n73 müzik çalar sorunu???

Sponsorlu Bağlantılar

erdi_1907

Üye
    Konu Sahibi
n73 müzik çalar sorunu???
Arkadaşlar telefonuma usb ile müzik attımı galeride gözükmesine rağmen müzik çalarımda göremiyorum seçenekllerden yenile diyorum yine olmuyor:(( sinir oldum napmalıyım??

gabico

gabico

Üye
valla arkadaş hiçbir fikrimyok arkadaşım n3 hakkında çünkü beni,m nokia telefonum yok varda o da çin malı neyse arkadaşım telefonun servisine sor veya forumdaki birine özel mesaj at derim ben

ayazabi

ayazabi

Üye
n73 aldıysan biraz kurcalayacaksın çözümü bulursun yoksa o telefondan nefret edersin
evet yeni atılan şarkılar çalarda gözükmüyo
benimde oldu ama ordan müzik eklenecek diye birşeyler var kurcala bulursun

ELECTRONİC

ELECTRONİC

Üye
Arkadasım müzik çalar a gir daha sonra geri de ve sarkı listesıne ulaş sonra tekrar geri de tüm sarkılar kitaplık filan die yazan müzik kutuphanesıne ulas daha sonra secenekler de ve müzik kutuphanesını yenile veya guncelle var ona tıkla ve bekle yeni sarkılar eklenecektır her sarkı attıgında bunu yenıle oke bays:oke:

sefer002

sefer002

Üye
arkadaş galeride parça listesi oluştur şarkıların tümünü seç müzik çalardanda müzik kütüphanesinden parça listesini seç işte tüm şarkıların ordadır şimdi

schumici

schumici

Üye
galeriyi güncellediğine eminmisin?

Furkan96

Furkan96

Üye
KAblo ile at

semo_21

Üye
o dediğin yerler yokki müzik kitaplığı falan neiş?

--------------- Ekleme ---------------

yaww bida alatırmısın lütfen analamadı acillllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll!

tüm şarkılar kitağlık falan deenne yer yokk ki ne olur yardım edin accill

bende de aynı sorın var lütfen yardı m edim müziksiz yaşıyamam!!!!!!

GrabellA

GrabellA

Üye
müzik çalarda müzik kitaplığımı var ne orda ekle var ordan yapılıyo biraz kurcalasan çöxersin

semo_21

Üye
kardeşşş nasıl yaptığını paylaşabi,lirmisin burda kaç saattit uğraşıyozzz yapamıyozz

Anakonda56

Anakonda56

Üye
arkadaşlar müzik çalara girin açılan menüde tüm şarkılar-seçenekler-müzik kitaplığını yenile diyin şarkılar müzik çalara gelicektir çok basit bi işlem ilk aldığımda bende bulamamıştım biraz kurcalayınca bulunuyo :)))

The_RockerBoy

Üye
Eğer Müzikler Müzik Kitaplığında çıkmıosa Dosya Yöneticisinden hafıza kartı bölümüne geçin ordan Data dosyası var onun içine Müzikler die klasör açın ve onun içine atın bide böle deneyin:)

kozg

Üye
Ya arkadaşlar benim sorunum kulaklıkla müzik dinlerken birden konuşmaya giriyo ve şarkı kapanıyo erişim bulunamadı diyo bazende rehberden kafasına göre birini arıyo nasıl düzeltebilirim

derbeder0307

Üye
Bendede aynı sorun var müzik kitaplığı yenileniyor... yazıyodu ama bi türlü tamamlanmıyo.... rockerfatih bu arkadaşımın dediğini uyguladım yine şarkıları tek tek ekliyo fakat işlem tamam demiyo durdur diyosun müzikçalara galiba virüs girdi?

aratertwe

Üye
kardeş bende aynışeyi yaşıyodum taki bugüne kadar ablam 5800 aldı onun programlarında ovi suite var oradan atıyorum artık parçaları oviye atıyorsun oda kablo bağlantısını takınca tele atıyor sende listeyi yeniliyorsun ve oluyor. ovi yi sırf telefon alınca deil nokianın sitesindende indirebiliyoruzzz !:oke:

Takipçi Satın Al

Üst Alt