N73 Ses Yükseltme

Sponsorlu Bağlantılar

mrt10

mrt10

Üye
    Konu Sahibi
N73 Ses Yükseltme
Merhaba arkadaşlar bi N73 kullanıcısı olarak telefonu biraz kurcalanım ve ses 2 kaT arttı
İlk olarak herhangi bir müzik açıyorsunuz daha Sonra muziği durduruyorsunuz sonra ''Ekolayzer''
Ayarlarına giriyoruz daha sonra yeni ön ayara giriyoruz ön ayar ismi yazıoruz ondan sonra 5 adet ses yükseltme şyleri olacak onların hepsi ortadadır onların hepsini en sona getiricez (ama tamda sona getirmeyin bndenedim bişey olmadı ama siz kendinizi garantiye alın tam fule almayın) daha sonra stereoyu açıcaz (eğer music edition is) e ses 2 katına çıkmış olacak

HERHANGİ BİŞEY OLURSA KENDİNİZ SORUMLUSUNUZ

• Beğen
Tepkiler: yaverim, nofear63, bilerzik ve 44 diğerleri

ersoyw

Üye
onu yapmak icin yeni bi on ayara gerek yokki olanlardan birini degistirebilirsin ornegin pop u

alianıl26

alianıl26

Üye
hiç bişi olmuo bunu keşfetmiştim :D

fre@k@zoid

fre@k@zoid

Üye
düz n73 kullanıcısıyım bende hepsi sonra ve ses 2 kat arttı

ben bunu paylasmıstım ve kendim bulmustum sans eseri su an ole kullanıyorum 1 yıl garatisi var daha patlamasını bekliyorum hoparlorlerin ve okulda butun telefonların sesini bastırır durumda hele

Müslüm gürsesin unutumazsın sarkısında :D

Doğan

Üye
:D:D "Bisey olursa kendiniz sorumusunuz" o da güzel be

ash54

ash54

Üye
ben çoktan biliyodum bunu yinede teşekkürler.

ülenoğlu

Üye
tank

SlashGun

SlashGun

Üye
Önceden severdim yüksek sesle şarkı dinlemeyide Şimdi N73 ile Klasikte dinliyorum :)

hayri42

Üye
GüSsel Ama Ses Ayarlarından Da Stero Genişletme Yapabilirsin. Ondada Ses Dağılarak Gidiyo. :=)

erkansksk

Üye
way ben senin oooooooooooo

vural21

Üye
çok çok sağol işe yaradı başarılar teşek
ürederim

avozpinar

Üye
boşunada ugraşılmasın kalıte yerlerde surunuo

cadigargi

Üye
boşunada ugraşılmasın kalıte yerlerde surunuo

ben de tam böyle bişey yazacaktım, ekolizer ayarını winamp kullanan herkes bilir zaten, keşfedilecek bişey değil ki bu, ayrıca en üst seviyeye alınca ses anlaşılmayacak duruma bile gelebiliyor, ayrıca sadece n73 için geçerli değil, ekolizerli bütün müzik çaları olan telefonlarda bu ayar yapılabilir (6280 de yapmıştım mesela)

dragons

Üye
lan siz bunları dağa yenimi öğreniyosunuz

olivetti

olivetti

Üye
birde demişki müziği durdurupta ekolayzer bölümüne gir demiş müzik çalarken giriliyor ki ekolayzer a :D

Ramatax

Üye
saolun teşekkür ederim

omer6334

omer6334

Üye
hoperlorun patlama rıskı varmı

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Bunu bilmeyen varmı ki

haramlı