n73 me asphalt 4!!!

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
n73 me asphalt 4!!!
arkadaşlar bn bu asphalt 4 ü yükledim ama oyun baya kasıo bunun bi çözümü yokmu oynamak istiorum bi süre sonra dayanamıyorum kapatmak zorunda kalıorum aynı sorun asphalt 3 de de vardı ama n gage modülüyle oynayınca hiçbir kasma olmamıştı başka yerlerdede araştırdım aynı sorun varmış napcaz bilen varmı yoksa buna mahküm muyuz:(:vur

• Beğen
Tepkiler: Genzo *, journeyman, halil1024 ve 7 diğerleri

safakk

safakk

Üye
arkadaşlar bn bu asphalt 4 ü yükledim ama oyun baya kasıo bunun bi çözümü yokmu oynamak istiorum bi süre sonra dayanamıyorum kapatmak zorunda kalıorum aynı sorun asphalt 3 de de vardı ama n gage modülüyle oynayınca hiçbir kasma olmamıştı başka yerlerdede araştırdım aynı sorun varmış napcaz bilen varmı yoksa buna mahküm muyuz:(:vur
oyun java ise evet kasma oluyor ama symbian sürümünü bulursan onda bir sorun yok :oke:

oguziverson

oguziverson

Üye
    Konu Sahibi
kardeş zaten symbian yükledim çünkü yüklerken bilgilendirme bölümünde sis yazıo bide 4.26 mb hd version

FATİH_58

FATİH_58

Üye
eyvallah

memolim83

memolim83

Üye
n95 lerde takılmıyor hiç 3d çipi var n73 ler de yok ondan olabilir . çünkü çoğu oyun n95 n82 n96 haricinde randıman vermiyor

blackh4wk

blackh4wk

Üye
N-Gage nin sitesinden Asphalt 4 Trial sürümünü indirdim.Aynı aspahlt 3 gibi hiç kasma yok.
Ama Trial olduğu için 1 dakka sonra oyundan atıyor :D
Telefon N73 ;)

svip

svip

Üye
3d chip v ram meselesi

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
Ben n73 te yükledim oynuyom sorun yok

ahmets18

Üye
valla bende yukledım aspalth 4 ü gayet ii calısıyor kasma falan yok

blueyesse

Üye
exdkö5yhö

--------------- Ekleme ---------------

mnçmi hyhju66 tytyyyy

halil1024

halil1024

Üye
saol :bilmm

spacesyng

spacesyng

Üye
eğer kasma olayı varsa bu asphalt 4 oyunun ekran kalitesi ve boyutu çok büyük bundan dolayıdır bşka bi şeyden dolayı olmaz paylaşım için saol

aoguz1986

Üye
Bakalım

----------Eklendi @ 12:51:26 ---------- Yazıldı @ 12:44:44 ----------

Tesekkurler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...