N73 Music Edition İle N73 Silver farkı nedir

Sponsorlu Bağlantılar

! AhmeT !

! AhmeT !

Üye
fark yok müzik çalarlarda aynı :)

Hakan Koc

Hakan Koc

Üye
a)n73 me sasi biraz daha yüksek
b)tuş takımında bir tuş degişik (3.6 tuşlarının sagındaki tuş)düz modelnde sanırsam galeri muzık calar resimleri hepsini birden gösteren me de ise direk müzik çaları acıyor
c)nokianın orjinal muzik calarları degişik

kardeşim normaldde öyle ama n73 e en son versiyon atınca hepsi değişiyor müzik çalar me deki gibi oluyor (n73 ver: 4.747...) :oke:

--------------- Ekleme ---------------

Beyler bu yaz n73me almayı düşünüyorum şidi sesi nasıl ayarlıyoruz bide normaline siyah kap takılıyomu bilgileriniz için şimdiden tşkkrklr willrock sen daha iiiii bilyosun galiba qezene kro ddediğine göre

kasa 30 - 40 liraya falan değişiyo ama garantiden ÇIKIYOR :megafon: Zaten düz N73 ü me yaparsan da garantiden çıkıyor :oke::oke:

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Son versiyonlarla hiç fark kalmadı

benhjk

benhjk

Üye
n73 me var bende ama yazılımını güncelledikten sonra multimedya tuşunun fonksiyonu değişti
eskiden kısa bastığımda menü 4e ayrılıyordu
yazılım güncellemeden sonra kısa basınca müzikçalar, uzun basınca radyo açılmaya başladı :(

Lord_oF_Dark

Lord_oF_Dark

Üye
N73 me daha iyi ve daha hızlı kullandım ve test ettim zuahahahha

zibidi39

zibidi39

Üye
bi fark yok ya ufak bı ayrıntı yuzunden para tuzagına dusmeyın arkadsalr

K.G

K.G

Üye
n73 me al guncellemesı nı yap me olsun.
bu arada guncelleme onmlı arkadaslar bır sendır yapmıyordum nerdeyse saun yaptım ses te artıs oldu bıraz duzeldı daha dogrusu.yenı uygulamalar geldı search,mobıl tv settıng wızard gıbı.cıhaz da bı nebze olsa hızlanma var menu gecıslerı hızlandı bnde.sms lerı okumakta bazen takılmalar vardı suan yok.

LimePie

LimePie

Üye
düz N73 al tuş takımını me ile değiştir
sonra N73Me yazılımı yükle al sana N73ME
(tuş takımı ucuz zaten)

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
düz n73 1gb
n73me ise 2 gb destekler.

Bilip bilmeden yorum yapma:nono:Herkez fazla para verdiğiyi için ME yi yüceltmeye çalışıyorlar ama nafile.Siyah kasa ve tuş takımından başka hiç bir farkı yok.Daha evvelsi gün 2GB hafıza akrtı taktım arkadaşın işini görmek için

LimePie

LimePie

Üye
evet doğru

ArslanArif

ArslanArif

Üye
hiiiiiiiiiiiiiiiiiiç farkı yok

gokberkgovercin

gokberkgovercin

Üye
Bence ikiside aynı.. İnternetten düz N73 e N73 ME yazılımı yükleyebilirsiniz 100 lira fazla para vermeye gerenk yok...

ucukk

Üye
hade canım sızde benım kı basılı tuttnda gırııooo müzk calra :D

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
hade canım sızde benım kı basılı tuttnda gırııooo müzk calra :D

Aynen :) Düz n73 basılı tutuyorum müzik çalar açılıyor basıp bırakıyorum kısayol tusu devreye giriyor.100 lira gibi bir ücret verildi zamanında,safsatalar ortalıkta kol geziyo yok neymiş efendim ME 4 hoparlörmüşte yOK ME 2 GB desteklermişte falanda filanda kafanızın içine sokun son yazılımlarla herhangi bir fark kalmadıı(stoklar bitincede N73 kalmayacak):sopa::sopa::sopa::sopa:

birdemetyasemen

Üye
arkadaslar ben n73me olanından almayı düsünüyorum su an piyasada ekim ayına girecez bu telefonların sıfır ı mevcuttu hala satılıyormu acil olarak öğrenmem gerek bilen biri yazarsa sevinirim
saygılar

sagozanCAN

Üye
tek fark yazılım gençler

atilla_kel

Üye
arkadaşlar benim aldıgım n73te bi gariplik var o zaman :D benimkinde özel tuş nota işareti deil gorunus olarak bakılırsa orjinal versiyon ama müzik çalar programı müzik versiyonuna uyuyor yani karıltırılmıs :D nedir bu xD

lp_chester

lp_chester

Üye
n73Me üsteki hoparlörin 2 sinden ses cıkıyor n73 te ise tek tarafta bunu genpa dan ögrendim arkadaslar farkı bide bu...:D

caglar_ulus

caglar_ulus

Üye
bana yükseltmeyi anlatırmsınız arkdaşlar benim n73 düz var müsic edition a yükseltmek istiyorum

Üst Alt