crazyniko
Üye
n73 sarj sorunu ben cözemedim birde siz yorumlayın lütfen
merhaba arkadaşlar benim 01.09.2007 cıkış tarihli N73 (F7.02) telefonum var.
Telefona hard format attım, orjınal ayarına yükledim, şarj bataryalarınıda değiştirdim yine para etmedi. Bunun üstüne bütün bataryaları çöpe atıp yeni bir tane orjinal batarya aldım, yine aynı sorun.
sorunum tam olarak şu;
telefonu şarj'a takıyorum telefon 15 saat şarj'da duruyor ve bu kadar saat içerisinde sadece 3 cubuk şarj ediyor
. kafayı yiyeceğim ekran ve batarya normal şarj ediyor olarak gösteriyor ama şarj etmiyor.
telefonu ikinci el aldım, garantisi bitmiş dolasıyla... Sizlerin yardımı ile bu sorunu cözmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.
Telefona hard format attım, orjınal ayarına yükledim, şarj bataryalarınıda değiştirdim yine para etmedi. Bunun üstüne bütün bataryaları çöpe atıp yeni bir tane orjinal batarya aldım, yine aynı sorun.
sorunum tam olarak şu;
telefonu şarj'a takıyorum telefon 15 saat şarj'da duruyor ve bu kadar saat içerisinde sadece 3 cubuk şarj ediyor
. kafayı yiyeceğim ekran ve batarya normal şarj ediyor olarak gösteriyor ama şarj etmiyor.telefonu ikinci el aldım, garantisi bitmiş dolasıyla... Sizlerin yardımı ile bu sorunu cözmek istiyorum yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar.