N73 Ses Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

JOSEFGT

Üye
:Dsabitlenecek bir konu

saasc

Üye
yha ben o şekilde 2 yıldır kullanıom teli hiç bişi olmadı

HolySoulxx

Üye
süpermş

revenGe qu3rra

revenGe qu3rra

Üye
usta ben n95 8gb de CAZ da kullanıyorum ekolayzır ı Streo kapalı acık olunca ses kötü gelio

tafa28

Üye
sadece ekolayzer ayarını değiştirmeyi söylüyorsun kalkmış buna ses yükseltme diyorsun zaten menüde hazır ayarlı ekolayzırlar var şarkın pop sa popu seçersin rack sa rackı seçersin sen hepsini sona getirirsen şarkı boğuk çıkmaya başlar

serik44

Üye
ARKADAŞLAR BENİM DEDİĞİMİBİ YAPIN EĞER SES YÜKSELMESSE YANIMA GELİN ÖNCE MÜZİK E GİRİN SEÇENEKLERDEN SES AYARLARINA GİRİN ORDA BALANCE YE KARIŞMAYIN STEREO WİDENİNG VE LOUDNESS İ ON YAPPIN İKİSİNİDE DEĞİŞİKLŞİĞİ FARK EDİN:d:a:)

aquSTine^

aquSTine^

Üye
çok az miktarda artış oluyo ancak ses kalitesi düşüyo

ultranova

ultranova

Üye
sakın patlatmayak hopörlörleri:DD

acun44

Üye
yükselmiyor aynı

passiv€ aggressiv€

Üye
bilindik bişey ama yinede saol :spr

lord74

lord74

Üye
Az çok fark ettim bende. Uygulanabilir. Beyendim saol.

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hoperlorun patlama rıskı varmı

Yok kardeşim ne patlaması?N73 hoparlörleri gelişmiş değil.Ne kadar ses fazla açılırsa orantılı oalrak o denle bozuluyor.Nokia müzik playeri hatalı zaten.Ekolayzır ayarı yaptığın zaman kayıtlı kalmıyor yükle bakalım TTPOD tamam bitti

kabalak61

kabalak61

Üye
N73 ses yükseltme diye bişey yok arkadaşlar boşuna aramayın bendede var N73 prg felan yok ayarlarını yapınca gayet güzel sesi çıkıyor arkadaşta ayarları gayet güzel bir şekilde anlatmış :oke:

OGUZHAN432

OGUZHAN432

Üye
arkadaşlae öyle anlık bi şey olmaz korkmayın ben kulaklıkla dinlerken hep yapıyorum ama dışarı ses verdirip bir de bu ayarı yaptınızm ı hoparlör zamanla esnekliğini yitiriyor ve tizli ses çıkartıyor pek önermem ama gerçekten var böyle birşey

alican_3

Üye
bunu biz taaaaa ilk mp3 çalan telefon çıktığından beri biliyoruz ama çok zararlı bir şeyyy.

ekol5441

Üye
bu çok basitti

hackermurat

Üye
vallaha arkadaslar yaptım çok pis ses çıkıoo patlayacak die korkuom xd :d:d:D

mukremin123

Üye
Neredyse tüm nokia modelleri icin gecerli

Nedim Bilik

Üye
tşqler ustam

'Davut

'Davut

Üye
Hadi bakalım inşallah dediğin gibi olur...

Üst Alt