N73 joystick sorunu yardım edin?

Sponsorlu Bağlantılar

kahire123

Üye
    Konu Sahibi
N73 joystick sorunu yardım edin?
arkadaşlar N73 ümü 15 gün önce joystiği yerinden çıktı servise verdik telefonu bugün aldım fakat aynı sorun devam ediyor.Satıcı bana bunun bütün N73lerde olduğunu söyledi.başka dükkanlardaki N73 lere baktım hiç biri öyle oynamıyor soğudum telefondan bütün N73lerin Joystiği çıkıyormu yardımcı olun :(:agla

lovestar

lovestar

Üye
ben joystick bozuk kullanmaya alıştım.hem kimse telefonu kurcalayamıyor hemen geri veriyor.genelde n73 lerdebu sorun var.benim telde serviste yazılım güncellerken kapandı daha açamadım.joystick te tamir edilecekti ama sen böyle yazınca joystickten umudum kalmadı...

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
satıcı yalan sölemiş geri götür!

tgsgh

Üye
ya arkadaşlar bende n73 me var orta joystick aşağı yukarı hareket ettirirken gırc gırc yapıo b isorun yaratırmı

Karahasan

Karahasan

Emekli Yönetici
Bendeki n73 un joistigi ise basılı kaldı bende içini açtım ama altı kırılmış sorun çok yaratıyor.

mami24

mami24

Üye
valla bende memnun deilim acıkcası allah yardımcımız olsun

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
joistiqm tas gibi maaşallah

massacre1905

Üye
Valla benim joystickte dokunmatik gibi oldu.1 hafta önce servise verdim.Bakalim ne olck.Bkliyorum.İnşallh düzelr.Olmazsa satmayı düşünüyorum.

--------------- Ekleme ---------------

Benim joystickte dokunmatik gbi oldu.servise verdm.olmazsa satcam.

hamza416

hamza416

Üye
arkadaşlar butur sorun bendede vardı sıfır degiştirdiler daha iyi hizmet için nokia clup verin telefonşlarınızı daha iyi hizmet ederler yardımcı olurlar unutmayın digerleri iyi hizmet verememektedirler bilginize

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
66oo kullanıyordum joistq kopmştu servis e verdim tl garantiliydi .. tl i 1o gün sonra aldım joistq i yapmışlar 0gibi olmuştu vallahi..

mysaumory

Üye
ya bu joystick dediğiniz n 73 arksındaki kamera kapğı aşa gidip ykarıya çıkan mı oluyor eğer ondan bahsediyorsanız benim ki de bi gecşeklik var işşlla benim kime bişi olmaz

SefaRR

Üye
N 73 öve öve bitiremeyenler gelinde sorunlara bakın.birde 600ytl para verdiniz.ve karşılıgı 2 ay sonra bu

efe_kentli67

Üye
yaa sızın joystick dedıgınız nedır bende de n73 var ama boyle bır terımı sızden duyuyyorum dogrusu ..........

kaptan_memo

Üye
bnm joyistik de dokunmatik su anlık idare ediorum 1 kere vermistim joyistigi yapmıslardı iyi olmusdu ama bi süre sonra yine aynı sorun ortaya cıktı joyistik cikma konusunda da bizi bi arkın da cıkmıstı zorlamazsan çıkmaz eger çıkıosa biyeri kırılmıştır:)

mami24

mami24

Üye
yaa sızın joystick dedıgınız nedır bende de n73 var ama boyle bır terımı sızden duyuyyorum dogrusu ..........

hahahahahaha sabaha kadar gülebilirim sen nerde yasıyosun hahahahahaha

bak telefonun önündeki yön tuşu varya o işte sen beni güldürdün allah t seni güldürsün inşallah

ozanerpak

Üye
aynen benımkıde dokunmatık gıbı oldu ben de servıse verıcem cok sorun yaratıyo :@ :agla

erhan0052

erhan0052

Üye
bnm jogistik gevsek bide tıklayınca normaltuşlar gibi deil sert acayıp sinir bozucu

furkancmrt

Üye
bende n73 music edition 9 aydır kullanıyorum :oke:valla telefon taş gibi ama joistik işte biraz kötü yanları var. tel. kvk ya yazılım güncelleme amaçlı verdim teli geri aldığımda joistiği taş gibiydi. Ama 4 ay sonra joistik üst kısım düştü. sanırım o garanti kapsamına girmiyo. normal bir teknik servise götürdüm yapıştırıcıyı sürdü şimdi gene taş gibi ama hafif bir sallantı var gine.

FIRLAMA1

Üye
katılıyom acayip sorunlu keşke sadece joistik olsa kamera tuşlar hopörlör hepsinde sorun var almaın kardeş ya hep bozuluo 1000 de 1 düzgün çıkıo

lordhdk

Üye
walla arkadaşlar benim şimdiye kadar joystik ile ilgili bir sorunum olmadı ama olmasından korkuyorum.n73 için büyük bi sorun bu.bu telefonu almadan önce arkadaşımın bu uyarısı beni telefondan soğutmuştu.şimdilik bi sorun yok allaha şükür.

Üst Alt