N73 sorun lütfen yardım..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

geisstbilal

Üye
    Konu Sahibi
N73 sorun lütfen yardım..
öncelikle herkese slm.. ben N73 gecen sene kvk ya yollamıştım. kamerayı açıp çekim yaparken sürekli açılıp açılp kapanıyodu kendi kendine.. kvk dan geldi bi süre düzgünce kullandm bi süre sonra yine çekim yaparken açılıp kapanmaya başladı .. bende format attım bu yetmiyomuş gibi bi d menüye 1 saat soora girmeye basladı :S menü tuşuna veya kısayol tuşuna basıyorm 1 saat soora acılıyo.. ne yapabilrm?? kvk ya mı göndermm gerekiyo yoksa versiyon falan yüksltnce gecermi acil yarım..

kelllyyy

Üye
problem yok sadece fazla program yukleme ve gereksız fotoları sıl

ahenk

ahenk

Üye
kvk ya versen 10 gunden once teli alamazzin ya arkadasin dedigini yap
Yada teldeki butun verileri karta at
Formatla kartsiz calistir sorun devam ederse versiyon at baktin olmadi kvkya verirsin

sezerozgur33

Üye
kardes aynı sorun N93umdede var telefona hafza kartına format attım ne bi muzik ne bi foto nede program yukledim ama aradan bıkac hafta gecince kendiliginden sorun yeniden cıktı bunu defalarca denedim bi cozum bulabilecemı sanmıyom ama bulursam yazarım

olivetti

olivetti

Üye
bendede var o problem arada bir yaşıyorum. sebebi telefonun arka kapağın gevşemesiyle sağa sola kaymasıyla iki demir iletken yeriyle temassızlık yapıyor.çekim yaparken mümkün olduğunca parmağını kapağa koyma.:oke:

geisstbilal

Üye
    Konu Sahibi
hepnz cok saolun beyler.. cok tesekkürler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt