n73 mü n73 ME mı ve ayrılan özellikleri

Sponsorlu Bağlantılar

siz olsanız ne ne yapardınız?

• n73 alırdım

Kullanılan: 127 27.4%
  • n73 ME alırdım

Kullanılan: 177 38.1%
  • her ikisi de berbat alma

Kullanılan: 24 5.2%
  • her ikisi de çok iyi

Kullanılan: 26 5.6%
  • her ikisi de çok iyi ama n73 me al

Kullanılan: 110 23.7%

• Kullanılan toplam oy
    464
TEKNO_ADNAN

TEKNO_ADNAN

Üye
evet arkaaslar n73 harika bir telefon

dj_özkan_

Üye
bende aldım n73 me 5+1 bağlayabiliyorsun ve normalinden daha hafif ve çaldığı formatlar daha fazla..

danger03

danger03

Üye
ben n73 kullandım n73 m.e ayıran pek fazla özellik yok bir kapak farkı tema v.b düz n73 ün son yazılımı ile bütün herşeyi hemen hemen n73 m.e aynı denecek kadar benzer

GuNSTuR

GuNSTuR

Üye
Bence ıkısıde Aynı Ikiside Güzel N73 , N73 Me Cevriliyor

Scofield™

Scofield™

Üye
Kardes bence N73 al daha iyi benden söylemesi kanka...:oke:

Kürşat27

Üye
n73 ME çok aşırı yavaş

AHMET2525

AHMET2525

Üye
n80 tercih ederim n73 yerine wireless yok n73de

mgax

Üye
sıfır alacaksan n73me kutu içeriği harika ama ikinci el alacaksan n73 al sonra me ye çevir olsun bitsin farkı belli siyah olan karizmatık kapak ve sıfırındaki kutu içeriği

byMaMe

byMaMe

Üye
bende n73 me almayı düşünüyorum ama bir fark göremedim çoğu sitelerde yalnızca ses kalitesi ve işletim sisteminin farklı oldugunu söylüyor n73 me nin ama ben incelidim yine de bir fark göremedim neyse siyah rengi birazdaha güseldi benim tercihim yalnızca bu yüzden :)

technonur

technonur

Üye
kasa rengi ve kutudaki çıkan aparatlardan başka hiçbir fark yok

dallaspage

dallaspage

Üye
tabiki n73 me

Tec/-/no

Tec/-/no

Üye
N73 daha iyi ama bence aradaki farkı vermeye değmezcc

vagabond59

vagabond59

Üye
Slm arkadaşlar n73 mi n73me yaptım bir hayli fark var müzik çaları wawlarıda çalıyor temalar farklı daha smart movi yükleyen bilir sesi az veriyor n73
gördüm ki n73me daha iyi
yenilik keşvedersen anlat senle mezar olmasın,,,,,,,,,

Yükleyecek arkadaşlara başarılar (deneyin)

HUR

Üye
Teşekür

siberson

siberson

Üye
farkı n73 me nin mülti media ve kulaklık ile dışa verdiği sesin yüksek ve daha net olmasıdır işletim sistemi kamera ve diğer özellikleri aynıdır ayrıca normal n73 evde yazılımları yükleyerek n73 me yapabilirsin ama tehlikelidir sana tavsiyem ise n73 me dir :oke::oke:

KIZAMIK8

Üye
aslında her ikiside aynı sayılır sadece n73 me kutusundan özel stereo kulaklık cıkıyor o kadar...

ern_16_02

Üye
ben n 73 kullanıoruum tlfonumu yeni aldım gayet menunum resim cekmesi olsun gayet iyi arkdaşlarımın sölmesine göre fazla ses cıkmıyor diyorlar ama inanın bana yetiyor sesi bozmadan güsel calıyorr ben n73 derim....

safakk

safakk

Üye
bence bu konuda bi seçenek eksik o da ''bence ikisde iyi ama n73 daha iyi'' seçeneği ki öyle boş n73 me ye verilen para n73 alıp onu me yapmak çok daha ucuza mal oluyo:oke:

uniqe

uniqe

Üye
n73 me al

ibrahim_99

Üye
arkadasım ben 2 sinide kullandım sana tavsiyem n73 me super tel ses kalitesi n73 e gore daha iyi kamera daha hızlı ve iyi firmvareyle neyle ugrasma direkt me al kullan normalinde muzik iletisimi zor ama me sında daha hızlı ve pratik normali 2gb full doluyken takılıyor me sında osorun yok

Üst Alt