N73 ME V4.0.736.3.2.1 Ekolayzer Sorunu Çözümü

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rightness

Üye
    Konu Sahibi
N73 ME V4.0.736.3.2.1 Ekolayzer Sorunu Çözümü
Arkadaşlar herkesin sorunu bu yeni sürümdeki ekolayzer ayarının ayar yapıldıktan sonra sabit kalmaması ben karıştırırken buldum hepimize hayırlı uğurlu olsun

:heyo:

Müzik çaları açın ekolayzer a girin yeni bi ön ayar acın adını istediğiniz bişey koyun ve etkinleştirin tekrar ekolayzera girin ayarları full yaptıktan sonra arama kapatma yani kırmızı tuşla çıkış yapın müzik çalar arkaplanda haala calısıyor olucak menü tuşuna basılı tutun (bildiğiniz gibi arka planda çalışan uygulamaları göreceksiniz) burda müzik çaların üstüne gelerek c yani silme tusuna basın hiçbişey olmuyor gibi görünsede yani kapatmasada olay bitiyor sonra tekrar müzik çalara girin ayarlar ekranı gelicek ayarları full yapmıştık zaten ellemeden geri diyip cıkın tekrar girdiğinizde hepsinin full olduğunu göreceksiniz işlem bukadar hepinize kolay gelsin aşılmayacak sorun yoktur.

Bir teşekkürünüz yeter (ayrıca konuyu calıpta kendisi yapmış gibi gösterenlerin telefonları bozulsun kırılsın :vur:@ )

admin ve mod arkadaslar konuyu sabitlerseniz cok iyi olur herkesin kabusu oldu bu sorun

• Beğen
Tepkiler: ZAFER_0068D ve celilcemre

xkadir61

xkadir61

Üye
bendede vardı bu sorun , ben full yapiyom hepsini o iniyor ortaya, deli etti beni.

abuzer381991

abuzer381991

Üye
bende beceremiyorum olmuyor bir türlü.

Cansado

Cansado

Üye
payLasım icin tsk Ler sagoLasın...:oke:

jokeroo

Üye
YİHAHA TEK SORUNUMUZ O OLSA BENDEDE N 73 VAR 15 20 KERE DENEDİM AMA YAPtım :D:D:D:D:D

buruş

Üye
n 73 te tam 20 saat vide çektim

ersinjeofizik

ersinjeofizik

Üye
olmuyor kardeş.. Yine de teşekkürler...

willrock

willrock

Üye
walla dahisin yaa deli etti beni format bile attım olmuyo az kalsın yeniden güncelleme yapıcaktın çok saol walla

by_bilinmez

by_bilinmez

Üye
saol

willrock

willrock

Üye
yok birader teli kapatım açınca işe yaramıyo başka çözüm lazım yinede saol

ikariam_1

Üye
yazdıklarını uyguladım işe yaradı sağ ol

eren6523

eren6523

Üye
arkadaşlar doğru ortaya iner ama ekolayzırın etkisi hala aynıdır dikkat ederseniz hepsi ortaya geldiğinde tekrar yukarı çıkarırsanız seste azalma olduğunu görürüsünüz bence ayar yaptıktan sonra bir daha ekolayzıra ellemeyin

mortal_17

Üye
kardeşim çok ssağol valla yaptım oldu

dfqs

Üye
slm arkadaşlar pylsm için saol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt