N73 me Müzik Atma ve Çalma Listesi Hakkında Yardım!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

kayazaki2

Üye
    Konu Sahibi
N73 me Müzik Atma ve Çalma Listesi Hakkında Yardım!
Arkadaşlar n73 me telefonum var pc suite ile müzik aktarmak istiyorum.Nokia music managerden atmak istediğimde dosyayı sürükleyemiyorum yani atılmıyor.Ama bazı şarkılar atılıyor bunuda M4A diye bir formatta atıyor ve ses acayip yüksek.Zil sesinde bu kadar çıkmıyor.Ben bu telefona nasıl şarkı atmalıyım siz ne yapıyorsunuz?
Birde müzik çalara girdiğimde şarkıların içinde zil sesleride var 6300 ı sırf bu yüzden aldım 1 ay sonra yarı fiyatına sattım.İstiyorumki zil sesleri çalma listesinde olmasın.Bana bu konuda yardımcı olabilirseniz sevinirim. :(

Cynical

Cynical

Üye
Alarm seslerinin müzik çalar listesinde gözükmemesi için, X-plore programı ile yada bilgisayar üzerinden dosyayı gizleyin.
Müziği ise toplu depolama modunda aktarın.

kayazaki2

Üye
    Konu Sahibi
gizlemek dışında başka yolu yok yani,teşekkürler

--------------- Ekleme ---------------

Toplu depolama yok hafıza kartına atsak müzik çalar görmüyor.Nasıl İştir anlamadım gitti.ne telefon alacağımızı bilemedik.En iyisi w800i imiş.Bu kadar dert olmazdı şarkı yüklemek.Üstelik müzik editionmuş.gelde deli olma.

Cynical

Cynical

Üye
Malesef.. Çalabileceği bir formattaki her dosyayı listeye ekler müzik oynatıcı.
Yalnız forumun bir yerlerinde sanırım bir program görmüştüm. Symbian telefonları hızlandırmak ile ilgili. O programı yükleyince müzik çalar sadece E:/Sounds klasörünü taşıyormuş. Ama şahsen müziklerinizi Sounds klasörüne atmanızı tavsiye etmem. O zaman tüm şarkılar zil sesleri listesinde gözüküyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt