a)n73 me sasi biraz daha yüksek
b)tuş takımında bir tuş degişik (3.6 tuşlarının sagındaki tuş)düz modelnde sanırsam galeri muzık calar resimleri hepsini birden gösteren me de ise direk müzik çaları acıyor
c)nokianın orjinal muzik calarları degişik
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız

Beyler bu yaz n73me almayı düşünüyorum şidi sesi nasıl ayarlıyoruz bide normaline siyah kap takılıyomu bilgileriniz için şimdiden tşkkrklr willrock sen daha iiiii bilyosun galiba qezene kro ddediğine göre
Zaten düz N73 ü me yaparsan da garantiden çıkıyor 

kardeşlerim bende normal N73 var fakat müzik çaları N73 me'dekiyle aynı güncellemede yapmadım?
düz n73 1gb
n73me ise 2 gb destekler.
Herkez fazla para verdiğiyi için ME yi yüceltmeye çalışıyorlar ama nafile.Siyah kasa ve tuş takımından başka hiç bir farkı yok.Daha evvelsi gün 2GB hafıza akrtı taktım arkadaşın işini görmek içinhade canım sızde benım kı basılı tuttnda gırııooo müzk calra![]()
Düz n73 basılı tutuyorum müzik çalar açılıyor basıp bırakıyorum kısayol tusu devreye giriyor.100 lira gibi bir ücret verildi zamanında,safsatalar ortalıkta kol geziyo yok neymiş efendim ME 4 hoparlörmüşte yOK ME 2 GB desteklermişte falanda filanda kafanızın içine sokun son yazılımlarla herhangi bir fark kalmadıı(stoklar bitincede N73 kalmayacak)