N73 Mesajları Direk Gelen Kutusuna Geliyor.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Chatlaq46

Üye
    Konu Sahibi
N73 Mesajları Direk Gelen Kutusuna Geliyor.
N73 kullanıcısyım.Mesajlar direk gelen kutusuna geliyor.Yanı telefonun Herhanqi biryerdeyken gelen kutusuna bakmadan mesajın gelıp gelmedıgını ogrenemıyorum.Bunu nasıl duzeltebılırım ?

|-ERKAN-|

|-ERKAN-|

Üye
cihazın kafası bulanmış yazılım güncelle düzelir.

Chatlaq46

Üye
    Konu Sahibi
daha dun yazılım attık

OğuzcanAbi

Üye
bşka nereeye gelcekki anlamadım habersiz mi gelior?

Chatlaq46

Üye
    Konu Sahibi
hocam hallettım.Sorun ıse '' 1 yenı mesaj alındı '' demeden gelen kutusuna gidip duruo. Yanı gelen kutusuna bakmasam mesaj gelıp gelmedıgını goremıcem.

kopyaci91

kopyaci91

Üye
free i sms kullan o ekranda gosterıyo geln mesajı

Chatlaq46

Üye
    Konu Sahibi
Hocam anlamadım ne demek ıstedıgnızı :(

kopyaci91

kopyaci91

Üye
Sitede mesaj bölümünde var eğer 1 yeni mesaj iletişi ekrana gelmiyo görünmüyorsa başka bir mesaj programı kullan ekranda gösteren. Benim dediğim o yukarıda söylediğim program ekranda gösteriyo iphone biçiminde gösteriyo zaten iphone biçiminde mesajlasmayı sağlıyo ama ekranda gösteriyo free i-sms

OğuzcanAbi

Üye
Arkadaş free sms programını kullan diyor ama sen en iyisi bir soft format at *#7370# olması lazım düzelmesse hard format at .

Chatlaq46

Üye
    Konu Sahibi
daha yeni format attırdım 2 gün önce halloldu fakat yine aynısını yapıyor.Ne yapıcam tam olarak anlamadm .

Chatlaq46

Üye
    Konu Sahibi
Saolun hocam format nasıl atıcam ?

kopyaci91

kopyaci91

Üye
*#7370# yap güvenlik kodu isteyecek yaz ve telefon kapanır açılır ışte bu kadar format atıldı.

--------------- Ekleme ---------------

He benim dediğim program signed değil o yüzden telefonu hacklemen lazım onu biliyorsundur umarım

Chatlaq46

Üye
    Konu Sahibi
Cok saolun hocam sızıde ugrastırıyorum ama kusura bakmayın bılmıorum ıste.Sonucu yazarım buraya.Tekrar saolun

kopyaci91

kopyaci91

Üye
önemlı deil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt