N73 müzik sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

erdi_1907

Üye
    Konu Sahibi
N73 müzik sorunu
yeni n73 aldım 1 gb hafıza kartı takıp hafıza kartına mp3 attım fakat telefon kendi kendine şarkılar arasında değişik sesler çıkarıyor.İlk başta sorun hafıza kartında diyerek hafıza kartını değiştirip yine denedim aynı sorun yine var..Müzikleri telefonun hafızasına attığımda sorun ortadan kalkıyor telefoncu yazılımsal olduğunu söyledi napmalıyım :(:(
Aynı sorun fotoğraf ve oyunlardada karşıma çıkıyor sorun nedir sizce
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler

BOZKURT

BOZKURT

Emekli Yönetici
yeni n73 aldım 1 gb hafıza kartı takıp hafıza kartına mp3 attım fakat telefon kendi kendine şarkılar arasında değişik sesler çıkarıyor.İlk başta sorun hafıza kartında diyerek hafıza kartını değiştirip yine denedim aynı sorun yine var..Müzikleri telefonun hafızasına attığımda sorun ortadan kalkıyor telefoncu yazılımsal olduğunu söyledi napmalıyım :(:(
Aynı sorun fotoğraf ve oyunlardada karşıma çıkıyor sorun nedir sizce
yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
Yazılımını yükseltmeyi denedin mi....

erdi_1907

Üye
    Konu Sahibi
ewt denedim ama yine aynı :(:(:( lütfen yarımdı olun

lockedme

lockedme

Üye
Versiyon At Paşam..nokia Updaterle Versıyonunu Yukselt ..yınede Olmuyorsa Hard Format At Telefonuna..yınede Olmuyorsa Baska Bı Hafıza Kartı Al Oyle Dene..yınede Olmuyorsa Yazılımsal Degıl Donanımsal Bı Problem Var Tlfnunda ...servise:(

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Bence tercihlerden uyarı ve tuş seslerini kapat sonra bi soft format at kendine gelir makina dene bakalım oke:oke:soft format nasl atılır işte bole *#7370# yardımım olmustur insallah kardesım yanlız tus ve uyarı seslerini formattan sonra kapat oke bys

schumici

schumici

Üye
bence bi soft format at

erdi_1907

Üye
    Konu Sahibi
tşklerr deniyecem olur inşallah :(:(:(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt