N73 Ses Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

buraktokia12

Üye
Erenköy ruh sağkıgı seni bekliyoo krdeşş

PhasMa

PhasMa

Üye
Bu özellik güzelde müziğin kalitesini düşürüyor, ne oLduğu anLaşılmıyor.. Ama yinede teşekkürler tabi =):)

adilekci

adilekci

Üye
Valla patlar falan :):) hiç uğraşamam :):) şuanki haliylede baya çıkıyor

fcn07

Üye
Puheha:D bunu bilmeyen varmıydı acaba:D

efe_baba

efe_baba

Üye
güzel oldu saol .....;)

mc_bully94

mc_bully94

Üye
evettt güzel ouyo ses 2 katına çıkıyo :D

ademil

Üye
düz n73 kullanıcısıyım bende hepsi sonra ve ses 2 kat arttı

ben bunu paylasmıstım ve kendim bulmustum sans eseri su an ole kullanıyorum 1 yıl garatisi var daha patlamasını bekliyorum hoparlorlerin ve okulda butun telefonların sesini bastırır durumda hele

Müslüm gürsesin unutumazsın sarkısında :D
saolun ellerinize sağlık çok güsel olmuş

--------------- Ekleme ---------------

Merhaba arkadaşlar bi N73 kullanıcısı olarak telefonu biraz kurcalanım ve ses 2 kaT arttı
İlk olarak herhangi bir müzik açıyorsunuz daha Sonra muziği durduruyorsunuz sonra ''Ekolayzer''
Ayarlarına giriyoruz daha sonra yeni ön ayara giriyoruz ön ayar ismi yazıoruz ondan sonra 5 adet ses yükseltme şyleri olacak onların hepsi ortadadır onların hepsini en sona getiricez (ama tamda sona getirmeyin bndenedim bişey olmadı ama siz kendinizi garantiye alın tam fule almayın) daha sonra stereoyu açıcaz (eğer music edition is) e ses 2 katına çıkmış olacak

HERHANGİ BİŞEY OLURSA KENDİNİZ SORUMLUSUNUZ
eyvllah ellerinize sağlık xserfsefx

cekkkaos

Üye
lan bu ne ben bunu telefon çıktığında biliyordum

MH_ZAFER

MH_ZAFER

Üye
Tşkkrler...

6yl

Üye
lütfen hiçbir bilgisi olmayan buraya konu yazmasın

çağatay...

Üye
arkadaşlar ben telefonu mu garantiye verdim format atıldı ve telefonum normal n73 iken bana n73 music expres olarak geldi sesi çok daha arttı

kajmeran333

Üye
öle yapınca ses kalitesi düşüyo çok cızırtı yapıyo ama ses artar ona bişi diyemem. rap dinlerken bişi anlaşılmıyor

C!HaN

Üye
olmuyor birşey değişmiyor

eskere58

Üye
arkadaslar n73 için vürüs programı var mı

diss6767

Üye
telefonu acıp kapatmak kadar bilinen bisey bu ayrica rock popunda ayarlari dgstirilebilir vs vs vs vs vs

son-nefes727272

Üye
bnde n73 aLdım güzeL bi teLefon sesini de yükseLttim efektlerden xD aL sana müziK çaLar üsteLik baDr harinin sarkısını da okluda açıom her gün çok güzeL oluo bea xD xDx d

gekommthier

gekommthier

Üye
bunu biraz kurcalayınca kendimizde bulabliriz. ama kulaklık sesini artırmak için hiçte yeterli olmadığı kesin.
hoparlörler için denecek birşey yok ama.

hunter41

hunter41

Üye
dediğini yapınca hem hoparlore zarar veriyo hemde ses net cıkmıyor cok cızırtılı:ehe

atakan25

atakan25

Üye
bek bi işe yaramıyor streo genişletme sesi artırır ama kötü çıkarırı

Üst Alt