n73 performansı nasıl arttırılır?

Sponsorlu Bağlantılar

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
n73 performansı nasıl arttırılır?
arkadaşlar malumunuz n serisi işletim sistemi gereği biraz yavaş sizce bunun önüne geçmek için yapılabilcek bişey varmı? hızı arttırcak program veya herhangi bi yazılım var mı? ne tür şeyler yapabiliriz?

azomania

azomania

Üye
Valla bununla ilgili sitede bir sürü yazılar vardı ama ben sana birkaç şey söylemeden geçmiyim.Telefonun orjinal temasını kullan,telefon ve hafıza kartı deposuna sonuna kadar yüklenme yani tam doldurma elinden geldiğince boş olsun,gereksiz programları kaldır,menüdeki simgeleri klasörde topla,fazla resmin varsa onlarıda bir klasöre topla aklıma bu kadar geldi.

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
çok sağolasın arkadaşım dediklerini uyguluycam mutlaka çok sağolasın

xbetterx

xbetterx

Üye
N73'ün işlemci hızı N70'den de düşük diye biliyorum. O konuda yapılacak bişey yok. Bende birkaç şey söylüyeyim; fazla tema yükleme, temaların Ownskin animatör tabanlı olmasın, arka planda çalışan herhangi bir programın olmasın, arkadaşında dediği gibi hafıza kartına fazla yüklenme, dosyaları tek tek değilde bi klasör altında toplamaya özen göster.
İyi günler

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
N73'ün işlemci hızı N70'den de düşük diye biliyorum. O konuda yapılacak bişey yok. Bende birkaç şey söylüyeyim; fazla tema yükleme, temaların Ownskin animatör tabanlı olmasın, arka planda çalışan herhangi bir programın olmasın, arkadaşında dediği gibi hafıza kartına fazla yüklenme, dosyaları tek tek değilde bi klasör altında toplamaya özen göster.
İyi günler

peki neden nokia yeni çıkardığı bi modeli heleki bu da n73 neden işlemcisi n70 den yavaş?

outlaw57

outlaw57

Üye
n73 - n70 den daha iyi ve daha kalıtelı bır telefon bence ondandır ama
ben lifeblog kapatıp ve işlem kaydını 1 gune aldıktan sonra telefonda bıraz olsun hızlanma gordum tavsıyemdır ben denedım basarılı...........:oke:

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
menüdeki simgeleri mümkün olduğunca azalt. cok fazla kullandığın programları telefon hafızasına kur ( direk telefondan başlatır ) lifeblog u kapat. orjinal temayı yükle zil sesi ve mesaj sesindeki mp3 leri telefona kaydet.Hafıza kartını müzik resim gibi dosyalarla cok doldurma (maximum 3/4 ünü doldur) ve 4-5 ayda bir telefona soft format at.

Teknoloji16

Üye
telefonu hiç elleme n73 n70 ten hızlı birkere(N73 ME benimki) benimki yavaş değil ve donmuyor ve arkadaşım telefonu güncelle

ero_12

Üye
arkadaşlar ben n 73 alacağım yorumlarınızı okuduktan sonra vazgeçme durumuna geldimm sizce ne yapayımm bilgi verirseniz sevinirim

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
arkadaşlar ben n 73 alacağım yorumlarınızı okuduktan sonra vazgeçme durumuna geldimm sizce ne yapayımm bilgi verirseniz sevinirim

Kardeşim Ben N73 kullanıyorum kesinlikle tavsiye ederim. yorumlara aldırma eğer özenli kullanırsan Dünyanın en güzel telefonlarından biri. Tek eksi si Wi-fi .

Melek006

Melek006

Üye
Tek kelime ile n73 bilemicem yavaşlık konusunu arkadaşlarda hep düz var yavaşlıktan şikayetçiler bende n73 me var telefonun 2 gb hafıza kartı var 1.90 ü dolu olduğu halde süper hızlı alacaksanız me alın düzleri tavsiye etmem ben şayet me lerden hiç yavaşlamayla ilgili bi söz duymadım ve görmedim...

yasar2406

Üye
saol kaptan hemen yapacağım

Necron43

Necron43

Üye
N70 ve N73

CPU= TI OMAP 1710; ARM-926; 220 MHz

N70/ N70 ME Symbian S60 2ndEdition OS 8.1a FP3 [v2.8]
N73 Symbian S60 3rdEdition OS 9.1 [v3.0]

Fark olan Symbian Edition, ikiside 2GB Karti kaldirir.

xkadir61

xkadir61

Üye
sen onlara bakma n73'ün üstüne telefon tanımam
tavsiye ederim

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar ne kadar yavaş olursa olsun n73 ü tek geçiyorum n 73ten tek üstün gördüğüm telefon n95

karlmaxs

Üye
n73 - n70 den daha iyi ve daha kalıtelı bır telefon bence ondandır ama
ben lifeblog kapatıp ve işlem kaydını 1 gune aldıktan sonra telefonda bıraz olsun hızlanma gordum tavsıyemdır ben denedım basarılı...........:oke:

kım demiş n70 n 73 daha hizli die bizzat denedim taktım n 70 2 gb hafıza kartını (doluydu) telefon kendını sapıttı sakın n70 almayın n 73 her yonden üstün:oke:

schumici

schumici

Üye
    Konu Sahibi
PAPADOC

PAPADOC

Üye
dostum o yavaşlama temadan kaynaklanır bide çok fazla program kurma soft format hard format at biraz farkeder hızlanma olur

escador

Üye
ben nokıa n73 kullanıyorum gayet memnunum acaba bu telefonda tv seyretme olanagım var mı????

YARBAY219

Üye
bende N73 me kullanıyorum 2gb kart var %75 i dolu ama hala aynı hızda

Üst Alt