n73 mü n73 ME mı ve ayrılan özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

siz olsanız ne ne yapardınız?

• n73 alırdım

Kullanılan: 127 27.4%
  • n73 ME alırdım

Kullanılan: 177 38.1%
  • her ikisi de berbat alma

Kullanılan: 24 5.2%
  • her ikisi de çok iyi

Kullanılan: 26 5.6%
  • her ikisi de çok iyi ama n73 me al

Kullanılan: 110 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    464
mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
n73 mü n73 ME mı ve ayrılan özellikleri
arkadaşlar uzun araştırmalarım sonucunda n73 me n73 ME dan birini alma kararı aldım aklıma takılan sorular var bazıları:kamera olarak nasıllar müzik kalitesi olarak nasıllar ses seviyesi nasıl yolda gürültü içinde cadde içinde geçerken sesi duyabilir miyim desteklenen formatlar neler ve telefonlar arsında format farkı var mı
(ses formatı) varsa hangisi daha fazla format destekliyor performans olarak nasıllar ram leri kaç beni ilk telefonum 6630 ve bıktım yani yağmurdan kaçarken doluya yakalanmak istemiyorum yeterince bilgisi olmayan ancak yararı olacak bilgisi olanlar yazabilirler kulaktan dolma bilgisi olanlar yazmazsa sevinirim

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
arkadaişar ben telefonun ikisinin de teknik özelliklerini inceledim hepsi aynı ama sadece şu fark var n73 ME Video (MPEG4 CIF @ 15fps AAC audio) up to 5.8 hrs denilöiş n73 iiçin ise Video (MPEG4 CIF @ 15fps AAC audio) up to 175 min denilmiş ben anlamadım siz biliyorsanız lütfen bildirin zaten telefonu alamdan önce mutlaka alacağım yerde inceleyeceğim

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
ya nokia tr de n73ME yok onun için nokia bk ya baktım orada teknik özeliklere baktım sadece n73 ME video 5.8 hours n73 ise 170 dk diyo sadece bu fark var

Ozan

Ozan

Admin
Dostum video kayıt süresine o kadar takılma çünkü zaten dısardan taktıgın hafıza kartının boyutuna baglı, 2 gb micro sd kart takarsın tamam

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
tamam da zaten hafıza öenmli değil burada benim için kalite öenmli hafızayı yükseltirsin ama kaliteye yapacak bir şeyin yoktur

Ozan

Ozan

Admin
N73ME daha yüksek micro sd kartları destekliyormuş ve joystick tusu olmuş müzik oynatma tusu baska bi farkı yok gibi n73 den

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
kesin karar verdim n73ME almaya gözüm performans olarak korkuyodu o da kalktı yeni çıkan versiyonları daha iyi oluyomuş zaten ben de hemen alamayacağım piksel hatası inşallah patlak vermez onun dışında yani başka korkum yok

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
piksel hatası içinde arkadaşların baaıları siyah ve beyaz renk resim üzerinde dene demişler yani anlamadım telefon alırken telefona fotoğraf atıp mı deneyeceğim buna izin vermezler herhalde ayrıca onu yerine kamerayı açığ siyeh kırmızı mekanlara tutsakta oluyo ben de 6630 var ve kırmızı fotoğraflarda bozuk pisel var bir tanee çok iyi belli oluyor zaten en büyük korkum o inaşşal alırken piksel haatsı çıkmaz

Ozan

Ozan

Admin
Kardes ölü piksel her telefonda, her lcd televizyonda vs çıkabilir bence çok panik yapıyorsun çıkma ihtimali çok çok az çıkarsa da ölüm degil ya, alırken menü de dolanır bakarsın nokta bir ölü piksel yoksa alırsın yani bunu bu kadar sorun ediyorsan , sen telefon alamazsın kolay kolay :)

mservank

mservank

Üye
    Konu Sahibi
ya alırım almasına da yani ölü piksel işte sevmiyorum yapacağım tek şey o zaten neyse artık geçti konu nasıl kapatılır bilen var mı?

targa911

Üye
n73 ü n73 me yapabilrsin bu sitedeki programla bence n73

ugr18

ugr18

Üye
arkdaşım bende n73 var gayet ii aralarındaki tel fark me de müzik tuşu var o kadar yani

barbudo23

Üye
n 98 uşakla en iyisi o

Master_Evil

Master_Evil

Üye
n98 7.2 mp olacakmış ama daha çıkmadı

gs-player

Üye
N73 E Nasıl Sıslı Oyunlları Yüklerım Eger 73 ıcın Uygun Degılse Bunun Bır Patche Varmı?????????????????

Hashan Chan

Üye
n73 ME yi tercih edrm

lordazrail

lordazrail

Üye
ikiside cok guzel ben olsam n73 me alırdım

fatal19ty

fatal19ty

Üye
n73 me çok kaliteli bi tel almanı tavsiye edrimmmmm

Üst Alt