye
sertifika hatasından kaynaklanabilir yinede bilemiyorum ama ;)..

speeds

speeds

Üye
    Konu Sahibi
galiba değil sertifika hatası olsa zaten belli oluyor
sanki telefonda birşeyler engelliyormuş gibi bir dosya yada başka birşey

oomernnuri

oomernnuri

Üye
telefona format at bence

eray9

eray9

Üye
benimde n73 war bende aynı sorunla karşılaşıyorum yükleme bitiyor derken yüklenemiyor hatası geliyor *???

speeds

speeds

Üye
    Konu Sahibi
hayır güncelleme yapmadım hiç önceden yüklediğim bir temaydı ama şimdi yüklenmiyor
valla çok karışık bir durum hala bulamadım nedenini
belkide yüklediğim bir program dosya sistemini bozmuş olabilir

mustea1992

Üye
kardeş aynı sorun bnde de var ama hala çözemedim

BuGRaHaN__

Üye
Ewt Aynı Sorun Bendede Var Arkadaşlar Eskiden Yüklediğim Temayı Şimdi Yükleyemiyom Nedenini Bende Çözemedim Daha Sertifika Hatası Deil Bu Başka Bişey

cartan

Üye
bendede aynı sorun var ne yapmalıyım

--------------- Ekleme ---------------

sistem klasörü hakkında bilgl

wallaper

Üye
kardeş ben söylim ilk önce hafıza kartını bilgisayara tak ondan sonra pc de sys-siystem-resource dosyaları var onları sil ama sildiğinn zaman yüklü olan oyun falan varsa onlarda silinir

liverpool43

Üye
arkadaşlar bende de n73 var aynı hatayı veriyor yalnızben bellek kartını biçimlendirdikten sonra oldubilen varsa yazsın lütfen bide formatı nasıl çekiyoruz yazarsanızsevinirim:P:

leros1

Üye
aynen arkadaşlar bende de aynı sorun varrrrr

siyah-beyazz

siyah-beyazz

Üye
arkadaşlar 6630 da da aynı problem var ve sadece tema değil program yüklerken de hata veriyor. :bilmm

baba hasan

Üye
selamın aleykum bu n73 un hafıza kartında sacma sapan yazılar cıkıyo usb ıle baglanınca sızdede oluyomu belkı bu engellıyo heralde yuklemelerı

bellı bı dosyalarda 40 50 gb dosyalar olusuyo sılınmıyoda formay atınca gıdıyo varsa format atın duzelır heralde

bellı bı dosyalarda 40 50 gb dosyalar olusuyo sılınmıyoda formay atınca gıdıyo varsa format atın duzelır heralde

LoqqaL

LoqqaL

Üye
arkadaşlar lütfen araştıralım çözüm bulalım bu sorun çok sıkıntı yaratan bir sorun

lancelotwa

Üye
telefonun tarihini indirdiniz temanın tarihiyle değiştirin...

LoqqaL

LoqqaL

Üye
arkadaşlar sorun aynen şöle oluyor n73 telimize bir tema yüklüyoz sonra ya tema değiştiroz yada hafıza kartına yükleyip aniden hafızaa kartını çıkarınca vb. tema değişiyor sonra eski temayı temalarda göremiyouz yeniden yüklüyoruz sonuna kadar gelio 5-10 saniye bekliyor yüklenemiyor diyor :S sorun bu

MUHAMMET45

Üye
sorunun çözümünü bende bulamadım aynı sroun bendede var hafıza kartına tema kurmuştum uygulama yöneticisinde gözükmeyince hafıza kartını pc ye taktım ve gizli klasörleri açtım gizli klasörler içinde import dosyası var yani temaların olduğu dosya ordan bi tema sildim güzel silindi ama aynı temayı kuramıyorum silme amacımda temayı silip telefon hafızasına kurmaktı ama kurulmuyor aynı tema.

hawkey

Üye
Aynı sorun bendede var arkadaşlar çok sıkıntı yaratıyo. Bilen varsa çözümünü paylaşsın

Üst Alt