N73 Music Edition İle N73 Silver farkı nedir

Sponsorlu Bağlantılar

serdar3127

Üye
ya gecin bu ayakları n73me normalıne bın basar oburku dandik her turlu problem hem fıyatları da aynı degıl farklı olacak tabı farkı olmalı bence

tennat

Üye
telefonum menüsü ingilizce bildiginiz proğram varmı yardimcı olun

Cs***MaN

Cs***MaN

Üye
ikisinide kullandım aralarındaki fark ise:
1)Me de ses normale göre daha fazla çıkar
2)Me de kutusunda 2 gb hafıza kartı çıkar ama normalde 1 gb olur
3)Kullananlar bilir me'nin kulaklığı normalin kulaklığına göre çok çok daha güzeldir
4)Me de farklı temalar vardır
5)Me nin rengi siyahtır normalin ise beyazdır.
6)Me de müzik tuşu vardır....

--------------- Ekleme ---------------

Bence ikiside aynı.. İnternetten düz N73 e N73 ME yazılımı yükleyebilirsiniz 100 lira fazla para vermeye gerenk yok...

Yazılımı yukleyebilrisin ama 2 gb hafıza kartıın sana kim vercek?-Menin kulaklıgını kim vercek?-Me den çıkan ses normalden nasıl çıkıcak?-Yada rengi siyah olucakmı ???

n73Me üsteki hoparlörin 2 sinden ses cıkıyor n73 te ise tek tarafta bunu genpa dan ögrendim arkadaslar farkı bide bu...:D

Me de 2 hoparlör vardır usttklrden birinden çıkmaz bu hepsi için geçrlidir deneyin istiyosanız neden yaptılar diye sorcaksınız bi tarafı öyle yapıp bitarafı boş bırılmaz :)

Arkadaşlar her ikisini kullanmadan yorum yapmayın ben ikisinide kullandım me nin çıkarttığı ses normalinkine göre çok çok daha iyi + çok çok daha fazla

azrailbedir0503

Üye
yaa o tuşda da bi farklılık yok bence tamam me kullanmadım ama düzde de o tuşa uzun basınca müzik çalar açılıyo ve müzik menüsü de me nin aynısı ama benim tele ben güncelleme yüklemedim aldığımdan beri böyle tuşa 1 kez basınca bi menü açılıyo oraya istediğin 3 tane kısayol koyabiliyosun uzun basarsan müzik player açılıyo tek sorun batarya

adil80

Üye
N73 Music Edition versiyon yükleyemiyorum yardım

Dark_Knight61

Dark_Knight61

Üye
Teşekkürler

doost64

doost64

Üye
Evet arkadaşlar bende hem n73me hemde n73 var yani düz n73. düz n73 ü güncelledim n73 me de güncelledim aynılar sadece 2 tema farkı var N73me de seçim tuşuna basınca hemen geliyor müzik çalar N3 düz de 2-3 saniye basınca geliyor bi fark yok yani... :D :D

sabri04x

sabri04x

Üye
N73 me 2 gb destekliyo onu bile tırlıya tırlıya destekliyo

Master_sezer

Master_sezer

Üye
bilgi için teşekkürler doğuş

lenka

Üye
benimde n73 düz ama müzik çaları aynı n73 me gibi

mehmet1337

mehmet1337

Üye
Arkadaşlar N73 Music Edition'da Standard C C# API'leri var Sanırım Simple N73'te Yok eğer Quake Kurmak isterseniz Simple'da Olmuyor N73ME'de oluyor yani ME Geliştirilmiş Multimedya.

Üst Alt