N73-N73 ME Önemli Bilgiler-Sorunları Olanlar Baksın

Sponsorlu Bağlantılar

elnino757

elnino757

Üye
n73 piyasadaki en ii telleredn biridir yani yavaş diolar ama bnm tel resmen uçuo hiç bi sorunu yok sadece biraz özenli davranın çok yararlı olur size

--------------- Ekleme ---------------

benim bir sorum var üstat n73 de beklemede iken ekranda gözüken ufak bi menü var ya üstüede rehper,ajanda,galer vs gözüküyo onu değiştirmek isityorum nasıl yaparım bi yardımcı oal bilirmisiniz.
dostm sırasıyla menü/araçlar/ayarlar/tel ayarları/bbekleme modu na giriosn etkin bekleme var kapatıosn gibio hepsi

memo543

Üye
güncelleme yapıyorum ama mevcut diyo yardımcı olurmusunuz ltfn suan eski sürüm war

nbp75

nbp75

Üye
Versiyon at düzelir

İLKRAL

Üye
n73 e ingilizce sözlük atmam lazım önereceğiniz bi yol var mı?

yüni üye

Üye
arkadaşlar bana çok acil biri yardımcı olsun çünkü acayip zor durumdayım telefon tercih bile değiştirmiyor tamamen tıkanmış durumda.. hafıza dolu diyor ama tel hafızasında rehber haricinde hiç bişey yok farkındayım lifeblog sebebiyle oluyor o açık ama kapat demişsiniz benimki kapanmıyor da daha doğrusu telefon lifeblogu da açmıyor hafıza dolu diyor mesaj almıyo cevapsızları göstermiyor ne yapmam lazım?? bu versiyon yükleme falan ne ben onu da bilmiyorum yardım edin acil lütfen ya...

berna__

Üye
arkadaslar aynı sorun bendede var n73 ümde menüye bile giremiyorum artık hafıza dolu die uyarı veriyor ne mesajlarım gelyor nede arama kayıtlarım kaydolur bi bilginiz varsa lütfen acil yardım edın

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
arkadaslar aynı sorun bendede var n73 ümde menüye bile giremiyorum artık hafıza dolu die uyarı veriyor ne mesajlarım gelyor nede arama kayıtlarım kaydolur bi bilginiz varsa lütfen acil yardım edın
telefonuna format zamanı gelmiş..

fcn07

Üye
Emege saygı;)

sheva123

Üye
arkadaslar n 73 üm var ancak me mi yoksa düz mü nasıl anlaşılır bilmiyorum...telefon hız konusunda ne yavastır ne de hızlıdır..ama bazen can sıkıcı yavaslıkları oluyo...yakın zamanda format attım lifeblogu şimdi kapattım..ama hala aynı..telefonu açarken nokia yazısında çok bekliyor..yazılımı v3.0705.1.0.31(26.01.2007)..kimi arkadaslar düz n73 e - me yazılım atmayın diyor..kimi atın diyor..hız problemi yazılımla çözülürmü?..telefonumun me mi yoksa düz mü oldugunu bilmediğim için yazılımda atma konusunda da hareket edemiyorum..abimin de n 73 var..sesi benimkine göre dehşet..hatta gördüğüm en yüksek sesli n73...aldıgında öyleydi..nasıl yapılmıs bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim..kamera konusunda oldukça yavas..çekilen resimlerde sıkıntı yok..yazılım atacagım garantisi yok ürünün..yardımlarınızı bekliyorum..forumda biçok farklı görüş var..arastırmadan soru sormak istemedim..ama bu yüsden sizden net cvplar bekliyorum...

enesn73

enesn73

Üye
:aha:çok güzel bir paylaşım teşekkür ederim işime çok yaradı

lestatahmet

lestatahmet

Üye
arkadaşlar benim n73 resmen uçuyor bakın arkadaşlarımın da dediği gibi lifeblogu kapatın ve arkaplanda fazla uygulama çalıştırmayın.benim n73 en yeni sürüm V4.0839.42.0.1
n73mü seviyorum :D :D :D

chyberworld

Kapalı Hesap
arkadaşlar benim nokia n73 üm var buna oyun indiriyorum hemde nokia n73 oyunları diye ama telefon desteklemiyor açmıyor neden ne yapmam gerekiyor biliyormusunuz.?

kozg

Üye
ya arkadaşlar benim sorunum kulaklıkla müzik dinlerken birden konuşmaya giriyo ve şarkı kapanıyo erişim bulunamadı diyo bazende rehberden kafasına göre birini arıyo nasıl düzeltebilirim

hayalet_20

Üye
arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim n73 de beklemede saat ekran koruyucu devreye giriyor onu nasıl devre dışı bırakabilirim

ali_bilgin

Üye
arkadaşlar n73 üm var indirdiğim programların hiç birini kuramıyorum hep sertifika hatası sertifika desteklemiyor diyor bunun için bana yardımda bulunursanız sevinirim

donjuan015

Üye
merhaba arkadaşlar. n73 me kullanıyorum. kulaklık sesi az geliyo, arabada falan durmadan konuşamıyorum. ayarları olağan, ses düzeyi son seviyede, bunu artırmanın bi yolu var mı? teşekkürler

meckow

Üye
hafıza kartına formatla once pcye at sonra bıcımle kardes :)

cahsus

cahsus

Üye
tşk bilgiler için kardeş

byafat

Üye
hey ben bu telefonun .. :D Way arkadaş ya ne bitmez tükenmez s0runLarı war ya :ehe

akıncıqökçe

akıncıqökçe

Üye
bilgiler için çok teşekkürler ama benm bir problemim var, N73 ümün içinde hiçbir şey yok, ama bana hafıza yetersiz diyor, telefon hafızasının tamamını kullanıyor ama içinde hiçbir şey yok üstelik *#7370# ile telefonumu formatladım ama sorun hala devam ediyor, ne yapabilirim ?

Üst Alt