Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
N73 Ses Yükseltme
Sponsorlu Bağlantılar
JOSEFGT
Üye
sabitlenecek bir konu
saasc
Üye
yha ben o şekilde 2 yıldır kullanıom teli hiç bişi olmadı
HolySoulxx
Üye
süpermş
revenGe qu3rra
Üye
usta ben n95 8gb de CAZ da kullanıyorum ekolayzır ı Streo kapalı acık olunca ses kötü gelio
tafa28
Üye
sadece ekolayzer ayarını değiştirmeyi söylüyorsun kalkmış buna ses yükseltme diyorsun zaten menüde hazır ayarlı ekolayzırlar var şarkın pop sa popu seçersin rack sa rackı seçersin sen hepsini sona getirirsen şarkı boğuk çıkmaya başlar
serik44
Üye
ARKADAŞLAR BENİM DEDİĞİMİBİ YAPIN EĞER SES YÜKSELMESSE YANIMA GELİN ÖNCE MÜZİK E GİRİN SEÇENEKLERDEN SES AYARLARINA GİRİN ORDA BALANCE YE KARIŞMAYIN STEREO WİDENİNG VE LOUDNESS İ ON YAPPIN İKİSİNİDE DEĞİŞİKLŞİĞİ FARK EDİNa
aquSTine^
Üye
çok az miktarda artış oluyo ancak ses kalitesi düşüyo
ultranova
Üye
sakın patlatmayak hopörlörleriD
acun44
Üye
yükselmiyor aynı
passiv€ aggressiv€
Üye
bilindik bişey ama yinede saol
lord74
Üye
Az çok fark ettim bende. Uygulanabilir. Beyendim saol.
Yok kardeşim ne patlaması?N73 hoparlörleri gelişmiş değil.Ne kadar ses fazla açılırsa orantılı oalrak o denle bozuluyor.Nokia müzik playeri hatalı zaten.Ekolayzır ayarı yaptığın zaman kayıtlı kalmıyor yükle bakalım TTPOD tamam bitti
kabalak61
Üye
N73 ses yükseltme diye bişey yok arkadaşlar boşuna aramayın bendede var N73 prg felan yok ayarlarını yapınca gayet güzel sesi çıkıyor arkadaşta ayarları gayet güzel bir şekilde anlatmış
OGUZHAN432
Üye
arkadaşlae öyle anlık bi şey olmaz korkmayın ben kulaklıkla dinlerken hep yapıyorum ama dışarı ses verdirip bir de bu ayarı yaptınızm ı hoparlör zamanla esnekliğini yitiriyor ve tizli ses çıkartıyor pek önermem ama gerçekten var böyle birşey
alican_3
Üye
bunu biz taaaaa ilk mp3 çalan telefon çıktığından beri biliyoruz ama çok zararlı bir şeyyy.
ekol5441
Üye
bu çok basitti
hackermurat
Üye
vallaha arkadaslar yaptım çok pis ses çıkıoo patlayacak die korkuom xd d