N73 için lifeblog ve Mesaj sorunu

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Ranthar

Üye
    Konu Sahibi
N73 için lifeblog ve Mesaj sorunu
Merhaba arkadaşlar,
İlk olarak sorum bu hafıza sorunu.Lifeblog hafızayı ciddi anlamda dolduruyo sanırım ve bi çözüm bulamadım, çekilen resimler mesajlar falan herşey hafıza kartına kaydediliyor ama lifeblog onlarıda kayıt altına alıyor ve tel hafızasını dolduruyor.bunun bi çözümü yokmudur.lifeblogu silmek veya kayıtları tutmasını engellemek nasıl olur?bide kötü bi yanı lifeblogdan silinen şeyler telefondanda siliniyor.

ikinci sorum ise mesaj alındı sorunu.önceden bir yeni mesaj alındı yazardı ana ekranda, şimdi ise mesaj geldiğinde hiç bişey gözükmüyor ne mesaj sesi ne alındı yazısı, anca gelen kutusuna girdiğim zaman mesaj gözüküyor.birinin mesaj atıp atmadığını sürekli böyle kontrol etmek biraz yorucu.Varmıdır bilinen bir çözümü?

Şimdiden cevaplar için teşekkürler.

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
selam , telden girdiğim için link veremiyorum. Site içerisinden aratırsanız symbian destek topiğinde mehmetce30 adlı arkadaşımızın konu ile ilgili anlatımı ve çözümü mevcut..
İyi Forumlar .

Ranthar

Üye
    Konu Sahibi
Teşekkür ederim buldum lifeblog konusunu, yalnız bu x-plore hangi versiyonunu çekeyim N73 için.bir sürü versiyonunu buldum kafam karıştı.

Gelen mesajı görememem konusunda bir fikri olan varmı?

--------------- Ekleme ---------------

Bu arada farkettimki mesaj kayıt yerini telefon hafızası yaparsam mesajın geldiği gözüküyor normal bi şekilde, sorun yok. Ama mesaj kayıt yerini hafıza kartı yaparsam mesaj geldiğinde ekranda 1 yeni mesaj diye gözükmüyor.anca mesajlar kısmına girdiğinizde gelen kutusunda kırmızı bi işaret oluyor ki anca o şekilde mesaj geldiğini anlayabiliyorsunuz. Nedir bunun sorunu, acaba hafıza kartımı bozuuk yoksa başka bi ayar mı var ben gözden kaçırıyorum.Önceden böyle şeyler olmuyordu?!?

Samsunspor

Samsunspor

Emekli Yönetici
Dostum şu an son sürüm 1.35 xplore için . Fakat en sorunsuz ve f.u.l.l olarak 1.22 yi öneririm ..

Mesaj problemi için ise , tüm bilgilerinin yedeklerini almanı sonra da format atmanı öneririm .

bageran

Üye
kardeş soylediğin o programı yüklemedim benimde lifeblog sorunum vardı lifeblogu açtım seçenek-ayarlar-öğe türleri oradaki tüm öğelerdeki işaretleri kaldır lıfeblog yedekleme yapaz.... bende çok çektım damdan düşenin halinden damdan düşen anlar....

berkecan_leite

Üye
ya benim lifeblog acılmıyo veri tabanına erişilemiyo diyo acamıyorum bide ben yeni üye oldum nasıl başlık acıcagımı bilmiyorum bana yardımcı olabilir misiniz lutfeeeeeeeeeeenn

dj imam

Üye
lifeboşuktak, dosyalar silin miyor.nasıl silebilirim.yardımcı olurmusunuz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt