n73 mü n73 ME mı ve ayrılan özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

siz olsanız ne ne yapardınız?

• n73 alırdım

Kullanılan: 127 27.4%
  • n73 ME alırdım

Kullanılan: 177 38.1%
  • her ikisi de berbat alma

Kullanılan: 24 5.2%
  • her ikisi de çok iyi

Kullanılan: 26 5.6%
  • her ikisi de çok iyi ama n73 me al

Kullanılan: 110 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    464

rapperfaruk

Üye
bende n73 me alıcam bu hfta içinde aldın mı sen n73 me mmnn musun ?

rbatu

Üye
2 side aynı normal n73 basılı tut kısayol tuuna müzik menüsü açılıyor fark yok

kacaksevgilim

kacaksevgilim

Üye
Ben geçenlerde aldım Bir forumda okudum N73 yerden yere vuruyorlar hatta birisi" nokianın en yavaş symbian modeli"İçimden Allah Allah dedim neden derseniz

1.N73 çok yavaş diyorlar(1 gb hafıza kartı aldım resımleri müzikleri programları doldurdum 300 mb civarı boş yer kaldı dedim onada video falan çekerken lazım olur yükledim tel banamısın demedi biizm arkadaşta n70 var ondan hızlı ram biraz düşük ama ne yapalım Nokia nın %70 de boş ram sorunu var) ayrıca benım telefonda taskman ile falan öçtüm açılıştaki ram miktari 21.75-22 mb civarı hatta programlarla doldurmadan once 22.5 i gördüm

2.Ses az çıkıyor diyorlar kulaklık perfonması kötü diyorlar özellikle
ben Arkadaşın kulaklığını taktım N70 ile karşıladım çok daha kaliteli çalıyor N70 den

3.Symbian 9.1 oldugu için ilk başlarda sıcak bakmıyordum ama...

güncel symbian 9.1 kullanmaktan kaçıyordum çünkü sertifika hatası program yüklenmeme gibi bir çok sorun ve veryansın duymuştum ama yine maxicep forumda yaptığım hack ile programları çok rahat yüklüyorum hatta hack olayını çok sevdim yine maxicepte nokia açılış sesini değiştirme vardı windows vista sesini koydum :d
sonuç olarak yaklaşık 20 gün önce 6680 üzerine 175 lira vererek şarj aleti+128 hafıza kartı ile birlikte 2.el N73 aldım telefonun versiyonuda 4.07
ya bu telefona alicengiz oyunu çekmişler yada N73 çok aşşalıyoruz.Birde N73 ve N73Me arasında donanımsal fark yok kimse kendini kandırmasın:)
hatta bana soracak olursanız N73 daha iyi çünkü multimedia tuşu çok fonksiyonlu

lickity_spit

Üye
ben n73 kullanıyoru ve tam da bu sabh n73'mü n73me yaptım. gayet basit bi olay. aralarındaki fark, n73me'nin çıkardıı müzik sesi, n73'e göre 2 kat daha kaliteli. müzik dışnda başka bi olyda farkları yok. zaten norml n73n de video süresi 170 dk ki b bazı filmlerden ble uzun o yüzden bnu kafana takmya gerek yok herlde.
n73 al bence. beenmezsen ufak bi işlemle n73me'ye sahip olabilrsn ztn. tek fark, kapaı siyah olmaz. ama aldıım bayideki adam, n73me'nin siyah kapaı souruyo zaten demişti xD ki sourması da pek hoş durmaz. n73'ü n73me yaparsan, sağdaki multimedya tuşu, müzik çalar tuşuna dönüşüo. yukardaki arkların söyledii gibi n73me'de joystik müzik çalr mış falan öyle bişey yok. zatn joystie istediin şeyi ayarlar'dan ayarlayabilrsn. ;)

klxc

klxc

Üye
n95ten sonra en iyi tel n73me keinlikle düz n73 yawaş gerçekten sesde ii değil music edition version atılmsna rağmen beni dinleyin pişman olmyacaksınız n73godfather editionuda alablrsniz

zeynalkaya

Üye
dostum n73 ile n73me arasinda hicbir fark yok yazilim güncelleyerek düz olani müzik editiona cevirebiliyorsun bende alırken arastirdim sadece paket icerigi farklı..:)

y_k2007

y_k2007

Üye
evet bende düz n73 almıştım dün gece me yazılımı yükledim şimdi çok memnunum.en iyisi düz alıp me ye çevirmek:coold:

talyan

talyan

Üye
her 2sinide kullandım şuan n73me var bnce hiç normalini alıpta me ye çevirmeye gerek yk renkleri farklı siyah daha iyi bide me nin tuşları daha yumuşak(benim kullandığımda böyle diğerlerini bilemem)

elnino757

elnino757

Üye
kardeş bn N73 ME kullanıorm ve ses kalitesi olarak süper bi telefon kamerası mükemmel 3.2 eer bilmiosan sölim kutuplarda özel üretilio flaş mercei ve ME müzik dinliyenlere hitaben yapılmış kısayollar var karşılaştırmaı yapmadım ama telefondan çok memnunum sana istersen bi dier seçenek olarak E66 önerebilirim görünüş ve özellik bakımından güzel bi telefon

cuang

Üye
kardeş ikiside beş kuruş etmiyor ben kullanıyorum. kullanışlı ama özellikleri kısıtlı en göze çarpan ve en eksik kalmış özelligi ise WLAN!!! almadan önce düşün derim

kaan0

kaan0

Üye
kardeş ikiside beş kuruş etmiyor ben kullanıyorum. kullanışlı ama özellikleri kısıtlı en göze çarpan ve en eksik kalmış özelligi ise WLAN!!! almadan önce düşün derim

kardeş konu çoook önce açılmış bana sorarsan adam telefonu çoktan almıştır :oke:

ketronorhan

Üye
arkadaşım M.Ê almanı tavsiye ederim kullanıyorum harika

aliali1

Üye
Bende şuan N73 ME kullanıyorum. Çok hoş bir telefon ama bir sorum olacak. En fazla kaç gb kafıza kartı destekliyo.Çünkü Gold da adamın biri 4gb al destekliyo dedi...

asi_yolcu

Üye
cok kolay herkes denesın derım hıc bı sey de olmuyo ( tabı elektırık kesılmezse )

frk_25

Üye

Kardeşimm bizde N73me kuLLanıozz Wlann ı napcanKi 3g varken... ki hattın turkcell se baya bi indirim var internette...

olivetti

olivetti

Üye
kasa ve müzik tuşu ve player den başka fark yok

Üst Alt