Ben geçenlerde aldım Bir forumda okudum N73 yerden yere vuruyorlar hatta birisi" nokianın en yavaş symbian modeli"İçimden Allah Allah dedim neden derseniz
1.N73 çok yavaş diyorlar(1 gb hafıza kartı aldım resımleri müzikleri programları doldurdum 300 mb civarı boş yer kaldı dedim onada video falan çekerken lazım olur yükledim tel banamısın demedi biizm arkadaşta n70 var ondan hızlı ram biraz düşük ama ne yapalım Nokia nın %70 de boş ram sorunu var) ayrıca benım telefonda taskman ile falan öçtüm açılıştaki ram miktari 21.75-22 mb civarı hatta programlarla doldurmadan once 22.5 i gördüm
2.Ses az çıkıyor diyorlar kulaklık perfonması kötü diyorlar özellikle
ben Arkadaşın kulaklığını taktım N70 ile karşıladım çok daha kaliteli çalıyor N70 den
3.Symbian 9.1 oldugu için ilk başlarda sıcak bakmıyordum ama...
güncel symbian 9.1 kullanmaktan kaçıyordum çünkü sertifika hatası program yüklenmeme gibi bir çok sorun ve veryansın duymuştum ama yine maxicep forumda yaptığım hack ile programları çok rahat yüklüyorum hatta hack olayını çok sevdim yine maxicepte nokia açılış sesini değiştirme vardı windows vista sesini koydum :d
sonuç olarak yaklaşık 20 gün önce 6680 üzerine 175 lira vererek şarj aleti+128 hafıza kartı ile birlikte 2.el N73 aldım telefonun versiyonuda 4.07
ya bu telefona alicengiz oyunu çekmişler yada N73 çok aşşalıyoruz.Birde N73 ve N73Me arasında donanımsal fark yok kimse kendini kandırmasın

hatta bana soracak olursanız N73 daha iyi çünkü multimedia tuşu çok fonksiyonlu