Xiaomi Mi A1 Special Edition Red duyuruldu

Sponsorlu Bağlantılar

Buğra

Buğra

Admin
    Konu Sahibi
Xiaomi Mi A1 Special Edition Red duyuruldu
Uygun fiyat etiketi ve teknik özellikleriyle birlikte dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Xiaomi Mi A1 modeli, Special Edition Red olarak isimlendirdiği cihazın duyurusunu gerçekleştirdi.



Akıllı telefon sektöründe oldukça önemli sıçramalar yaşayan Çin merkezli telefon üreticileri, her geçen gün Android eko sistemindeki etkisini arttırmayı başarıyor. Bu bağlamda sektörün en önemli isimlerinden birisi olmayı başaran Xiaomi firması da giriş ile orta segment kullanıcılarına hitap edecek olan Mi A1 Android One modeliyle karşımıza çıkmıştı.


Küresel pazardaki etki alanını ve bu bağlamda satış rakamlarını arttırmayı hedefleyen Xiaomi firması, yüksek satış rakamlarıyla dikkat çeken modellerinin farklı renkli özel versiyonlarını hazırlıyor. 215 dolar karşılığında küresel pazarda satışa çıkan Mi A1 Android One isimli telefonun kırmızı renkli versiyonu hazırlanırken, cihazın satışlarına bugün itibariyle başlanılıyor.


Xiaomi Mi A1 Special Edition Red ismini taşıyan bu akıllı telefon modeli oldukça şık bir görünüme kavuşurken, cihazın ayrıca siyah, altın sarısı ve gül rengi seçenekleri de mevcut.


Ana modelle karşılaştırıldığında sadece farklı bir renk seçeceği içerecek olan bu cihaza teknik özellik olarak baktığımızda ise bununla aynı olduğunu söyleyebiliriz. Xiaomi Mi A1 Special Edition Red modelinin tüm teknik özelliklerini, aşağıdaki ilgili cihazlar bölümünde bulunan cihaz sayfamıza giderek öğrenebilirsiniz.
Xiaomi Mi A1 Special Edition Red duyuruldu
 
  • Beğen
Tepkiler: KayraBey


Üst Alt